24 ώρες

365 ημέρες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 210 97 00 003

Για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης, συντήρησης και καθαρισμού στην Αργυρούπολη και όλες τις περιοχές της νότιας Αττικής. Οι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ διαθέτουν την πολύτιμη και πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα στο αποχετευτικό δίκτυο που βρίσκεται στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Τα συνεργεία που διαθέτουμε αποτελούνται από εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς, που εκπαιδεύονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Εξασφαλίζουμε με αυτόν τον τρόπο, την πλήρη ενημέρωση στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου των αποχετευτικών συστημάτων.

Κάθε φορά που μας καλείτε, ένα από τα συνεργεία μας βρίσκεται άμεσα δίπλα σας. Φημιζόμαστε άξια, για την αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να τη διατηρήσουμε. Το μεγαλύτερο ποσοστό του πελατολογίου μας, αποτελείται από ευχαριστημένους και ικανοποιημένους πελάτες που μας συστήνουν άφοβα στην οικογένειά και στο φιλικό τους περιβάλλον.

Η τεχνική μας ομάδα διαθέτει τεχνογνωσία και εμπειρία, που μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε εγγυημένη ποιότητα στης δουλειά μας. Τα ζητήματα στο αποχετευτικό δίκτυο είναι ιδιάζουσας σημασίας. Για αυτό και είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε την Αποφράξεις Αργυρούπολη, όταν μας χρειαστείτε. Μπορείτε να μας καλείτε καθ’ όλη την διάρκεια του 24ώρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ – ΕΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Με σεβασμό στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, ερχόμαστε άμεσα στο χώρο, χωρίς καμία καθυστέρηση

Στόχος μας είναι η 100% ικανοποίηση σας. Σας παρέχουμε 24ώρη τηλεφωνική και τεχνική κάλυψη. Αν μας καλέσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, θα σας απαντήσει κάποιος συνεργάτης μας και όχι ένα αυτοματοποιημένο μηχάνημα. Για να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Αργυρούπολη σήμερα.

Με την πάροδο των ετών, έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών. Αυτό αποτελείται από το αφοσιωμένο προσωπικό μας, την απαράμιλλη ποιότητα των παροχών μας καθώς και την εγγύηση πλήρους ικανοποίησης. Ο στόχος μας είναι να διατηρούμε ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον διαβίωσης στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο, μέσω της αρτιότερης αντιμετώπισης των προβλημάτων στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

H Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Αργυρούπολη είναι σχεδιασμένη για να σας παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα σε κάθε της υπηρεσία. Προσφέρουμε δωρεάν πληροφορίες για την απαράμιλλη και φιλική προς το περιβάλλον ποικιλία των εγγυημένων υπηρεσιών μας. Ο συνδυασμός αυτός αποδίδει μοναδικά αποτελέσματα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών για τους πελάτες μας και τις οικογένειές τους.

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Αργυρούπολη. Οι βουλωμένες αποχετεύσεις είναι μια τεράστια αναστάτωση. Αλλά, με τα κατάλληλα εργαλεία και τους σωστούς ανθρώπους, θα καθαρίσουμε και θα αποφράξουμε την αποχέτευσή σας τόσο γρήγορα που δεν θα το καταλάβετε. Η εταιρεία μας εδώ και πολλά χρόνια εξυπηρετεί τους κατοίκους της Αργυρούπολης και των γύρω περιοχών για την απόφραξη και τον καθαρισμό της αποχέτευσής σας, αλλά και για κάθε απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Η Αποφράξεις Αργυρούπολη υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης στους πελάτες της στην Αργυρούπολη για πάνω από 50 χρόνια

Σας βγάζουμε από το αδιέξοδο των προβλημάτων της αποχέτευσής σας. Σας παρέχουμε συμβουλές για τη διατήρηση της σωστής λειτουργίας των σωληνώσεων σας. Μπορούμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα που σας βασανίζουν στη γραμμή του δικτύου της αποχέτευσής σας. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ γνωρίζουμε ότι ένας φραγμένος σωλήνας δεν είναι μικρό πρόβλημα. Μπορεί να δημιουργήσει μεγάλες ζημιές στην ιδιοκτησία σας. Ακόμα και μια μικρή υπερχείλιση των υδάτων μπορεί να προκαλέσει τεράστια προβλήματα. Οποιοδήποτε σημάδι μπορεί να μαρτυρά ότι η αποχέτευσή σας έχει βουλώσει, πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

Μερικά σημάδια που δείχνουν φραγμένη αποχέτευση περιλαμβάνουν:

  • δυσάρεστες μυρωδιές
  • αργή αποστράγγιση νερού στις συσκευές υγιεινής
  • και υπερχείλιση του νερού

Η χρήση ενός απλού εμβόλου ή ενός κοινού καθαριστικού του λιανικού εμπορίου δεν πρόκειται να είναι επαρκής, σε μια αποχέτευση που έχει φράξει από στέρεα οργανικά υλικά.

