24 ώρες

365 ημέρες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

Η ΑποφράξειςΑπολυμάνσεις Υμηττός είναι η δική σας εταιρεία αποχετεύσεων με πολύχρονη εμπειρία και επαγγελματική γνώση. Από το 1970, προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Οι ρίζες των δέντρων μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές στη γραμμή αποχέτευσης. Σύντομα θα θελήσετε να λάβετε το συντομότερο δυνατόν τις υπηρεσίες δικτύων αποχέτευσης της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ. Όσο περισσότερο παραβλέπετε το πρόβλημα, τόσο χειρότερο θα γίνει. Οπότε είναι σημαντικό να το φροντίσετε γρήγορα με έναν τεχνικό μας. Για να εντοπίσετε τα προβλήματα νωρίτερα, η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα μπορεί να σας βοηθήσει. Θα εντοπίσετε την εισβολή των ριζών του δέντρου νωρίς, ώστε να μπορείτε να λάβετε υπηρεσίες προτού παρατηρήσετε σημάδια του προβλήματος.

Για να επιτύχετε τον έλεγχο αποχέτευσης, τον καθαρισμό των φρεατίων και άλλα προληπτικά μέτρα και λύσεις για τις ρίζες δέντρων στην κεντρική γραμμή αποχέτευσης, καλέστε την Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Υμηττός οποιαδήποτε στιγμή. Προσφέρουμε την ίδια μέρα υπηρεσίες συστημάτων αποχέτευσης, βοηθώντας σας να φροντίσετε τα προβλήματά σας αμέσως μόλις προκύψουν.

Αποφράξεις Αθήνα - Υπηρεσίες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ- Απόφραξη από ρίζες δέντρων

Πώς μπορείτε να διαπιστώσετε αν οι ρίζες των δέντρων φράζουν ή καταστρέφουν την κύρια γραμμή αποχέτευσης; Επειδή οι σωλήνες υπονόμων είναι θαμμένοι υπόγεια, οι ιδιοκτήτες σπιτιού συχνά δεν παρατηρούν εισβολή ρίζας δέντρου μέχρι να αρχίσει να προκαλεί αισθητά προβλήματα στις εγκαταστάσεις της αποχέτευσης. Μερικά από τα κοινά σημάδια ενός φραγμένου ή σπασμένου σωλήνα αποχέτευσης στην Αθήνα περιλαμβάνουν:

  • Αργή αποστράγγιση σε όλο το σπίτι σας. Όταν η γραμμή αποχέτευσης είναι φραγμένη, όλα τα υδραυλικά σας θα εμφανίσουν σημάδια εμπλοκής. Οι αποχετεύσεις στους νεροχύτες, τα ντους και τις μπανιέρες δεν θα αδειάζουν τόσο γρήγορα όσο θα έπρεπε. Όταν το πρόβλημα εμφανίζεται ξαφνικά σε όλες τις αποχετεύσεις σας (σε περισσότερα από ένα δωμάτια ή σε χώρους του σπιτιού), είναι πιθανότατα η κεντρική γραμμή αποχέτευσης βουλωμένη και όχι οι μεμονωμένοι σωλήνες.
  • Μήπως η αποχέτευση του ντους σας γουργουρίζει ή φουσκώνει το νερό όταν τρέχει στο νεροχύτη ή ξεπλένει την τουαλέτα; Αυτό είναι ένα κλασικό σημάδι ενός φραγμένου αποχετευτικού αγωγού.
  • Ο αποχετευτικός αγωγός μυρίζει κοντά στις αποχετεύσεις. Εάν η γραμμή αποχέτευσης είναι φραγμένη ή παρεμποδίζεται, μπορεί να παρατηρήσετε δυσάρεστες οσμές κοντά σε νεροχύτες και αποχετεύσεις. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα αέρια αποχέτευσης παγιδεύονται στους σωλήνες σας, καθώς τα ύδατα και τα απόβλητα δεν ρέουν προς το δίκτυο αποχέτευσης της πόλης.

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ για όλα τα προβλήματα της αποχέτευσής σας

Εάν η αποχέτευσή σας τρέχει αργά ή απλώς έχει φράξει, ξέρετε ποιον να καλέσετε. Έχουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα σε συνδυασμό με την εμπειρία και την τεχνολογία. Σας παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες καθαρισμού και απόφραξης. Θα αποκαταστήσουμε το σύστημα του αποχετευτικού σας δικτύου. Θα επαναφέρουμε την άνεση και την ευκολία πίσω στο σπίτι σας ή στο κατάστημά σας. Καλέστε σήμερα κιόλας την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ. Ένα εξειδικευμένο συνεργείο μας θα σας επισκεφθεί μέσα σε 15’ λεπτά για να λύσει το πρόβλημά σας.

