24 ώρες

365 ημέρες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ εκτελεί συνθέτες και δύσκολες εργασίες απόφραξης και καθαρισμού φρεατίων καθόλου το εικοσιτετράωρο. Φροντίζουμε να εξυπηρετούμε με ζήλο τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής της Νέας Σμύρνης. Έτσι όλοι μπορούν να αντιμετωπίζουν το μέλλον με σιγουριά και βεβαιότητα. Μη διστάσετε να καλέσετε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ώστε να εξυπηρετηθείτε άμεσα και φθηνά από επαγγελματίες του χώρου των αποφράξεων. Κύριο μέλημά μας είναι η σωστή και τίμια εξυπηρέτησή σας. επίσης επιμένουμε στην επιμόρφωση σας, όσον αφορά τη σωστή χρήση και λειτουργία του αποχετευτικού σας δικτύου.

Για πάνω από τέσσερις δεκαετίες η Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Νέας Σμύρνης προσφέρει με μεγάλη υπερηφάνεια, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και λύσεις. Και το πιο σημαντικό απαράμιλλη και άριστη εξυπηρέτηση σε όλες τις περιοχές των νοτίων προαστίων. Από το 1970 προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων.

Εδώ και 40 περίπου χρόνια από την λειτουργία της, η εταιρεία μας κατάφερε να πρωτοπορήσει στον χώρο των αποχετεύσεων. Για Αποφράξεις και Απολυμάνσεις με επιτυχή πάντα αποτελέσματα, επιλέξτε την Αποφράξεις Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη, με έδρα τον Άγιο Δημήτριο. Με τις καλύτερες τιμές της αγοράς πραγματοποιούμε:

  • αποφράξεις αποχετεύσεων
  • απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες
  • απόφραξη φρεατίων
  • απόφραξη λεκάνης
  • απόφραξη νιπτήρα
  • απόφραξη νεροχύτη
  • απόφραξη υδρορροών
  • απόφραξη σιφονιού δαπέδου
  • διάγνωση με κάμερα
  • άντληση υδάτων κ.α.

Εξολόθρευση όλων των παρασίτων, όπως κατσαρίδες, κοριούς, μυρμήγκια, ψύλλους, ψαράκια, κ.α.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Όποια ώρα και στιγμή παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο εμείς είμαστε στην διάθεσή σας σε όλη την διάρκεια του 24ώρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Τα συνεργεία μας είναι τοποθετημένα σε κομβικά σημεία των περιοχών της Αττικής και οι πελάτες μας λαμβάνουν τις πολύτιμες παροχές μας άμεσα.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τις πιο εξειδικευμένες και αποτελεσματικές λύσεις στις οικίες και τις επιχειρήσεις σας.

Εάν η αποχέτευσή σας τρέχει αργά ή απλώς έχει φράξει, ξέρετε ποιον να καλέσετε. Έχουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα σε συνδυασμό με την εμπειρία και την τεχνολογία. Σας παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες καθαρισμού και απόφραξης. Θα αποκαταστήσουμε το σύστημα του αποχετευτικού σας δικτύου. Θα επαναφέρουμε την άνεση και την ευκολία πίσω στο σπίτι σας ή στο κατάστημά σας. Καλέστε σήμερα κιόλας την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ. Ένα εξειδικευμένο συνεργείο μας θα σας επισκεφθεί μέσα σε 15’ λεπτά για να λύσει το πρόβλημά σας.

Προκειμένου να διατηρήσουμε το άριστο επίπεδο που έχουμε δημιουργήσει χρησιμοποιούμε μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας αναζητώντας πάντα τα ποιοτικότερα υλικά και εργαλεία.
Είμαστε αφοσιωμένοι στην οικοδόμηση ισχυρών και σταθερών σχέσεων με τους πελάτες μας και αποσκοπούμε στην διατήρηση του υψηλότερου επιπέδου ικανοποίησης των πελατών.

Καλέστε ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ σήμερα και άμεσα θα βρισκόμαστε κοντά σας.

Η ΑποφράξειςΑπολυμάνσεις Νέα Σμύρνη είναι κάτι περισσότερο από μια κορυφαία εταιρεία στον καθαρισμό αποχετεύσεων.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους αποφράξεις σε φρεάτια και σωληνώσεις, σε σιφώνια, λεκάνες, νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες και σε δίκτυα απορροής ομβρίων υδάτων.