Έτσι είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί μια υπηρεσία επαγγελματικού καθαρισμού στην αποχέτευσή σας από την Αποφράξεις Αργυρούπολη. Οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας έχουν την εμπειρία να αναλάβουν κάθε περίπτωση δικτύου αποχετευτικού συστήματος που έχει φράξει. Από λεκάνες τουαλέτας και αποχέτευση μπανιέρας έως νεροχύτης κουζίνας ή αποχέτευση πλυντηρίου πιάτων, να είστε σίγουροι ότι μπορούμε να σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική λύση. Καλέστε μας σήμερα και οι εκπρόσωποι μας θα σας προτείνουν την κατάλληλη λύση στο κάθε σας πρόβλημα και θα σας στείλουν το τεχνικό συνεργείο άμεσα ώστε να σας απαλλάξει από κάθε έγνοια.

Το καλύτερο αποτέλεσμα με το χαμηλότερο κόστος.

Εκτός από τις υπηρεσίες καθαρισμού της αποχέτευσής σας, έχουμε επίσης την ικανότητα να ανιχνεύουμε το σύστημα των σωληνώσεων του αποχετευτικού σας δικτύου με ειδικές, ψηφιακές, έγχρωμες κάμερες ελέγχου και εντοπισμού προβλημάτων. Ανιχνεύουμε με ακρίβεια το εσωτερικό των σωλήνων. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην αποχετευτική γραμμή το εντοπίζουμε, το καταγράφουμε και βρίσκουμε άμεσα τον τρόπο αντιμετώπισής του. Αυτή η ανίχνευση μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα σας από ακριβές επισκευές που σχετίζονται με πλημμύρες και υδραυλικές βλάβες.

Η Αποφράξεις Αργυρούπολη λειτουργεί και τις 24 ώρες της ημέρας και τις 365 ημέρες του χρόνου, για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση. Έτσι προλαμβάνουμε κάθε πρόβλημα στις αποχετεύσεις, άμεσα και αποτελεσματικά. Χρειάζεστε ένα καθαρισμό στις αποχετεύσεις σας είτε ένα ολόκληρο πρόγραμμα αναβάθμισης του συστήματος αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων; Μπορείτε να υπολογίζετε σε εμάς για να κάνουμε τη δουλειά, επαγγελματικά και αποτελεσματικά στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Αξίζει να μας καλέσετε και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε, όπως μόνο εμείς ξέρουμε.

Αν νομίζετε ότι έχετε μια βουλωμένη αποχέτευση, καλέστε μας αμέσως. Θα στείλουμε κατευθείαν έναν εκπαιδευμένο και έμπειρο τεχνικό για να ερευνήσει και να λύσει το πρόβλημά σας.

Η Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Αργυρούπολη, να είστε σίγουροι ότι πάντα εξυπηρετεί με τα υψηλότερα πρότυπα όσον αφορά την υγιεινή, την ασφάλεια και την ικανοποίηση του πελάτη.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας όχι μόνο τις εργάσιμες ώρες και ημέρες, αλλά όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες, 365 ημέρες τον χρόνο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Απόφραξη τουαλέτας – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Εάν η αποχέτευσή σας τρέχει αργά ή απλώς έχει φράξει, ξέρετε ποιον να καλέσετε. Έχουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα σε συνδυασμό με την εμπειρία και την τεχνολογία για να σας παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες καθαρισμού και απόφραξης. Θα αποκαταστήσουμε το σύστημα του αποχετευτικού σας δικτύου και θα επαναφέρουμε την άνεση και την ευκολία πίσω στο σπίτι σας ή στο κατάστημά σας. Καλέστε σήμερα κιόλας την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ και ένα εξειδικευμένο συνεργείο μας θα σας επισκεφθεί μέσα σε 15’ λεπτά για να λύσει το πρόβλημά σας.

Μια βουλωμένη τουαλέτα δεν είναι απλά μια ενόχληση. Είναι αντιαισθητική, οδηγεί σε δυσάρεστες οσμές και αν μείνει πολύ καιρό, θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο για την υγεία.

Θα ερευνήσουμε γιατί δεν γίνεται σωστά η εκκαθάριση της λεκάνης της τουαλέτας σας ή γιατί το νερό ξεχειλίζει και θα βρούμε τον καλύτερο τρόπο για την απόφραξη της. Όλοι οι τεχνικοί μας έχουν τον σωστό εξοπλισμό για να καταργήσουν το πιο επίμονο μπλοκάρισμα και επειδή η ομάδα εργασίας μας εργάζεται με τα αυστηρότερα πρότυπα υγείας και ασφάλειας θα φροντίσουμε να βάλουμε τα πράγματα σε σειρά με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση, χάος ή ανησυχία.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Διάγνωση με κάμερα

Μία ολοένα και πιο δημοφιλής μέθοδος ανίχνευσης της αποχέτευσης είναι η επιθεώρηση με κάμερα. Με αυτή τη μέθοδο, οι τεχνικοί μας μπορούν εύκολα να ρίξουν ένα καλώδιο οπτικών ινών στους σωλήνες σας για να βοηθήσουν στην εύρεση του προβλήματος. Αν νομίζετε ότι χρειάζεστε επιθεώρηση με ψηφιακή κάμερα διάγνωσης, υψηλής ευκρίνειας, καλέστε την Αποφράξεις Αργυρούπολη σήμερα.