Στην επιχείρησή μας δουλεύουμε πολύ σκληρά. Προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο απαράμιλλης εξυπηρέτησης στους πελάτες μας – είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα μας.

Ξέρουμε ότι όταν έχετε ένα έκτακτο πρόβλημα στην αποχέτευσή σας το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι ένα εχθρικό πρόσωπο στην άλλη άκρη του τηλεφώνου.

Υποσχόμαστε να σας υποδεχτούμε με μια ζεστή φιλική φωνή που θα καταλάβει την κατάστασή σας.

Για μας αποτελείτε προτεραιότητα και θα προγραμματίσουμε το ραντεβού την ώρα που ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Όταν χρειάζεστε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε λογικές τιμές, παρακαλώ καλέστε μας. 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Θα ξεπεράσουμε κάθε σας προσδοκία.

Στην Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Υμηττός οι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι και πλήρως καταρτισμένοι στην διάγνωση προβλημάτων διαρροής και γενικότερα στον καθαρισμό και την απόφραξη αποχετεύσεων.

Κανείς δεν θέλει να ξυπνήσει για να βρει ένα πλημμυρισμένο υπόγειο. Ή ακόμα χειρότερα μια βουλωμένη γραμμή αποχέτευσης στο σπίτι του. Τα περισσότερα από αυτά τα σημαντικά ζητήματα (εκτός από το καταστροφικό χάος) είναι ότι μπορούν να αποφευχθούν εύκολα με τακτικές επιθεωρήσεις των συστημάτων αποχέτευσης με ειδική κάμερα διάγνωσης.

Η μόνη, σίγουρη αλήθεια για κάθε σύστημα αποχέτευσης είναι ότι κάποια στιγμή θα βουλώσει. Είναι απλώς θέμα χρόνου πότε θα συμβεί η εμπλοκή και πόσο σοβαρή θα είναι. Με τις επιθεωρήσεις με κάμερα από την Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Υμηττός, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για το τι πρέπει να κάνετε όταν οι σωλήνες σας τελικά φράξουν.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Διάγνωση με κάμερα – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

Οι έμπειροι και καταρτισμένοι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι να προβούν σε λεπτομερή επιθεώρηση όλων των σωλήνων αποχέτευσης στο σπίτι σας. Ανεξάρτητα από το εάν ενδέχεται να χρειάζονται αποκατάσταση ή συντήρηση. Με τη βοήθειά μας, μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των συστημάτων αποχέτευσης και των σωλήνων σας και να μπορείτε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, γνωρίζοντας ότι θα αποφύγετε τυχόν απροσδόκητες βλάβες ή πλημμύρες που θα είχαν συμβεί αν οι σωλήνες σας δεν είχαν επιθεωρηθεί και συντηρηθεί από τους τεχνικούς της Αποφράξεις Υμηττού. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε για επιθεωρήσεις περιλαμβάνει την πιο σύγχρονη τεχνολογία ειδικών, ψηφιακών καμερών διάγνωσης, έτσι ώστε να μπορέσουμε να σας δώσουμε μια πλήρη,επιθεώρηση του εσωτερικού των αποχετεύσεων σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι εντελώς άθικτες.

Όταν θα επιθεωρήσουμε το σύστημα αποχέτευσης του σπιτιού σας, βεβαιώνουμε πάντα ότι δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ χρησιμοποιούμε ειδικές, αδιάβροχες κάμερες διάγνωσης για να κοιτάξουμε εσωτερικά τους σωλήνες αποχέτευσης και είμαστε έτοιμοι να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Με την πρόσθετη δυνατότητα κλίσης και περιστροφής της κάμερας μας, θα είμαστε σε θέση να διασφαλίσουμε ότι κανένα πρόβλημα, όσο μικρό ή φαινομενικά ασήμαντο φαίνεται, δε θα ξεφύγει από την προσοχή μας.

Δείτε τι συμβαίνει πραγματικά! Το να είμαστε σε θέση να βλέπουμε μέσα στους σωλήνες, μας επιτρέπει να διαγνώσουμε το πρόβλημα γρήγορα εξοικονομώντας χρόνο, χρήματα και ζημιές που προκαλούνται από τα προβλήματα των γραμμών αποχέτευσης. Αφού προσδιορίσουμε το πρόβλημα, μπορούμε να το διορθώσουμε καθαρίζοντας τις βουλωμένες αποχετεύσεις και τους σωλήνες.

