24 ώρες

365 ημέρες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Από τους πλέον έμπειρους επαγγελματίες. Οι ειδικές, ψηφιακές κάμερες, υψηλής ευκρίνειας ανήκουν στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να εξασφαλιστεί ότι η διαδικασία αποκατάστασης του αποχετευτικού σας δικτύου είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική και αποδοτική. Με τις κάμερες ελέγχου αποχέτευσης, είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε προσεκτικά τους σωλήνες σας και να προσδιορίσουμε με ακρίβεια την πηγή των προβλημάτων των υδραυλικών εγκαταστάσεων σας. Οι αδιάβροχες, έγχρωμες, ψηφιακές κάμερες μας επιτρέπουν να επιθεωρήσουμε σωληνώσεις διαφόρων διαμέτρων και μηκών. Η διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα συνήθως περιλαμβάνει την εισαγωγή της κάμερας στον αγωγό μέσω ενός διαθέσιμου σημείου πρόσβασης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην αντιμετωπιστεί και ολοκληρωθεί όποια εργασία και αν αναλάβει η Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος. Αυτό βέβαια οφείλεται στην πολύτιμη εμπειρία που έχουμε αποκτήσει με την πάροδο των ετών και την σκληρή δουλειά. Έχει βουλώσει κάτι στο σπίτι σας ή έχει πλημμυρίσει το υπόγειό σας; Έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία και τις απαραίτητες γνώσεις για να φροντίσουμε να εξαλειφθεί η άσχημη κατάσταση που βιώνετε.

Διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα

40 χρόνια Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος

Εδώ και 40 χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης μας προσφέρουμε τις υπηρεσίες:

  • απόφραξης
  • καθαρισμού και
  • συντήρησης αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της νότιας Αττικής

Πολλές φορές προβλήματα προκύπτουν εξαιτίας της χρόνιας χρήσης, από κακοτεχνίες , καθιζήσεις, αλλαγών στο περιβάλλοντα χώρο όπως ρίζες κοντινού δέντρου ή ακόμα και από λάθη μη ειδικών. Από τα προβλήματα αυτά μπορούν να προκληθούν στις σωληνώσεις μόνιμες ζημίες και μια διάγνωση της κατάστασης και του μεγέθους τους, μπορεί να μας δώσει πληροφορίες για τα σημεία στα οποία πρέπει να επέμβουμε τα οποία δεν είναι εμφανή. Η Αποφράξεις Αγίου Δημητρίου χρησιμοποιώντας ειδική κάμερα είναι ικανή να σας γλιτώσει χρόνο και χρήμα με μια διάγνωση με κάμερα. Θέλουμε να αποτελούμε την πρώτη σας επιλογή στον τομέα των αποχετεύσεων και να παρέχουμε υπηρεσίες που υπερβαίνουν τις προσδοκίες σας. Ο καθημερινός στόχος της Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος είναι η φροντίδα του προσωπικού μας και των πελατών μας, διατηρώντας ταυτόχρονα την αφοσίωσή μας στην ομαδική εργασία και την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρουμε.

Αποφράξεις Αθήνα - Υπηρεσίες