24 ώρες

365 ημέρες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Ένα παράσιτο είναι επεμβατικό, επιζήμιο, ενοχλητικό, επιβλαβές και καταστροφικό για τους ανθρώπους και τα ζώα τόσο στους επαγγελματικούς όσο και στους οικιακούς χώρους. Οι κατσαρίδες, οι μύγες, οι ψύλλοι, οι αράχνες, οι κοριοί, τα μυρμήγκια, τα κουνούπια κτλ., είναι μερικά από τα παράσιτα – έντομα που καλούμαστε καθημερινά να αντιμετωπίσουμε. Όλα αυτά, εκτός από την πρόκληση ενοχλήσεων, παίζουν σημαντικό ρόλο στη μετάδοση επικίνδυνων ασθενειών επειδή είναι φορείς μικροβίων, βακτηρίων και ιών. Είναι απολύτως βέβαιο ότι κανένας μας δεν θέλει να είναι συγκάτοικος με κατσαρίδες και ποντίκια. Όμως, τι μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να μην τα έχουμε στο χώρο μας; Μία επαγγελματική απολύμανση, όταν εφαρμόζεται από εξειδικευμένα συνεργεία, περιλαμβάνει τον πλήρη παρασιτολογικό έλεγχο του χώρου σας και την απαλλαγή του από κάθε ζωύφιο, έντομο, κατσαρίδα και τρωκτικό. Επίσης, οι ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ καταπολεμούν ιούς και μικρόβια τα οποία μπορεί να υπάρχουν στον περιβάλλοντα χώρο ή ακόμη και πάνω σε επιφάνειες.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Είμαστε μια πολύ έμπειρη εταιρεία η οποία παρέχει υπηρεσίες για: απολύμανση, απεντόμωση, μυοκτονία και μικροβιοκτονία. Όλες οι απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη. Η τεχνική μας ομάδα έχει την απαιτούμενη τεχνογνωσία ως προς την κατανόηση παρασίτων και τη διερεύνηση νέων μεθόδων για την πρόληψη και αντιμετώπισή τους. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην υγεία, την ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος. Εξάλλου με την αυξανόμενη προσαρμοστικότητα των παρασίτων στο περιβάλλον, η ανάγκη για νέες τεχνολογικές μεθόδους καταπολέμησής τους είναι μεγάλη. Η εταιρεία μας διαθέτει μια ειδική ομάδα γεωπόνων η οποία ενημερώνεται συνεχώς για καινούρια προϊόντα και τεχνικές. Έτσι εξασφαλίζουμε τη συμμόρφωση των υπηρεσιών μας με σκευάσματα τα οποία είναι σύμφωνα με τις αυξανόμενες απαιτήσεις της νομοθεσίας που απαιτεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Κατά αυτόν τον τρόπο, ελαχιστοποιούνται οι επιπτώσεις των χημικών ουσιών στη δημόσια υγεία και το περιβάλλον.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Οι κατσαρίδες είναι από εκείνα τα παράσιτα που οι περισσότεροι σίγουρα σιχαινόμαστε. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που χάνουν κυριολεκτικά τον ύπνο τους όταν αντιληφθούν κάποια στο χώρο τους. Το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το είδος και το μέγεθός της μόλυνσης. Αρκετοί ιδιοκτήτες χρησιμοποιούν μεθόδους οι οποίες συχνά αποδεικνύονται αναποτελεσματικές. Αυτό συμβαίνει γιατί τα συγκεκριμένα παράσιτα είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμα και ανθεκτικά. Οι αποτελεσματικές μέθοδοι εξόντωσής τους είναι σίγουρα αυτές που εφαρμόζει η εταιρεία μας. Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας με σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους προτείνουν λύσεις που έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Είναι οι πλέον ειδικοί ώστε να εντοπίσουν την κύρια πηγή και το σημείο εισόδου τους. Κάποιες από τις κατσαρίδες όπως η γερμανική μεταφέρονται συνήθως στο σπίτι. Θέλει μεγάλη προσοχή σε μεταχειρισμένα έπιπλα ή συσκευές πριν αυτά μπουν μέσα στο χώρο σας και σας πανικοβάλλουν.