24 ώρες

365 ημέρες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Όταν είστε αντιμέτωποι με βουλωμένες αποχετεύσεις, οι επαγγελματίες της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ είναι εδώ για να σας βοηθήσουν. Με τις επαγγελματικές υπηρεσίες μας βρίσκουμε λύσεις για την αποκατάσταση της λειτουργίας του αποχετευτικού δικτύου του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά και προλαμβάνουμε μελλοντικά προβλήματα. Κανείς δεν θέλει να αντιμετωπίσει μια βουλωμένη τουαλέτα. Όταν η τουαλέτα σας αρνείται να στραγγίξει, καλέστε τους τεχνικούς της Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Παλαιό Φάληρο για να λύσουν τα προβλήματα αποστράγγισης της τουαλέτας. Οι νεροχύτες μπορεί να βουλώσουν τη χειρότερη δυνατή στιγμή. Όταν οι τυπικές προσπάθειες δεν αποδίδουν, οι ειδικοί τεχνικοί μας μπορούν να απαλλαγούν από το επίπονο πρόβλημα του νεροχύτη.

Καλέστε μας για να πάρετε επαγγελματικές και αποτελεσματικές λύσεις για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος για το αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού ή επαγγελματικού σας χώρου από την Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο. Χρησιμοποιήσουμε τεχνικές, όπως η μέθοδος υδροβολής με υψηλή πίεση νερού που προσφέρει στους σωλήνες της αποχέτευσής σας επαγγελματικό καθαρισμό, με εγγυημένα και οριστικά αποτελέσματα και απομακρύνει οποιοδήποτε εμπόδιο (π.χ. τρίχες, μαγειρικά λίπη, λάσπη, υπολείμματα τροφών κλπ )έχει μπλοκάρει την αποχέτευσή σας. Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε συμβουλή ή έχετε κάποιο πρόβλημα που χρειάζεται επίλυση, καλέστε αμέσως στην Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Παλαιό Φάληρο. Θα σας λύσουμε κάθε απορία και θα βρούμε την λύση που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του προβλήματός σας.

Αποφράξεις Αθήνα - Υπηρεσίες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση

Όχι μόνο υποσχόμαστε γρήγορη εξυπηρέτηση αλλά και οικονομικά αποδοτικές λύσεις, με τις οποίες χειριζόμαστε το σπίτι σας σαν να ήταν δικό μας. Κατά την εκτέλεση καθαρισμού της αποχέτευσης ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία, φροντίζουμε επιπλέον να γίνεται καθαρά και όσο πιο διακριτικά γίνεται.

Εμπιστευτείτε μας για να καθαρίσετε το αποχετευτικό σας σύστημα, χωρίς καμία επιπλέον ταλαιπωρία και χωρίς να δημιουργηθεί χάος στο χώρο του σπιτιού σας. Έχουμε καθαρίσει όλων των τύπων αποχετεύσεις και αγωγούς και εξασφαλίζουμε ότι το σπίτι σας θα παραμείνει καθαρό. Με τον προηγμένο εξοπλισμό και την εμπειρία μας, σας παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε πολύ προσιτές τιμές. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις για όλα τα είδη αποχετευτικών δικτύων.

Για τη γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση σας για την απόφραξη της αποχέτευσής σας, καλέστε τους ειδικούς της Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Παλαιό Φάληρο. Ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας άμεσα και σας εγγυόμαστε απόλυτα ικανοποιητικό αποτέλεσμα γι’ αυτό μπορείτε να βασιστείτε πάνω μας. Σας παρέχουμε τη βοήθειά μας σε όλα τα προβλήματα που έχετε στην αποχέτευσή σας. Καλέστε την Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο και θα είμαστε κοντά σας αμέσως.

Οι υπηρεσίες αποχετεύσεων που προσφέρουμε στο Παλαιό Φάληρο αλλά και τις γύρω περιοχές είναι πλέον γνωστές. Κοντά σας κάθε ώρα και στιγμή, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες, οι εργασίες μας παρέχονται τόσο στον οικιακό όσο και στον εμπορικό και δημόσιο τομέα.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποστράγγισης εξασφαλίζοντας ότι οι αποχετεύσεις και οι σωλήνες σας θα είναι καθαροί και έτοιμοι προς χρήση. Χάρη στην 24/7 υπηρεσία έκτακτης ανάγκης θα επιλύσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, γρήγορα και αποτελεσματικά χωρίς καμία αναστάτωση.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία, όπως:

 • απόφραξη φρεατίων,
 • απόφραξη λεκάνης,
 • απόφραξη υδρορροών,
 • απόφραξη νεροχύτη,
 • απόφραξη νιπτήρα,
 • επιθεώρηση και διάγνωση με κάμερα,
 • απόφραξη μπανιέρας,
 • απόφραξη σιφονιού,
 • άντληση υδάτων,
 • τακτικές συντηρήσεις αποχέτευσης.
 • καθαρισμοί αποχετεύσεων, κ.α.

Εάν η αποχέτευσή σας τρέχει αργά ή απλώς έχει φράξει, ξέρετε ποιον να καλέσετε. Έχουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα σε συνδυασμό με την εμπειρία και την τεχνολογία. Σας παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες καθαρισμού και απόφραξης. Θα αποκαταστήσουμε το σύστημα του αποχετευτικού σας δικτύου. Θα επαναφέρουμε την άνεση και την ευκολία πίσω στο σπίτι σας ή στο κατάστημά σας. Καλέστε σήμερα κιόλας την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ. Ένα εξειδικευμένο συνεργείο μας θα σας επισκεφθεί μέσα σε 15’ λεπτά για να λύσει το πρόβλημά σας.

