24 ώρες

365 ημέρες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ 210 97 00 003

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ είναι στον τομέα των αποχετεύσεων από το 1970. Έχουμε αντιμετωπίσει και λύσει χιλιάδες προβλήματα στα αποχετευτικά συστήματα. Κατά βάση, προσφέρουμε υπηρεσίες σε αποφράξεις, συντηρήσεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων. Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των υπηρεσιών μας με τα υψηλότερα πρότυπα. Εστιαζόμαστε στην προσοχή στον πελάτη, ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της επιχείρησής μας. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που η εταιρεία μας στέκεται ισχυρή στον τομέα των αποχετεύσεων μέχρι και σήμερα.

Οι αποχετεύσεις αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της σύγχρονης κατοικίας. Αν έχετε ένα βούλωμα σε οποιαδήποτε αποχέτευση στο σπίτι σας, μπορεί να διαταράξει σοβαρά την καθημερινότητά σας. Η αποστράγγιση των απορριμμάτων στο μπάνιο, την κουζίνα ή το πλυντήριο επηρεάζει τη χρήση του μπάνιου, της τουαλέτας, το πλύσιμο των πιάτων ή των ρούχων. Το κλειδί είναι να έχετε πρόσβαση με έναν ποιοτικό τεχνικό, ώστε να καθαρίσετε τον αγωγό όσο το δυνατόν συντομότερα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ – Για κάθε σας πρόβλημα

Για εμάς, κάθε εργασία αντιμετωπίζεται με τον ίδιο επαγγελματισμό και συνέπεια, ανεξαρτήτως μεγέθους. Είμαστε ικανοί και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. Έχουμε δεσμευτεί στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας. Έτσι εξασφαλίζουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στο σπίτι και την επιχείρησή σας.

Οι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι και τεχνολογικά άριστα καταρτισμένοι με μεγάλη εμπειρία στον τομέα των αποχετευτικών δικτύων. Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας και οι γνώσεις μας, δίνει τις δυνατότητες ώστε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα, μικρά ή μεγάλα.

Εάν η αποχέτευσή σας τρέχει αργά ή απλώς έχει φράξει, ξέρετε ποιον να καλέσετε. Έχουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα σε συνδυασμό με την εμπειρία και την τεχνολογία. Σας παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες καθαρισμού και απόφραξης. Θα αποκαταστήσουμε το σύστημα του αποχετευτικού σας δικτύου. Θα επαναφέρουμε την άνεση και την ευκολία πίσω στο σπίτι σας ή στο κατάστημά σας. Καλέστε σήμερα κιόλας την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ. Ένα εξειδικευμένο συνεργείο μας θα σας επισκεφθεί μέσα σε 15’ λεπτά για να λύσει το πρόβλημά σας.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που περιλαμβάνει επίσης και την διάγνωση με υψηλής ευκρίνειας και τεχνολογίας κάμερα για τον ακριβή εντοπισμό ενός προβλήματος, εντός της γραμμής των σωλήνων μίας αποχέτευσης.

Νομίζετε ότι έχετε στο σπίτι σας, την επιχείρησή σας ή οπουδήποτε αλλού, κάτι που έχει βουλώσει (τουαλέτα, μπανιέρα, νεροχύτης, κ.α); Καλέστε την Αποφράξεις Άλιμος. Αμέσως θα στείλουμε έναν έμπειρο τεχνικό στο σπίτι ή την επιχείρησή σας να διερευνήσει και να λύσει το πρόβλημά σας. Έχουμε τα μέσα και την τεχνογνωσία και να είστε σίγουροι ότι μπορούμε να τα διορθώσουμε όλα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ – Ασφαλείς λύσεις

Η Αποφράξεις Άλιμος παρέχει προσιτές λύσεις σε όλους διασφαλίζοντας ότι κάθε πελάτης λαμβάνει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, ποιότητας και εξυπηρέτησης. Ο πρώτος στόχος μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεχώς αναζητούμε βελτίωση των πρακτικών εργασίας μας και επενδύουμε συνεχώς σε οικονομικά αποδοτικές υπηρεσίες.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στηρίζονται στους αξιόπιστους και επαγγελματίες τεχνικούς της «Αποφράξεις Απολυμάνσεις στον Άλιμο», στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Εδώ και 40 περίπου χρόνια από την λειτουργία της, η εταιρεία μας κατάφερε να πρωτοπορήσει στον χώρο των αποχετεύσεων. Για Αποφράξεις και Απολυμάνσεις με επιτυχή πάντα αποτελέσματα, επιλέξτε την Αποφράξεις Απολυμάνσεις Άλιμος, με έδρα τον Άγιο Δημήτριο. Με τις καλύτερες τιμές της αγοράς πραγματοποιούμε αποφράξεις αποχετεύσεων, απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες, απόφραξη φρεατίων, απόφραξη λεκάνης, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη σιφονιού δαπέδου, διάγνωση με κάμερα, άντληση υδάτων, κ.α. Εξολόθρευση όλων των παρασίτων, όπως κατσαρίδες, κοριούς, μυρμήγκια, ψύλλους, ψαράκια, κ.α.

Αντιλαμβανόμαστε και γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο ψυχοφθόρα μια κατάσταση γίνεται όταν παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Για να ελαχιστοποιηθεί το άγχος σας, σας ενημερώνουμε ότι οι φιλικοί και ευγενικοί τεχνικοί μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι και θα ολοκληρώσουν την κάθε δουλειά από την πρώτη φορά.