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Μία από τις στρατηγικές μας είναι η συνεργασία με τους κάτοικους και ιδιοκτήτες των χώρων που έχουν προσβληθεί ώστε να μηδενίσουμε την προσέλκυσή τους. Καλό είναι να καθαρίζονται και να αποθηκεύονται τα πιάτα τροφής των κατοικίδιων, να μην υπάρχουν ποτέ τρόφιμα εκτεθειμένα και τα σκουπίδια να απομακρύνονται καθημερινά. Φροντίστε επίσης, να καθαρίζονται και να συντηρούνται αρκετά συχνά οι αποχετεύσεις. Οι κατσαρίδες είναι παράσιτα που χρειάζονται τη ζέστη. Άρα επιβάλλεται τακτική απολύμανση για κατσαρίδες και καθάρισμα πίσω ή κάτω από τις οικιακές σας συσκευές. Στην εταιρεία μας παρέχουμε εφαρμογές με ειδικό τζελ, που είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές για την απολύμανση για κατσαρίδες. Μιλάμε για τα συγκεκριμένα προϊόντα που διατίθενται σε μορφή πηκτής ουσίας και μπορούν να εφαρμοστούν με τη χρήση σύριγγας. Τα τοποθετούμε σε διαφορετικά σημεία και αποστάσεις ανάλογα το χώρο και τα τετραγωνικά. Το αποτέλεσμα είναι η πλήρης εξόντωση όλων των κατσαρίδων που σας ταλαιπωρούν.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ για μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια ίσως είναι τα πιο κοινωνικά έντομα στο ζωικό βασίλειο. Η συμβίωση των ανθρώπων με τα μυρμήγκια δεν αποτελεί καμία έκπληξη σε κανέναν. Τα συναντάμε σχεδόν παντού και όχι μόνο στις αγροτικές περιοχές αλλά και στα μεγάλα αστικά κέντρα. Επιλέγουν να φτιάξουν τις φωλιές τους σε σημεία που μπορούν να βρουν εύκολα τροφή. Κάθε φωλιά αποτελείται από χιλιάδες μυρμήγκια. Τα μυρμήγκια αγαπούν τροφές που περιέχουν σάκχαρα και πρωτεΐνη. Σαν έντομα είναι πανέξυπνα και πολύ εργατικά. Δύσκολα μπορεί κάποιος να τα ξεγελάσει ενώ είναι εντυπωσιακός ο τρόπος που στήνουν την αποικία τους. Μέσα σε αυτή, όλοι οι ρόλοι είναι κατανεμημένοι όπως συμβαίνει και στην ανθρώπινη κοινωνία. Σε κάθε αποικία μυρμηγκιών ζούνε οι βασίλισσες, τα ενήλικα που είναι τα αρσενικά και τα θηλυκά, οι νύμφες, οι προνύμφες και τα αυγά. Οι άποικοι προστατεύουν πολύ τη βασίλισσά τους η οποία είναι η νούμερο ένα υπεύθυνη για την αναπαραγωγή.

Τα θηλυκά μυρμήγκια είναι εκείνα που εργάζονται και αναλαμβάνουν την εύρεση και συλλογή της τροφής ενώ, κινούνται με ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά στο τι μεταφέρουν στη φωλιά. Μπορεί τα μυρμήγκια να είναι τα πιο ακίνδυνα έντομα όμως, όταν εισβάλουν στο σπίτι ή το κατάστημά μας, γίνονται πολύ ενοχλητικά κυρίως του μεγάλου πληθυσμού τους. Είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε χωρίς εσείς να κοπιάσετε καθόλου. Εκτός από την τεχνογνωσία και εξειδίκευσή μας, χρησιμοποιούμε προϊόντα που θα σας δώσουν άριστα αποτελέσματα στην απολύμανση για μυρμήγκια. Με ειδικό τζελ που τα ξεγελάει, θα εξοντώσουμε όχι μόνο τα μυρμήγκια που περιφέρονται και γίνονται αντιληπτά αλλά ολόκληρη τη φωλιά. Έχουμε στο ενεργητικό μας ένα πολύ μεγάλο αριθμό εφαρμογών στην απολύμανση για μυρμήγκια. Με τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο ούτε εσείς, ούτε τα κατοικίδιά σας. Είναι τοξικά αποκλειστικά και μόνο απέναντι στα μυρμήγκια.