Καλέστε μας σήμερα, οι τεχνικοί μας θα κάνουν άριστη δουλειά σε τιμές άκρως ανταγωνιστικές.

Όταν μια αποχέτευση βουλώνει, είναι μια απίστευτα δυσάρεστη εμπειρία και στην ΑποφράξειςΑπολυμάνσεις Παλαιό Φάληρο το γνωρίζουμε πολύ καλά. Έχοντας μια φραγμένη αποχέτευση στο σπίτι ή την επιχείρησή σας είναι μια μεγάλη ταλαιπωρία και θα μπορούσε δυνητικά να οδηγήσει σε υλικές ζημιές, εάν δεν διορθωθεί το συντομότερο δυνατό.

Τακτικός Καθαρισμός – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ο τακτικός καθαρισμός είναι μια εργασία που είναι αποτελεσματικό από πλευράς κόστους και βολικό για το πρόγραμμά σας. Όλες οι αποχετεύσεις με τη πάροδο των ετών χρειάζονται ένα καλό καθαρισμό, γιατί χωρίς αυτό θα έχετε δαπανηρά και πολύπλοκα προβλήματα.

Λίπη, υπολείμματα τροφίμων, σαπούνια και καθαριστικά, βρωμιές, τρίχες μαλλιών, ρίζες δέντρων, χαρτιά, είδη υγιεινής και μωρομάντηλα πρέπει να απομακρύνονται και να καθαρίζονται για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία της αποχέτευσης.

Οι αποχετεύσεις μας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα. Η θέση τους μας κάνει να μην δείχνουμε την ιδιάζουσα σημασία και να τις ξεχνάμε. Ακόμη και για εκείνους που κρατάνε τις αποχετεύσεις τους καθαρές, τείνουν να εξασθενούν με την χρήση και τα έτη λειτουργίας.

Καλέστε μας τώρα για για να κανονίσετε την επίσκεψή μας. Ο καθαρισμός αποχέτευσης είναι μια εργασία που απαιτείται να πραγματοποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με την χρήση, την παλαιότητα, την κατασκευή.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Παλαιό Φάληρο

Οι έμπειροι τεχνικοί της Απολυμάνσεις Παλαιό Φάληρο είναι σε θέση να ελέγξουν, να καταπολεμήσουν και να σας βοηθήσουν να αποτρέψετε την επανεμφάνιση των παρασίτων που τόσο σας ταλαιπωρούν.

Είστε σε ασφαλή χέρια, το πλήρως ασφαλισμένο προσωπικό μας χρησιμοποιεί μόνο εγκεκριμένα σκευάσματα, με άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Μυοκτονία Παλαιό Φάληρο

Είναι μια φρικτή εμπειρία να βρείτε αρουραίους και ποντίκια στο σπίτι ή το κατάστημά σας. Ζουν στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Βέβαια θα ψάξουν και θα βρουν δίοδο για να εισέλθουν μέσα. Τους αρέσει να τρώνε φρούτα, σπόρους και δημητριακά. Είναι παμφάγα, που σημαίνει ότι τρώνε τόσο τα φυτά και το κρέας, αλλά και καλώδια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Στην πραγματικότητα, εάν τα τρόφιμα είναι λιγοστά, τα ποντίκια θα φάνε ακόμα και το ένα το άλλο. Τα ποντίκια έχουν αδηφάγες ορέξεις. Τρώνε περίπου 15 έως 20 φορές την ημέρα, για αυτό και φωλιάζουν σε σημεία που έχουν άμεση πρόσβαση σε τροφή.

Οι ασθένειες που μεταδίδονται από αρουραίους και ποντίκια είναι:

 • Φυματίωση
 • Νόσος Weil
 • Σαλμονέλωση
 • Λεμφοκυτταρική χοριομηνιγγίτιδα
 • Πανούκλα
 • Λεπτοσπείρωση
 • Πυρετός από δάγκωμα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις και οι σωληνώσεις είναι ο πιο πιθανός λόγος για το δύσοσμο μπάνιο σας. Αυτό συμβαίνει όταν τα στερεά βουλώνουν τους σωλήνες σας εμποδίζοντας το νερό να κινείται ελεύθερα και προκαλώντας φράξιμο.

Το να ρίχνετε ζεστό νερό αναμεμειγμένο με ξύδι και μαγειρική σόδα στις δύσοσμες αποχετεύσεις σας είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά της αποχέτευσης. Αφήστε το μείγμα για περίπου 10 έως 15 λεπτά πριν ρίξετε νερό στους σωλήνες.

Για να διορθώσετε μια βουλωμένη αποχέτευση, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια βεντούζα για να ξεβουλώσετε τους σωλήνες και να απαλλαγείτε από τυχόν νερό που δεν αποστραγγίζεται. Εάν αυτό δεν έχει αποτέλεσμα, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα υδροβολητή ή μια ατσαλίνα.

Το λευκό ξύδι μπορεί να αφαιρέσει το λίπος. Ρίξτε σε ένα σφουγγάρι ξύδι και τρίψτε την περιοχή. Κατόπιν σκουπίστε αφού το έχετε αφήσει να δράσει για τουλάχιστον 5 λεπτά. Καλό είναι να χρησιμοποιείτε το ξύδι μόνο σε μέταλλο ή γυαλί κι όχι σε πορώδεις επιφάνειες.