Από το 1970 προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και έχουν την εμπειρία να διορθώσουν οποιοδήποτε πρόβλημα, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό είναι. Θα απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις και απορίες και θα προσέξουμε τον χώρο σας όπως το δικό μας σπίτι.

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Έχουμε δουλέψει πολύ και σκληρά για να αναπτύξουμε την φήμη μας ως μιας υψηλής ποιότητας εταιρεία  καθαρισμού, απόφραξης και συντήρησης αποχέτευσης.

Η Αποφράξεις Απολυμάνσεις στον Άλιμο είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί εδώ και 30 χρόνια. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας, παρέχοντας γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Καταλαβαίνουμε τις ανάγκες σας για αυτό και οι πελάτες μας είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στην επιχείρησή μας.

Από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης της εταιρίας μας πασχίζουμε για το συμφέρον του καταναλωτή και εργαζόμαστε σκληρά για να είστε εσείς σίγουροι ότι οποιοδήποτε πρόβλημα με την αποχέτευσή σας θα ληφθεί άμεσα και σε χαμηλή τιμή. Είμαστε η πλέον αξιόπιστη αποφρακτική εταιρεία και πραγματοποιούμε αποφράξεις και απολυμάνσεις με μεγάλη εμπειρία στο χώρο. Αυτό είναι που μας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό!

Απολυμάνσεις Άλιμος

Η Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Άλιμος, είναι πραγματικά εξειδικευμένη εταιρεία στον έλεγχο και την καταπολέμηση επιβλαβών εντόμων και τρωκτικών. Τα περισσότερα από τα έντομα και τα τρωκτικά που αντιμετωπίζουμε είναι καθημερινό φαινόμενο αλλά μερικές φορές καλούμαστε να αναλάβουμε κάτι πιο διαφορετικό και αγαπάμε το καινούριο και το περίεργο.

Αυτό που οι άνθρωποι μαθαίνουν γρήγορα για εμάς, είναι η ικανότητά μας να πετύχουμε, όταν οι άλλοι έχουν αποτύχει. Είμαστε ειδικοί και η επιστημονική μας τεχνογνωσία εξαλείφει τα έντομα γρήγορα και αποτελεσματικά.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Απολύμανση για κοριούς

Οι κοριοί (Cimex lectularius) είναι έξυπνα παράσιτα που τρέφονται με αίμα και δυστυχώς είναι σε μεγάλη έξαρση. Η απαλλαγή και η εξάλειψη της εξάπλωσής τους χωρίς επαγγελματική καθοδήγηση μπορεί να σας κοστίσει μια περιουσία, να διαταράξει τον ύπνο σας και ακόμη και την υγεία των οικογενειών σας.

Τους αρέσει το αίμα των ανθρώπων και των ζώων και έρχονται στα σπίτια μας μεσα σε ρούχα, αποσκευές, έπιπλα από δεύτερο χέρι αλλά και μέσα σε εμάς τους ίδιους.

Έχουμε βοηθήσει πολλά οικήματα που είχαν πρόβλημα με κοριούς. Μπορείτε συχνά να εντοπίσετε ότι έχετε κάποιο πρόβλημα, απλώς κοιτάζοντας γύρω από τις άκρες του στρώματος σας, στις ραφές αλλά και τα τσιμπήματα που ενδεχομένως έχετε.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Είναι επικίνδυνα για εσάς και την οικογένειά σας. Τα χημικά καθαριστικά αποχέτευσης είναι κυρίως οξέα με την ισχύ και την ικανότητα διάλυσης πραγμάτων όπως το οξύ της μπαταρίας. Το οξύ της μπαταρίας μπορεί να προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα και ακόμη και μόνιμη παραμόρφωση, εάν εκτεθείτε σε αυτό πολύ ώρα.

  • Λίπη ή λάδια από το μαγείρεμα.
  • Καφές ή κόκκοι καφέ.
  • Τσίχλες, αυτοκόλλητα.
  • Μωρομάντιλα, χαρτοπετσέτες, χαρτομάντιλα και άλλα προϊόντα χαρτιού.
  • Ταμπόν, σερβιετάκια και άλλα προϊόντα γυναικείας υγιεινής.
  • Αν έχετε σκουπιδοφάγο, μη ρίχνετε κρέας, κοτόπουλο και ψαροκόκαλα, καθώς και τσόφλια αυγών.

Υπάρχουν μερικά σημάδια που δείχνουν ότι μπορεί να έχουν βουλώσει ή πρόκειται να βουλώσουν οι υδρορροές.

– Εντοπίζετε πουλιά ή παράσιτα στη στέγη σας.

– Το νερό ξεχειλίζει και χύνεται στις πλευρές.

– Οι υδρορροές έχουν χαλαρώσει.

– Λεκέδες στον τοίχο.

– Ανάπτυξη φυτών.

– Δεν θυμάστε την τελευταία φορά που έγινε καθαρισμός υδρορροής.

Κανονικά δεν πρέπει να ρίχνουμε χαρτί τουαλέτας στη λεκάνη. Αν όμως συμβεί αυτό και τα χαρτιά εμποδίζουν την αποστράγγιση, δοκιμάστε την ασπιρίνη. Βάλτε μία ασπιρίνη στο καζανάκι. Θα διαλύσει χαρτομάντιλα, χαρτιά τουαλέτας ακόμα και χαρτοπετσέτες. Απλά δοκιμάστε το!