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Τα κουνούπια μας επισκέπτονται σε μεγάλο πληθυσμό τους καλοκαιρινούς μήνες και σε χώρους με υψηλά ποσοστά υγρασίας. Τα περισσότερα είδη τους προσαρμόζονται με ιδιαίτερη ευκολία σε όλα σχεδόν τα οικοσυστήματα. Γίνονται πολύ ενοχλητικά λόγω των τσιμπημάτων τους και τον άμεσο κνησμό που επιφέρουν αυτά. Οι περισσότεροι από εμάς προσπαθούμε να τα αντιμετωπίσουμε με κάθε τρόπο. Με εντομοκτόνα σπρέι και διάφορα άλλα σκευάσματα που έχουν σαν βάση κυρίως τη σιτρονέλα, μια οσμή που τα απωθεί. Βέβαια, τα περισσότερα από αυτά δεν είναι καλά για την υγεία. Τα κουνούπια είναι επικίνδυνα διότι είναι φορείς πολλών μικροβίων και ιών. Κάποια είδη τους, μεταδίδουν σοβαρές ασθένειες όπως τον ιό του δυτικού Νείλου, την ελονοσία, τον δάγκειο πυρετό ενώ μέσα στις νόσους εξαιτίας των κουνουπιών συμπεριλαμβάνονται οι αρμποιώσεις και οι φιλαριάσεις. Έχουν διαπιστωθεί επίσης πολλές εγκεφαλίτιδες και αλλεργίες αναλόγως τον οργανισμό.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Η πιο συνιστώμενη μέχρι στιγμής μέθοδος αντιμετώπισης είναι η συχνή απολύμανση για κουνούπια από κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο. Ο λόγος είναι ότι με την πάροδο των ετών τα περισσότερα είναι πολύ ανθεκτικά στα κοινά φάρμακα που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Στην εταιρεία μας δεσμευόμαστε να χρησιμοποιούμε σκευάσματα για ψεκασμούς εντελώς ακίνδυνα όχι μόνο για το περιβάλλον αλλά και για τον άνθρωπο και τυχόν κατοικίδια που υπάρχουν στο χώρο. Έτσι, όλα μας τα προϊόντα, είναι ελεγμένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Σας προτείνουμε να γίνεται ο πρώτος ψεκασμός κατά τα τέλη Μαΐου και να επαναλαμβάνεται κάθε 20 με 25 μέρες τους υπόλοιπους καλοκαιρινούς μήνες. Η απολύμανση για κουνούπια γίνεται πάντα σε εξωτερικούς χώρους με πράσινο, υγρασία και στάσιμα νερά. Στόχος μας είναι πάντα η μείωση του πληθυσμού τους ενώ είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί προσφέρουμε άριστα αποτελέσματα στον τομέα αυτό.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ για ψύλλους

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μια γενικότερα λανθασμένη αντίληψη για τους ψύλλους. Θεωρούν ότι από τα συγκεκριμένα έντομα προσβάλλονται μόνο οι γάτες και οι σκύλοι. Αυτό δεν ισχύει. Από τους ψύλλους κινδυνεύουμε και εμείς όχι μόνο τα αγαπημένα μας τετράποδα. Ίσως αυτά υποφέρουν λίγο παραπάνω λόγω του τριχώματός τους. Οι ψύλλοι λοιπόν, μεταφέρονται με μεγάλη ευκολία και από άνθρωπο σε άνθρωπο. Αυτά τα μικροσκοπικά έντομα έχουν την ικανότητα να κάνουν πολύ μεγάλα άλματα κάτι το οποίο τα βοηθάει ασφαλώς στη μεταφορά. Τρέφονται με αίμα μέσω τσιμπημάτων. Σε αντίθεση με τους κοριούς, οι ψύλλοι γίνονται πιο εύκολα αντιληπτοί επειδή τσιμπάνε και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι επικίνδυνα έντομα γιατί από την εναλλαγή ξενιστών μολύνονται, μεταφέρουν και μεταδίδουν διάφορες ασθένειες. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι αν διαπιστώσετε ότι έχετε προσβληθεί, πρέπει να πάρετε δραστικά μέτρα για την εξόντωσή τους. Μην τους αφήσετε να πολλαπλασιαστούν και να γίνει ανεξέλεγκτη η κατάσταση.