Η ομάδα της Αποφρακτικής Νέας Σμύρνης αποτελείται από καταρτισμένους τεχνικούς που είναι ικανοί να χειριστούν τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Ο στόχος μας είναι είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τις ταχύτερες και πιο αξιόπιστες υπηρεσίες συνδυάζοντας πάντα την κορυφαία ποιότητα.

Στην διάθεσή σας να σας βοηθήσουμε όλο το εικοσιτετράωρο. Με υψηλή ποιότητα υπηρεσίας και υπεύθυνη εξυπηρέτηση.

Μέτα από μακρόχρονη εμπειρία μεσώ της επιτυχημένης παρουσίας μας στην περιοχή των νοτίων προαστίων και με έδρα τον Άγιο Δημήτριο μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους κάτοικους της Νέας Σμύρνης ότι μπορούμε και εξυπηρετούμε την περιοχή σας με χρόνο απόκρισης μικρότερο των είκοσι λεπτών. Ένα από τα πλήρως εξοπλισμένα αυτοκινούμενα συνεργεία μας θα είναι στο χώρο σας άμεσα αφού μας τηλεφωνήσετε ώστε να σας βγάλει από την δύσκολη κατάσταση. Η εταιρία μας έχει προσαρμόσει τις τιμές της στην νέα ελληνική πραγματικότητα, οπού οι απαιτήσεις των καταναλωτών αυξάνουν ενώ η οικονομική στενότητα κυριαρχεί. Έτσι εμείς προσφέρουμε γρήγορη και ποιοτική εργασία στον τομέα των καθαρισμών και αποφράξεων φρεατίων καθώς και απολυμάνσεις, απεντομωσεις , μυοκτονιες σε άριστες τιμές που δεν θα σας επιβαρύνουν δυσβάσταχτα άλλα παράλληλα θα έχετε μια μόνιμη και οριστική λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί, είτε έχει να κάνει με το αποχετευτικό σας σύστημα, είτε έχει να κάνει με τούς ανεπιθύμητους επισκέπτες.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη

Απολυμάνσεις και μυοκτονίες επαγγελματικών και οικιακών χώρων στη Νέα Σμύρνη από επαγγελματίες απολυμαντές!
Απολύμανση και ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σε: νοσοκομεία, σχολεία, χώρους μαζικής εστίασης, κατοικίες με ασφάλεια από επιστημονικό υπεύθυνο.
Απεντομώσεις Απολυμάνσεις Μυοκτονία Έκδοση νόμιμου πιστοποιητικού
Απολυμάνσεις. Χαμηλές. Τιμές, Χωρίς επιβάρυνση επίσκεψης

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Όταν προσπαθείτε να απομακρύνετε ένα μπλοκάρισμα, μπορεί να είναι δελεαστικό να προσπαθήσετε να πιέσετε ένα υδραυλικό φίδι να περάσει μέσα από την αποχέτευση πολύ γρήγορα. Εάν το κάνετε απότομα, υπάρχει πιθανότητα να λυγίσει ή να λοξοδρομήσει. Επεκτείνετε το υδραυλικό φίδι μερικά εκατοστά, κάθε φορά, μέχρι να φτάσετε στο φράξιμο.

Όσο περισσότερο αφήνετε ένα φράγμα, τόσο περισσότερες ευκαιρίες υπάρχουν για να επιδεινωθεί το φράγμα. Τα πιο υδατοδιαλυτά μέρη του φράγματος θα διαλυθούν και τα υπόλοιπα θα γεμίσουν τα κενά, κάνοντας το φράξιμο χειρότερο.

Το πιο αποτελεσματικό καθαριστικό που μπορείτε να φτιάξετε είναι ένα μείγμα μισού ζεστού νερού και μισού ξιδιού. Μπορείτε επίσης να ρίξετε ζεστό νερό στην αποχέτευσή σας για να μαλακώσετε το λίπος μέσα στις αποχετεύσεις σας, βοηθώντας το να κινηθεί κατά μήκος των σωλήνων.

Η κόκα κόλα είναι μια λιγότερο γνωστή λύση που μπορείτε να βρείτε στο ψυγείο σας. Ρίξτε ένα μπουκάλι κόλα 2 λίτρων – Pepsi, Coca ή υποκατάστατα – στη βουλωμένη αποχέτευση. Η κόκα κόλα είναι στην πραγματικότητα αρκετά καυστική και αποτελεσματική στο να απομακρύνει τη συσσώρευση στις αποχετεύσεις σας, αλλά είναι πολύ πιο ήπιο από τα εμπορικά καθαριστικά αποχέτευσης.