Πιθανά προβλήματα που μπορούμε να διαγνώσουμε με τις επιθεωρήσεις με κάμερα διάγνωσης είναι:

  • Βουλώματα όπου η λάσπη, η συσσώρευση λίπους ή τα άλλα απορρίμματα στη γραμμή μπορεί να είναι η αιτία
  • Εμπλοκές που προκαλούνται από τη διείσδυση ρίζας δέντρου ή θάμνων στο σωλήνα ή στην γραμμή αποχέτευσης
  • Ένας σπασμένος ή ραγισμένος σωλήνας στη γραμμή της αποχέτευσης
  • Μη ευθυγραμμισμένες αρθρώσεις, κακοτεχνίες κλπ

Οι περιπτώσεις που αντιμετωπίζουμε και επιλύουμε κατά την διάρκεια ενός έτους μας έχουν αναδείξει από τις καλύτερες εταιρείες αποφράξεων στον τομέα μας, αφού με την πάροδο των 30 και πλέον ετών έχουμε αποκτήσει εμπειρία και πείρα.

Είμαστε ειδικοί στις αποφράξεις παντός τύπου και αυτό φαίνεται στους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες μας.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ – ΕΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Απόφραξη αποχετεύσεων Υμηττός

Παρέχουμε λύσεις ειδικά επικεντρωμένες στις περιπτώσεις που κάτι συμβεί ξαφνικά στο αποχετευτικό σας δίκτυο, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε να αποτραπεί από το να συμβεί ξανά στο μέλλον.

Οι τακτικοί καθαρισμοί των αποχετεύσεων σας θα μειώσουν σημαντικά την πιθανότητα βουλώματος, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ανθυγιεινές συνθήκες στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Ένας κατεστραμμένος ή βουλωμένος σωλήνας είναι ένας εφιάλτης. Θα μπορούσε να οδηγήσει σε υπερχείλιση λυμάτων στο σπίτι ή να πλημμυρίσει το υπόγειο και να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στην ιδιοκτησία σας. Ο τακτικός καθαρισμός της αποχέτευσης από την Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Υμηττός είναι μια από τις καλύτερες προληπτικές μεθόδους για να διασφαλίσουμε ότι το σύστημα αποχέτευσης του σπιτιού σας θα λειτουργεί άψογα και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με μηνιαία, τριμηνιαία και ετήσια προγράμματα προληπτικής συντήρησης για να ταιριάζει στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Καλέστε μας για μια δωρεάν επίσκεψη επιτόπιας επιθεώρησης

Στην Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Υμηττός το προσωπικό της εταιρείας μας απαρτίζεται από τεχνικούς οι οποίοι είναι πάντα ικανοί να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα προσφέροντας μόνιμες λύσεις απέναντι σε όλες τις ανάγκες σας.

Η εταιρεία μας, το προσωπικό μας εξυπηρετεί εδώ και 30 χρόνια στον τομέα των αποφράξεων, καθαρισμών και συντηρήσεων, τον Υμηττό και τις γύρω περιοχές.

Στόχος μας είναι να καταλαβαίνουμε και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας με την επίλυση των θεμάτων που αντιμετωπίζουν.

Αν έχετε κάποιο βούλωμα σε κάποιο φρεάτιο, νιπτήρα, τουαλέτα, μπανιέρα ή οπουδήποτε αλλού στο σπίτι σας, καλέστε την Αποφρακτική Υμηττός για να σας βγάλει από το αδιέξοδο.

Ο στόλος μας αποτελείται από εξειδικευμένο εξοπλισμό όπως πιεστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης νερού, κάμερες διάγνωσης σωλήνων και ριζοκοπτικά μηχανήματα.Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση σήμερα.

Σας εγγυόμαστε την πλήρη αντιμετώπιση του προβλήματος στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Η ανταπόκριση μας είναι άμεση μετά το τηλεφώνημα σας και είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Διαβεβαιώνουμε ότι οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι σε όλες τις πτυχές των αποφράξεων, καθαρισμών και συντηρήσεων.

Είμαστε τυπικοί στο χρονοδιάγραμμα της κάθε εργασίας μας με τακτοποιημένη εμφάνιση και πάντα ευγενικοί. Από την περιγραφή του προβλήματος και τον επιτόπιο έλεγχό του ενημερώνουμε, συμβουλεύουμε και προτείνουμε τον καλύτερο και όσο το δυνατόν οικονομικότερο τρόπο αντιμετώπισης.

Καλέστε μας αμέσως για θέματα σχετικά με την αποχέτευσή σας , πριν προκληθεί ακόμη μεγαλύτερη ζημιά. Μην σπαταλάτε άσκοπα χρόνο και χρήματα, καλέστε απλά τους επαγγελματίες. Είμαστε έτοιμοι να διεκπεραιώσουμε κάθε άσχημη κατάσταση που σας απασχολεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Αποφράξεις Υμηττός

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Υπηρεσίες από την Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Υμηττός

Η Αποφράξεις Υμηττού αναλαμβάνει κάθε είδους απόφραξη και καθαρισμό αποχετευτικών δικτύων. Με την μεγάλη εμπειρία μας και την αξιοπιστία μας είμαστε οι καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί στον χώρο των αποφράξεων.