Οι ψύλλοι εκτός του ότι πολλαπλασιάζονται γρήγορα, τα αυγά τους μπορεί να παραμείνουν αδρανή μέχρι να υπάρξει ο επόμενος ξενιστής. Αυτή η αδράνεια μπορεί να κρατήσει παραπάνω από δύο χρόνια. Επίσης, φωλιάζουν οπουδήποτε. Τη λύση θα σας τη δώσουμε εμείς με την εφαρμογή απολύμανσης. Όλοι μας οι τεχνικοί είναι εξειδικευμένοι και πολύ έμπειροι αφού ασχολούνται με το αντικείμενο πολλά χρόνια. Η απολύμανση για ψύλλους πραγματοποιείται στο χώρο σας, όποιος και αν είναι αυτός. Όλα τα προϊόντα μας είναι απολύτως ασφαλή για ανθρώπους και ζώα. Η χρήση τους γίνεται από πιστοποιημένους απολυμαντές οι οποίοι παρεμβαίνουν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην ρυπαίνεται ούτε να επιβαρύνεται το περιβάλλον. Για την απολύμανση για ψύλλους θα χρειαστεί να εφαρμόσουμε δύο ψεκασμούς μέσα σε διάστημα 8 ημερών. Σας εγγυόμαστε οριστική εξόντωση όχι μόνο των ψύλλων αλλά και των αυγών τους.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Ξέρουμε όλοι ότι υπάρχουν έντομα τα οποία εμφανίζονται σε συγκεκριμένες στιγμές το χρόνο. Υπάρχουν όμως και άλλα τα οποία μας προσβάλλουν οποιαδήποτε εποχή ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Σε αυτά τα είδη συγκαταλέγεται και ο κοριός. Οι κοριοί είναι από τα έντομα εκείνα που από τη φύση τους μπορούν και επιβιώνουν με κάθε καιρό. Επίσης, είναι ικανοί να ζήσουν μεγάλα διαστήματα χωρίς τροφή μέχρι να βρουν τον κατάλληλο ξενιστή. Μεταφέρονται από ένα χώρο σε άλλο μέσω ρούχων, επίπλων και αποσκευών. Οι κοριοί είναι έντομα που μπορεί να μας δημιουργήσουν σύγχυση εφόσον δεν γίνονται εύκολα αντιληπτοί. Πολλοί από εμάς νομίζουμε ότι έχουμε προσβληθεί απλώς από κουνούπια. Αυτό συμβαίνει επειδή τα συγκεκριμένα έντομα τσιμπούν κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν εμείς κοιμόμαστε και τα εξανθήματα από τα τσιμπήματά τους μοιάζουν πολύ με αυτά των κουνουπιών. Επίσης, συνοδεύονται και αυτά από ενοχλητική φαγούρα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Εκτός από στρώματα και καναπέδες, μπορούν να φωλιάσουν μέσα σε κάποιο χώρο οπουδήποτε υπάρχει μια τρύπα ή μια μικρή σχισμή. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι τεχνικοί μας τους έχουν βρει μέσα σε μια πρίζα, στο σοβατεπί ή το ταβάνι. Τον μεγαλύτερο κίνδυνο να προσβληθούν από κοριούς, διατρέχουν κυρίως ταξιδιώτες και άνθρωποι που χρησιμοποιούν συχνά τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Σας συνιστούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν ταξιδεύετε. Ελέγχετε τα δωμάτια των ξενοδοχείων που διαμένετε και μην αφήνετε ποτέ στο πάτωμα τσάντες και αποσκευές. Αν έχετε ενδείξεις ή αν υποψιάζεστε ότι έχετε προσβληθεί καλέστε μας άμεσα. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα σας επισκεφθούν για τον ανάλογο παρασιτολογικό έλεγχο. Όταν διαπιστώσουν την παρουσία τους, θα περάσουν στην απολύμανση για κοριούς αμέσως. Δεν πρέπει να χαθεί καθόλου χρόνος αφού οι κοριοί πολλαπλασιάζονται με μεγάλη ταχύτητα. Κάντε μία απολύμανση για κοριούς πριν εξαπλωθούν παντού και το πρόβλημά σας γίνει εντονότερο.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Τα ποντίκια όταν κάνουν εμφάνιση στο χώρο μας, είναι σίγουρα ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Η αποκρουστική τους εμφάνιση μας προκαλεί άσχημα συναισθήματα και κυρίως φόβο. Είναι πολύ επικίνδυνα γενικότερα αλλά και ζημιογόνα. Αρκετές φορές προκαλούν ζημιές σε κτίρια αφού έχουν την ικανότητα να τρώνε τα πάντα. Επίσης, με τα περιττώματα, το σώμα και την ουρά τους, μεταφέρουν και μεταδίδουν πολλές μολυσματικές και σοβαρές ασθένειες. Πιο συγκεκριμένα, τα ποντίκια μεταφέρουν 35 είδη διαφορετικών ασθενειών. Αρουραίοι και ποντίκια ψάχνουν χώρους που τους εξασφαλίζουν σίγουρα τροφή. Ζουν συνήθως σε σκοτεινά μέρη, όπου η όρασή τους είναι καλύτερη. Έχουν τρομερές ικανότητες στο τρέξιμο και το σκαρφάλωμα. Αγαπημένοι τους χώροι είναι συνήθως οι αποχετεύσεις και οι βόθροι. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τα βρούμε να περιφέρονται μέσα σε κάποια αποθήκη, κάποιο σπίτι ή σε ένα κατάστημα. Τα οικιακά ποντίκια είναι πολύ παραγωγικά αφού αναπαράγονται όλο το χρόνο.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Ένα ποντίκι είναι ικανό να γεννήσει 10 ή 12 ποντίκια μέσα σε μια εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι όταν αντιληφθείτε ότι υπάρχει κάποιο στο χώρο σας πρέπει να πάρετε αμέσως μέτρα. Χρειάζεται να γίνει επειγόντως μυοκτονία και απολύμανση. Αυτές οι δύο μέθοδοι θα έχουν άριστα αποτελέσματα αν απευθυνθείτε σε κάποια επαγγελματική εταιρεία. Επ ουδενί μην επιχειρήσετε μόνοι σας με ποντικοφάρμακα που θα βρείτε σε κάποιο κατάστημα. Είναι αμφίβολο το αν θα έχετε αποτέλεσμα και επιπλέον είναι επικίνδυνο ειδικά αν συγκατοικείτε με κατοικίδια ή μικρά παιδιά. Έχουμε την εμπειρία και τεχνογνωσία που χρειάζεται μια  απολύμανση για ποντίκια. Τοποθετούμε καπνιστικά μέσα σε φρεάτια και αποχετευτικούς αγωγούς, παγίδες με κόλλα και δολωματικούς σταθμούς σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Με τις μεθόδους αυτές δεν διατρέχετε κανέναν απολύτως κίνδυνο ενώ τα ποντίκια γίνονται κυριολεκτικά σκόνη. Κάθε μυοκτονία και απολύμανση για ποντίκια που αναλαμβάνουμε συνοδεύεται από το ειδικό πιστοποιητικό.

Απολύμανση για κορωνοϊό

Μια επιτυχημένη απολύμανση για κορωνοϊό είναι όταν επιτυγχάνεται ο σκοπός της που δεν είναι άλλος από την πλήρη εξόντωση του. Σήμερα η μέθοδος αυτή είναι πιο σημαντική από ποτέ. Αντιλαμβάνεστε όλοι ότι αναφερόμαστε στο νέο κορωνοϊό και την ασθένεια covid-19. Το πρόβλημα είναι τεράστιο παγκοσμίως λόγω της υψηλής διάδοσης και μετάδοσης του ιού. Μέσα στις χώρες που αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα, δυστυχώς είναι και η Ελλάδα. Όπως σε κάθε ιό, έτσι και στον SARS-CoV-2, η μετάδοση και διασπορά γίνεται μέσω των σταγονιδίων που αποβάλλουμε με το βήχα ή το φτέρνισμα. Δυστυχώς, αυτά τα σταγονίδια μπορεί να καταλήξουν πάνω σε κάποια επιφάνεια και αν δεν προσέξουμε οι πιθανότητες να νοσήσουμε είναι μεγάλες. Δεν γνωρίζουμε τη χρονική διάρκεια που παραμένει σε ισχύ ο ιός στο περιβάλλον, όμως οφείλουμε να πάρουμε όλοι δραστικά μέτρα τα οποία θα βοηθήσουν ώστε να προστατέψουμε εκτός από τον εαυτό μας, τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Η χρήση της μάσκας παντού, η κοινωνική αποστασιοποίηση, η αποφυγή συνωστισμού και η καλή συχνή υγιεινή και αντισηψία των χεριών είναι οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουμε ευλαβικά όλοι. Σε όλα αυτά προστίθεται και η συχνή απολύμανση όλων των χώρων και επιφανειών. Ιδιαίτερα όσων έχουν υψηλή προέλευση ανθρώπων. Μια απολύμανση για κορωνοϊό για να λειτουργήσει σωστά πρέπει να εφαρμοστεί από μια επαγγελματική εταιρεία. Σαφώς και δεν μπορείτε μόνοι σας να απολυμάνετε ένα ολόκληρο σχολείο, ξενοδοχείο ή γυμναστήριο.  Οι ειδικοί επιστήμονες, που συνεργαζόμαστε, σχεδιάζουν την ιδανικότερη απολύμανση για κάθε περίπτωση. Πολυκατοικίες, χώροι εστίασης, διαμερίσματα, ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, γυμναστήρια, γραφεία, στρατόπεδα, δημόσιες τουαλέτες, σχολεία, ιατρεία, νοσοκομεία και όπου αλλού συνωστίζονται πολλά άτομα, μας εμπιστεύονται καθημερινά. Κάθε απολύμανση – μικροβιοκτονία συνοδεύεται με το απαραίτητο πιστοποιητικό.