24 ώρες

365 ημέρες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Προσφέρουμε αξιόπιστες και οικονομικά προσιτές υπηρεσίες για τις όλες τις ανάγκες σας που σχετίζονται με την απόφραξη, καθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεων καθώς και την απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία. Παρέχουμε νέες και καινοτόμες λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας. Απώτερος στόχος μας είναι η 100% ικανοποίηση των πελατών. Οι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ μπορούν να χειριστούν κάθε βουλωμένο σωλήνα αποχέτευσης που μπορεί να έχετε, με επαγγελματισμό και εμπειρία για να εξασφαλίσουν ότι η εργασία σας ολοκληρώνεται γρήγορα και αξιόπιστα.

Για να αποφύγετε αυτές τις καταστροφές, είναι καλύτερο να διατηρήσετε καθαρούς τους σωλήνες σας και να είστε προσεκτικοί με αυτά που καταλήγουν στην αποχέτευσή σας.

Ειλικρίνεια και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε λογική τιμή είναι αυτό που λαμβάνετε από εμάς. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1970. Έκτοτε εργαζόμαστε σκληρά και με ζήλο. Αγαπάμε πολύ την δουλειά μας και αυτό φαίνεται από τους ευχαριστημένους πελάτες μας.

Η εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει είναι αυτό που έχει κάνει την εταιρεία μας να καθιερωθεί ως μια από τις καλύτερες στον χώρο μας. 

Έχουμε την εμπειρία και τις δεξιότητες για να γίνει η δουλειά σωστά, ανεξαρτήτου μεγέθους και τοποθεσίας.

Ότι και αν χρειάζεστε καλέστε μας. Θα εντυπωσιαστείτε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας και τη συνολική δέσμευσή μας στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Οι πεπειραμένοι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι να σας παρέχουν άμεση, ευγενική εξυπηρέτηση και αξεπέραστη ποιότητα. Είμαστε δεσμευμένοι να ολοκληρώσουμε την δουλειά αποτελεσματικά σωστά από την πρώτη φορά. Μη διστάσετε να καλέσετε την Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Ηλιούπολη. Θα απαντήσουμε σε όλες σας τις απαντήσεις και να λύσουμε κάθε σας απορία.

Χαιρόμαστε πάρα πολύ από την ικανοποίηση που βλέπουμε στα πρόσωπα των ανθρώπων όταν έχει ολοκληρωθεί μια δουλειά. Αντιλαμβανόμαστε ότι όταν μας καλείτε είστε αγχωμένοι γιατί ανησυχείτε για την κατάσταση που έχετε περιέλθει αλλά και για το κόστος. Εμείς άμεσα θα βρεθούμε στον χώρο σας και θα σας εξηγήσουμε τα πάντα.

Όταν είναι δυνατόν προσπαθούμε να σας δώσουμε πολλές επιλογές και λύσεις στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Με τα μηχανήματα που είναι εξοπλισμένα τα φορτηγά των συνεργείων μας και σε συνδυασμό με την πείρα των τεχνικών μας δεν υπάρχει περίπτωση να μην επιλύσουμε ότι και αν σας έχει διαταράξει την καθημερινότητά σας.

Το όνειρό μας ήταν η επιχείρηση μας να ανέβει πολύ ψηλά. Αυτό βέβαια έχει επιτευχθεί με επιμονή, υπομονή και σκληρή δουλειά. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και δίνουμε μεγάλη προσοχή στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.

Μοιραζόμαστε περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στη διοίκηση επιχειρήσεων, τη φιλοξενία και τη διαχείριση των επιβλαβών οργανισμών. Ο μοναδικός συνδυασμός εμπειρίας και εξειδικευμένης τεχνολογίας που διαθέτουμε αποτελεί τη βάση για μια ολοκληρωμένη αντιμετώπιση και άριστη εξυπηρέτηση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: για κάθε είδους οίκημα, στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα

Παρέχουμε τις πιο αποτελεσματικές και άμεσες μέθοδοι που συνάδουν με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Ο ακρογωνιαίος λίθος της εταιρείας μας είναι η ακεραιότητα. Οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι μπορούν να μας εμπιστευθούν και θα σας παρέχουμε μια αμερόληπτη ανεξάρτητη αξιολόγηση του προβλήματος. Κατανοούμε τις ανάγκες των πελατών μας και δίνουμε εξειδικευμένες λύσεις.