Η ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΥΜΗΤΤΟΥ κοντά σας πάντα πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει και να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα βουλωμένης αποχέτευσης.

Αποφράξεις Υμηττός για:

  • Διάγνωση αποχετεύσεων με κάμερα.
  • Αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων, φρεατίων, σιφονιών, κουζινών, τουαλετών καθώς και κάθετης στήλης κουζίνας ή τουαλέτας.
  • Άντληση υδάτων από κάθε χώρο.

Καθημερινά – 24ωρη κάλυψη – σε 15’ στην πόρτα σας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Μπορείτε να το κάνετε αυτό με διάφορους τρόπους. Εάν τα παράθυρα είναι αρκετά βρώμικα χρησιμοποιείστε ξύδι ή υγρό σαπούνι πιάτων.

Σε ένα συνδυασμένο αποχετευτικό σύστημα (παντορροϊκό) όλα τα λύματα και τα επιφανειακά νερά πηγαίνουν σε έναν σωλήνα. Αυτός ο σωλήνας μεταφέρει τα πάντα σε ένα έργο επεξεργασίας λυμάτων για επεξεργασία. Όταν βρέχει, το αποχετευτικό μας σύστημα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα επιφανειακά ύδατα εκτός από τα λύματα μας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την υπερχείλιση των λυμάτων. Το αποχετευτικό δίκτυο ακάθαρτων του Λεκανοπεδίου είναι ΧΩΡΙΣΤΙΚΟ εκτός από το κέντρο της Αθήνας – από το Γαλάτσι έως την Πλάκα – όπου το δίκτυο είναι ΠΑΝΤΟΡΡΟΪΚΟ (μήκος 88 χλμ.) σε ορισμένα σημεία του.

Ως εναλλακτική λύση δοκιμάστε να ρίξτε ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα και δύο φλιτζάνια ξύδι στην τουαλέτα. Αφήστε το να αφρίσει για μισή ώρα. Εάν το φράξιμο δεν εξαφανιστεί, δοκιμάστε το κόλπο με ζεστό νερό.

Είναι τόσο σημαντικό να διατηρείτε το καθαρό νερό χωριστά από το χρησιμοποιημένο ή βρώμικο νερό, έτσι υπάρχουν τρία ξεχωριστά συστήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων, στους περισσότερους δήμους: το δίκτυο πόσιμου νερού, το αποχετευτικό δίκτυο λυμάτων και το δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων. Καθένα από αυτά είναι ζωτικής σημασίας με τον δικό του τρόπο για να διατηρηθεί μία πόλη υγιής.

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Υμηττός – Video

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Υμηττός

Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας αν δείτε ένα έντομο στο σπίτι σας ή στην επιχείρηση σας. Η Απολυμάνσεις Υμηττού είναι εδώ για να σας προσφέρει την λύση.

Οι επαγγελματίες εξολοθρευτές μας με την κατάλληλη κατάρτιση που διαθέτουν θα εκτελέσουν απεντόμωση και απολύμανση καθώς και μυοκτονία οπού χρειάζεται χωρίς να σας βγάλουν από την φυσιολογική ροή της καθημερινότητας σας.

Ο Υμηττός είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Δάφνης-Υμηττού στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής,

Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα του λεκανοπεδίου. Ο δήμος Υμηττού ήταν ένας από τους μικρότερους δήμους της Αθήνας με έκταση περίπου 1 τετρ. χλμ. Υπάρχουν 5 σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (1ο Δημοτικό Υμηττού, 2ο Δημοτικό Υμηττού, 3ο Δημοτικό Υμηττού, 4ο Δημοτικό Υμηττού & 5ο Δημοτικό Υμηττού) και 3 δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (1ο Γυμνάσιο & Λύκειο Υμηττού, 2ο Γυμνάσιο & Λύκειο Υμηττού, 3ο Γυμνάσιο & Λύκειο Υμηττού).

Οι κάτοικοι είναι 10.715 σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Το φεστιβάλ του Δ.Υ. θεωρείται από τα σημαντικότερα στην Ελλάδα. Λαμβάνει χώρα στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη». Δήμαρχος στις εκλογές του Οκτωβρίου 2007 αναδείχθηκε ο ιατρός κ. Σπ. Ζούπας, πρώην καλαθοσφαιριστής, διαδεχόμενος τον κ. Δ. Αργιαννά. Στις εκλογές του 2010 ο Δήμος Υμηττού συνενώθηκε με τον Δήμο Δάφνης και ο νέος ενιαίος Δήμαρχος είναι ο Μιχαήλ Σταυριανουδάκης.