24 ώρες

365 ημέρες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ 210 97 00 003

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ δραστηριοποιείται στα νότια προάστια. Πραγματοποιεί αποφράξεις αποχετεύσεων και απολυμάνσεις. Κύριος γνώμονας μας είναι η εξυπηρέτηση των πελατών μας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών μας. Εργαζόμαστε σκληρά με μεγάλη συνέπεια να αντιμετωπίσουμε όλα τα δύσκολα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν, σε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε την ζωή σας καθημερινά, χωρίς να έχετε δυσάρεστες μυρωδιές και ανθυγιεινές συνθήκες διαβίωσης. Έχουμε τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Έχουμε αποφασίσει να συνδράμουμε και εμείς στην ελληνική κοινωνία σε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο κρίσης. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης αποχετεύσεων, άντλησης υδάτων, απολύμανσης, απεντομώσεις ή μυοκτονίες. Εμείς θα σας προσφέρουμε ουσιαστικές λύσεις και θα βρεθούμε στο χώρο σας το συντομότερο δυνατό. Η λύση που αναζητάτε είναι εδώ!

Εμπιστευθείτε μας και εξασφαλίστε ένα χώρο απαλλαγμένο από δύσοσμες μυρωδιές, λιμνάζοντα νερά και άλλους υγειονομικούς κινδύνους. Η Αποφράξεις Καβούρι παρέχει τη σωστή λύση κάθε φορά με άριστα αποτελέσματα, εγγυημένα, μπορείτε να ρωτήσετε κάποιον γείτονά σας

Αποφράξεις Αθήνα - Υπηρεσίες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ. Εδώ και 40 περίπου χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων. Είμαστε πολύ περήφανοι για την ομάδα μας, γιατί με την σκληρή δουλειά έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών μας προέρχεται από ευχαριστημένους πελάτες μας που μας έχουν συστήσει στην οικογένειά τους, σε φίλους και γνωστούς.
Μπορούμε και εξυπηρετούμε κάθε είδους οικήματα όπως:

  • σχολεία
  • οικίες
  • πολυκατοικίες
  • στρατόπεδα
  • νοσοκομεία
  • πλοία
  • καταστήματα
  • εργοστάσια
  • βιομηχανίες κ.α

Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα και δεσμευόμαστε από το 1970 για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση κάθε προβλήματος. Είμαστε εδώ για να μας καλέσετε και να σας βοηθήσουμε σε όλη την διάρκεια του 24ώρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Μας χαρακτηρίζει η άριστη εξυπηρέτηση και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε. Τα μηχανήματα των συνεργείων που φέρουν τα μηχανήματά μας είναι προηγμένης τεχνολογίας και σε συνδυασμό με τους έμπειρους τεχνικούς μας εγγυόμαστε την πλήρη αποτελεσματικότητα και την 100% ικανοποίησής σας. Ανυπομονούμε να μιλήσουμε μαζί σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ: διάγνωση με κάμερα

Οι επιθεωρήσεις με την κάμερα θα μας επιτρέψουν να εντοπίσουμε τα σημεία της γραμμής των σωληνώσεων σας, όπου υπάρχει το πρόβλημα. Όταν το βούλωμα δεν είναι απλό και δεν μπορούμε να αποφύγουμε την αναγκαστική αντικατάσταση του σωλήνα τότε βάζουμε την κάμερα μέσα στον σωλήνα ώστε να μπορέσουμε να εντοπίσουμε το ακριβές σημείο όπου υπάρχει το πρόβλημα και να κάνουμε ευκολότερη την δουλειά και του υδραυλικού αλλά και του ιδιοκτήτη ώστε να μην χρειαστεί να πληρώσει άσκοπα ένα υπέρογκο ποσό για το σκάψιμο και την αλλαγή του σωλήνα.

Η Αποφράξεις Καβούρι μπορεί να επιθεωρήσει τις γραμμές αποχέτευσης και τους σωλήνες σας με την κάμερα διάγνωσης της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας. Μια κάμερα τοποθετείται μέσω των σωλήνων σας και μας επιτρέπει να διαγνώσουμε τα πιο δύσκολα προβλήματα για όλους τους οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους στο Καβούρι.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ

Αποφράξεις Καβούρι Μέθοδος Υδροβολής

Η μέθοδος απόφραξης με υδροβολή είναι μία από τις επιλογές καθαρισμού αποχέτευσης που προσφέρουμε. Χρησιμοποιούμε πιεστικά μηχανήματα υδροβολής, τα οποία είναι εφοδιασμένα με αντλίες υψηλής πίεσης, που με κατάλληλα μπεκ, (ακροφύσια), μπορούν να αποφράξουν οποιοδήποτε μέγεθος αγωγού.

Απολυμάνσεις Καβούρι

Αν διαπιστώσετε κάποιον ανεπιθύμητο επισκέπτη όπως κατσαρίδες ή τρωκτικά, να είστε σίγουροι ότι ο πληθυσμός τους είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που εσείς είδατε. Είναι σημαντικό να κανονίσετε μία απεντόμωση, απολύμανση η μυοκτονία το συντομότερο δυνατό. Σε κάθε εφαρμογή που αναλαμβάνουμε σας δίδεται πιστοποιητικό απεντόμωσης και μυοκτονίας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως την εποχή του χρόνου, το μέγεθος των ριζών και το είδος των δέντρων και των φυτών που αναπτύσσονται κοντά στο σπίτι σας. Ωστόσο, κατά μέσο όρο, χρειάζονται περίπου ένα ή δύο χρόνια για να αρχίσουν να αναπτύσσονται ξανά οι ρίζες των δέντρων μετά την πλήρη αφαίρεσή τους.

Η Προληπτική Συντήρηση είναι μία συνιστώμενη πρακτική για τη μεγιστοποίηση του προσδόκιμου ζωής του συστήματος αποχέτευσης. Εάν δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα, ο προληπτικός καθαρισμός αποχέτευσης αποτρέπει τα βουλώματα πριν εμφανιστούν. Οι υπηρεσίες υδροβολής και επιθεώρησης βίντεο μπορούν να εκτελούνται μία φορά το χρόνο, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι σωλήνες αποχέτευσης σας είναι καθαροί από ρίζες και άλλα συντρίμμια. Είναι καλή ιδέα να ελέγχετε τις γραμμές αποχέτευσης για ελλείψεις όταν μετακομίζετε σε νέο σπίτι.

Τα πλυντήρια πιάτων και οι νεροχύτες κουζίνας συνδέονται συνήθως στην ίδια γραμμή αποχέτευσης, η οποία μπορεί να είναι βουλωμένη. Εάν έχετε απόρριψη σκουπιδιών (σκουπιδοφάγο) κάτω από αυτόν τον νεροχύτη, το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε βουλωμένη απόρριψη. Σε κάθε περίπτωση, ένα πρόβλημα όπως αυτό θα πρέπει να εντοπιστεί και να διορθωθεί πριν το φράξιμο οδηγήσει σε υπερχείλιση που μπορεί να προκαλέσει δαπανηρή ζημιά.

Αρχικά, ξετυλίξτε τη συρμάτινη κρεμάστρα και, στη συνέχεια, τυλίξτε τη μια άκρη του σύρματος με ένα πανί, χρησιμοποιώντας κολλητική ταινία για να τη διατηρήσετε στη θέση της. Σπρώξτε την κρεμάστρα στην αποχέτευση της τουαλέτας και σπρώξτε το εμπόδιο πέρα ​​από τη στροφή στην οποία έχει κολλήσει.