Γρήγορη, επαγγελματική, αξιόπιστη ανταπόκριση με έμπειρο προσωπικό. Η Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Ηλιούπολη παρέχει κάθε εργασία που σχετίζεται με την αποχέτευσή σας και επιλύει ακόμη και τα πιο επίμονα προβλήματα. Για την Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Ηλιούπολη, οι πελάτες είναι πάνω από όλα.

Η Αποφράξεις Ηλιούπολη είναι η κορυφαία εταιρία στις υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης και αποφράξεων στην Ηλιούπολη και τις γύρω περιοχές. Οι βρώμικες αποχετεύσεις σίγουρα είναι μια αιτία ανησυχίας καθώς υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να βουλώσει καθώς και το όλο περιβάλλον γίνεται ανθυγιεινό να αναπνεύσει κανείς λόγω των αερίων που εκπέμπονται από το εσωτερικό των σωλήνων. Το γεγονός είναι, αν οι αποχετεύσεις παραμένουν ακάθαρτες για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα μπορούσε να υπάρξει μια σοβαρή απειλή για την υγεία σας. Έτσι ο καθαρισμός της αποχέτευσης αποτελεί βασική ανάγκη που θα πρέπει να καταβάλει σοβαρά την προσοχή σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Για ποιους λόγους να επιλέξετε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ;

• Σας διαβεβαιώνουμε ότι κάνουμε χρήση προηγμένων εργαλείων και εξοπλισμού που μπορεί να εξασφαλίσει την άψογη καθαριότητα στην αποχέτευσή σας. Η εξειδικευμένη, τεχνική ομάδα μας έχει εμπειρία και ολοκληρωμένη τεχνογνωσία που την καθιστά την ιδανικότερη λύση στο να προσφέρει άψογες υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης στην Ηλιούπολη και τις γύρω περιοχές. Το γεγονός είναι ο καθαρισμός του αποχετευτικού δικτύου είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που απαιτεί έμπειρο χέρι και με την Αποφράξεις Ηλιούπολη, μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι, ότι θα λάβετε επαγγελματική και σίγουρη βοήθεια.

• Είμαστε μία από τις πιο οικονομικές επιλογές που έχετε. Σε εμάς, βλέπετε τι είναι αυτό που παίρνετε. Στην Αποφράξεις Ηλιούπολη πιστεύουμε στη σωστή εξυπηρέτηση και τη δίκαιη πολιτική τιμών.

Σε αντίθεση με άλλους φορείς παροχής υπηρεσιών καθαρισμού αποχέτευσης, δεν δημιουργούμε πρόσθετες χρεώσεις.

• Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί μας φροντίζουν να εκτιμήσουν τη σοβαρότητα του θέματος αποχέτευσης και κατά συνέπεια να το διορθώσει με τη σωστή λύση. Δεδομένου ότι έχουμε εξοπλισμό εξαιρετικής ποιότητας, μαζί με μια ομάδα έμπειρων τεχνικών, μπορούμε με βεβαιότητα να ισχυριστούμε ότι είναι οι καλύτερες υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης στην Ηλιούπολη.
• Είμαστε σίγουροι για τις υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης. Είτε πρόκειται για τις φραγμένες γραμμές από λάσπες ή για θέματα με εμπόδια από ρίζες δέντρου, εμείς μπορούμε να σας εγγυηθούμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε όλους τους τύπους των προβλημάτων αποχέτευσης.