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στην Αργυρούπολη

Η Απολυμάνσεις Αργυρούπολη, προσφέρει στην Αργυρούπολη αλλά και στις γύρω περιοχές υπηρεσίες απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών. Οι εργασίες αυτές παρέχονται σε οικίες, εργοστάσια, βιομηχανίες, εργαστήρια, εστιατόρια, καφέ μπαρ, νοσοκομεία, σχολεία, πολυκατοικίες, κ.α. Το να απαλλαγείτε από την ενόχληση των παρασίτων και να εξαλείψετε την εξάπλωσή τους χωρίς επαγγελματική καθοδήγηση μπορεί να σας κοστίσει μια περιουσία, να διαταράξει τον ύπνο σας και ακόμη και την υγεία των οικογενειών σας.

Απεντόμωση για μυρμήγκια Αργυρούπολη

Επειδή τα μυρμήγκια ζουν σε αποικίες, θα πρέπει να εξαλείψουμε τη φωλιά (βασίλισσα, αυγά) και όχι μόνο τα μυρμήγκια εργαζόμενους. Τροφές με βάση τις πρωτεΐνες και υδατάνθρακες θα προσελκύσουν τα μυρμήγκια.

Τα σπίτια μας παρέχουν επίσης τον τέλειο χώρο για τα μυρμήγκια. Ιδίως αγαπούν το σημείο της κουζίνας.

Τα μυρμήγκια μπαίνουν στα σπίτια μας από διάφορα κενά γύρω από τα παράθυρα και τις πόρτες, και από οποιοδήποτε σημείο μπορείτε να σκεφτείτε. Από την στιγμή που θα βρείτε μυρμήγκια στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, μην καθυστερήσετε να μας καλέσετε γιατί γίνεται πιο δύσκολη και οικονομικά απαιτητική η αντιμετώπιση.

Τα συνήθη σημεία που τα μυρμήγκια χρησιμοποιούν για να εισβάλλουν στο σπίτι σας είναι:

  • Τούβλα και τρύπες – το πιο κοινό σημείο εισόδου.
  • Κουφώματα – τρύπες από κατεστραμμένα ή σάπια κουφώματα από ξύλο.
  • Τρύπες στους τοίχους – τρύπες από παλαιές ή υπάρχουσες σωληνώσεις και καλώδια.
  • Φυτά και γλάστρες, κ.α.

Μυρμήγκια στην κουζίνα σας

Τα μυρμήγκια είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα για την μόλυνση των τροφίμων από παθογόνα βακτήρια που μπορούν να προκαλέσουν σημαντικές ασθένειες. Η τροφική δηλητηρίαση είναι πολύ πιθανή για εκείνους που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου, όπως οι ηλικιωμένοι, οι έγκυες γυναίκες και εκείνοι που πάσχουν από κάποια ασθένεια ή έχουν κάνει κάποια χειρουργική επέμβαση.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

ΜΗΝ ρίχνετε βραστό νερό στον νιπτήρα ή στην τουαλέτα σας. Ενδεχομένως να έχετε ακούσει από πολλούς ότι είναι εντάξει να ρίχνετε βραστό νερό στο νιπτήρα. Αυτό όμως ισχύει όταν οι σωλήνες σας είναι καθαροί. Αν έχουν κάποιο εμπόδιο, το φράξιμο θα παγιδεύσει το νερό στο σωλήνα και αυτό μπορεί να λιώσει τις σωληνώσεις PVC ή και τους αρμούς των σωλήνων, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα. Όταν είναι βουλωμένες οι σωληνώσεις χρησιμοποιείτε ζεστό νερό το πολύ έως 80 βαθμού Κελσίου.

– Βουρτσίστε τα μαλλιά σας πριν κάνετε ντους.

– Τοποθετήστε ένα φίλτρο για τρίχες στην τρύπα αποστράγγισης.

– Καθαρίζετε την αποχέτευση με ζεστό νερό (όχι βραστό) μία φορά το μήνα.

– Αντιμετωπίστε άμεσα τυχόν προβλήματα.

Τα τρόφιμα, το λίπος, η βρομιά και οι τρίχες που συσσωρεύονται στους σωλήνες του νεροχύτη σας φράζουν την κύρια γραμμή. Εάν οι συσσωματώσεις φράξουν τη γραμμή αποχέτευσης, καλύπτουν το εσωτερικό του σωλήνα, με αποτέλεσμα τον περιορισμό της ροής του νερού και την επιστροφή των νερών στο νεροχύτη σας.

Ρίξτε 1/2 φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην βουλωμένη αποχέτευση. Κατόπιν ρίξτε 1 φλιτζάνι ξίδι. Η μαγειρική σόδα και το ξίδι διαλύουν το λίπος και το λάδι. Αφήστε τη βουλωμένη αποχέτευση να καθίσει ανενόχλητη για 15 λεπτά.