• Η Αποφράξεις Ηλιούπολη είναι η καλύτερη επιλογή για τον καθαρισμό αποχετεύσεων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Ο στόχος μας δεν περιορίζεται μόνο σε τέλειο καθαρισμό, αλλά ασφαλή καθαρισμό, καθώς λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η χρήση των χημικών ουσιών μπορεί να βλάψει τις υδρορροές, εξασφαλίζουμε τις πιο ασφαλείς και αποτελεσματικές μεθόδους καθαρισμού αποχέτευσης.
• Οι ειλικρινείς προσπάθειες μας εδώ και 50 και πλέον χρόνια, μας έχουν κάνει έναν αξιόπιστο φορέα παροχής υπηρεσιών καθαρισμού αποχέτευσης. Εμπιστευθείτε μας για τον καθαρισμό της αποχέτευσής σας κι εμείς θα δεσμευτούμε για το καλύτερο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να πάρετε την καλύτερη ποιότητα των υπηρεσιών καθαρισμού αποχέτευσης 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 12 μήνες το χρόνο.

Εάν η αποχέτευσή σας τρέχει αργά ή απλώς έχει φράξει, ξέρετε ποιον να καλέσετε. Έχουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα σε συνδυασμό με την εμπειρία και την τεχνολογία για να σας παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες καθαρισμού και απόφραξης. Θα αποκαταστήσουμε το σύστημα του αποχετευτικού σας δικτύου και θα επαναφέρουμε την άνεση και την ευκολία πίσω στο σπίτι σας ή στο κατάστημά σας. Καλέστε σήμερα κιόλας την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ και ένα εξειδικευμένο συνεργείο μας θα σας επισκεφθεί μέσα σε 15’ λεπτά για να λύσει το πρόβλημά σας.

Εξυπηρετούμε και Κυριακές και αργίες. Είμαστε δίπλα σας, για κάθε σας πρόβλημα και για κάθε σας ανάγκη.

Αν η λεκάνη σας βγάζει νερά, το φρεάτιο έχει βουλώσει ή ο νεροχύτης σας, καλέστε την Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Ηλιούπολη τώρα. Θα αναλάβουμε την φροντίδα των αποχετεύσεων σας και θα αποκαταστήσουμε το πρόβλημα χωρίς καν να το καταλάβετε. Κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Η ΑποφράξειςΑπολυμάνσεις Ηλιούπολη προσφέρει έξυπνες λύσεις για όλες τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στην αποχέτευσή σας. Οι υπηρεσίες μας ποικίλλουν και καλύπτουν κάθε σας ανάγκη και απαίτηση.

Η φιλική, προσωπική εξυπηρέτηση μας προσφέρει οικονομικά αποδοτικές λύσεις. Έχοντας υψηλά προσόντα και πείρα, οι τεχνικοί μας έχουν τις ικανότητες να χειριστούν κάθε είδους απόφραξη, επιτρέποντάς σας να επιστρέψετε γρήγορα στην καθημερινότητά σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Επιθεώρηση με κάμερα από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Η Αποφράξεις Ηλιούπολη έχει στην κατοχή της μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας και η κάμερα είναι ένα από αυτά. Η χρήση της γίνεται όλο και περισσότερο δημοφιλής, καθώς η διάγνωση και η επισκευή των προβλημάτων είναι 100% σίγουρη.

Στην κάμερα έχει ενσωματωθεί η ρομποτική τεχνολογία με την απεικόνιση υψηλής ευκρίνειας. Αυτές οι εύκαμπτες αδιάβροχες κάμερες μπορούν και έχουν πρόσβαση στους σωλήνες, ενώ προηγουμένως έπρεπε να σκάψουμε.

Επιθεωρώντας με την κάμερα, η Αποφράξεις Ηλιούπολη μπορεί να διαγνώσει επίμονα και επαναλαμβανόμενα μπλοκαρίσματα, τις αιτίες τους και να παρέχουμε μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση για την επισκευή τους σε μόνιμη βάση. Μπορούμε επίσης να ανιχνεύσουμε ραγίσματα, σπασίματα, ρίζες δέντρων, καθιζήσεις, κατασκευαστικά λάθη, κ.α. διατηρώντας το κόστος σε χαμηλά επίπεδα.

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στην Ηλιούπολη

Παράλληλα με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στο κομμάτι των αποχετεύσεων, η Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Ηλιούπολη, παρέχει κάθε εργασία που σχετίζεται με τον έλεγχο και την καταπολέμηση όλων των παρασίτων.

Απεντόμωση για ψαράκια

Τα έντομα ψαράκια (Lepisma saccharina) τα βλέπουμε παντού, ιδιαίτερα σε παλιές ιδιοκτησίες. Τα ψαράκια είναι έντομα χωρίς φτερά, κυμαίνονται από 15 – 25 χιλιοστά σε μέγεθος και όπως υποδηλώνει η κοινή ονομασία του, είναι ασημί όπως τα ψάρια.

Τα μέρη στα οποία είναι πιο πιθανό να τα δούμε είναι στο μπάνιο (ειδικά κάτω από τα λουτρά) και σε άλλους χώρους όπου τους αρέσει ένα μείγμα από ζέστη, υψηλή υγρασία και χαμηλός φωτισμός.

Αυτά τα έντομα είναι πολύ γρήγορα και κρύβονται. Η μόνη φορά που θα τα δείτε είναι σε γενικές γραμμές όταν ανοίγετε το φως σε ένα σκοτεινό μέρος και κατευθείαν θα τρέξουν να κρυφτούν. Τα ψαράκια δεν θα πρέπει να θεωρούνται ως επικίνδυνα και δεν μας δαγκώνουν.

Είναι ακίνδυνα, αλλά σε μεγάλους αριθμούς μπορεί να προκαλέσουν απώλειες βιβλίων και άλλων προϊόντων από χαρτί. Αυτά τα έντομα είναι μια ενόχληση και δεν είναι ένας κίνδυνος.

Μες τον υπολειμματικό ψεκασμό έχουμε επιτυχημένα αποτελέσματα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Με την πάροδο του χρόνου, είναι πιθανό να αρχίσουν να συσσωρεύονται διάφορα συντρίμμια (υπολείμματα φαγητών, τρίχες, αδιάλυτες ουσίες) εντός της κύριας αποχέτευσης. Αυτό μπορεί να αποτελείται επίσης από πολλά άλλα πράγματα, όπως χαρτί υγείας, αφρό σαπουνιού και ξένα αντικείμενα που συσσωρεύονται και εμποδίζουν την κύρια γραμμή. Τα λάδια και τα λίπη είναι ένα συχνό πρόβλημα για τις αποχετεύσεις κύριας γραμμής και προκαλούν γρήγορα φράξιμο.

Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε σε αυτήν την περίπτωση είναι να μην τραβήξετε καζανάκι για δεύτερη φορά. Αν αναγκάσετε την τουαλέτα να ξεπλυθεί ξανά, απελευθερώνονται γαλόνια νερού στη λεκάνη της τουαλέτας και θα προκληθεί υπερχείλιση. Μια δεύτερη έκπλυση θα επιβαρύνει επιπλέον το τρέχον πρόβλημά σας. Θυμηθείτε: μην τραβήξετε καζανάκι για δεύτερη φορά σε βουλωμένη λεκάνη!

Τα περισσότερα σπίτια έχουν περισσότερες από μία τουαλέτες και αν βρίσκονται στην ίδια πλευρά του σπιτιού, οι γραμμές της αποχέτευσης τους μπορούν συνήθως να κατευθύνονται στον ίδιο σωλήνα. Ωστόσο, εάν βρίσκονται σε αντίθετες πλευρές, το καθένα μπορεί να έχει δική του γραμμή αποχέτευσης.

Είναι τόσο σημαντικό να διατηρείτε το καθαρό νερό χωριστά από το χρησιμοποιημένο ή βρώμικο νερό, έτσι υπάρχουν τρία ξεχωριστά συστήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων, στους περισσότερους δήμους: το δίκτυο πόσιμου νερού, το αποχετευτικό δίκτυο λυμάτων και το δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων. Καθένα από αυτά είναι ζωτικής σημασίας με τον δικό του τρόπο για να διατηρηθεί μία πόλη υγιής.