24 ώρες

365 ημέρες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Η ΑποφράξειςΑπολυμάνσεις Βουλιαγμένη είναι εδώ για εσάς! Όταν έχετε μια βουλωμένη αποχέτευση, αφήστε τους εμπειρογνώμονες της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ να το χειριστούν. Οι τεχνικοί μας μπορούν να εκτελέσουν μια σειρά από υπηρεσίες για να βοηθήσουν στην απόφραξη κάθε αποχέτευσης στο σπίτι σας. Ωστόσο, προτού καλέσετε έναν τεχνικό, εξοικονομήστε χρήματα ρίχνοντας τακτικά ζεστό νερό στην αποχέτευση στο σπίτι σας. Εάν η αποχέτευσή σας δημιουργεί υπερχειλίσεις και πλημμύρες, θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ενός σοβαρότερου προβλήματος. Θα πρέπει να διακόψετε την παροχή του νερού και να καλέσετε έναν επαγγελματία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Εάν η αποχέτευσή σας τρέχει αργά ή απλώς έχει φράξει, ξέρετε ποιον να καλέσετε. Έχουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα σε συνδυασμό με την εμπειρία και την τεχνολογία. Σας παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες καθαρισμού και απόφραξης. Θα αποκαταστήσουμε το σύστημα του αποχετευτικού σας δικτύου. Θα επαναφέρουμε την άνεση και την ευκολία πίσω στο σπίτι σας ή στο κατάστημά σας. Καλέστε σήμερα κιόλας την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ. Ένα εξειδικευμένο συνεργείο μας θα σας επισκεφθεί μέσα σε 15’ λεπτά για να λύσει το πρόβλημά σας.

Αποφράξεις Αθήνα - Υπηρεσίες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

‘Ένας επαγγελματικός καθαρισμός αποχέτευσης, είναι ο καλύτερος τρόπος για να διορθωθεί μία βουλωμένη αποχέτευση και να αποφευχθεί η εμφάνιση πιθανών προβλημάτων. Το ζήτημα είναι ότι πάρα πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών ή καταστημάτων, πιστεύουν ότι αυτό είναι κάτι που μπορούν να το τακτοποιήσουν μόνοι τους. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό μπορεί πολλές φορές να είναι καταστροφικό για τις σωληνώσεις των κτιρίων και κατά συνέπεια και για την τσέπη τους.

Για την καλύτερη δυνατή φροντίδα των αποχετεύσεων σας, καλέστε σήμερα κιόλας για έναν πρώτο έλεγχο την Αποφράξεις Βουλιαγμένη.

Η ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ γνωρίζει ακριβώς τι χρειάζεται για να λυθεί άμεσα ένα πρόβλημα βουλωμένης αποχέτευσης. Από το 1960, δίνει λύση σε κάθε πρόβλημα από την πρώτη φορά που ειδικό συνεργείο της θα επισκεφθεί τον χώρο σας.

Αποφράξεις Βουλιαγμένης η καλύτερη για:

  • Απόφραξη και καθαρισμό φρεατίων, αποχετεύσεων, σιφονιών.
  • Απόφραξη και καθαρισμό τουαλετών και κουζινών.
  • Απόφραξη και καθαρισμό κάθετων στηλών.
  • Αντλήσεις υδάτων.
  • Διάγνωση με κάμερα.
    Αποφρακτική Βουλιαγμένης, κοντά σας 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, ολόκληρο το 24ωρο.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ – ΕΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Για σπίτια και επιχειρήσεις

Για οποιονδήποτε ιδιοκτήτη σπιτιού ή επιχείρησης, μία βουλωμένη αποχέτευση ή ένα πλημμυρισμένο υπόγειο είναι ένας πραγματικός εφιάλτης, που πρέπει να αντιμετωπίσει. Το κόστος καθαρισμού και επισκευής των ζημιών από το νερό μπορεί να αυξηθεί γρήγορα. Αυτό το γεγονός μπορεί να είναι ένα μεγάλο απροσδόκητο χτύπημα στον προϋπολογισμό σας. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε αυτές τις ζημιές και τα έξοδα είναι να κρατήσετε ασφαλείς τις αποχετεύσεις σας.

Τα περισσότερα σπίτια απαιτούν ένα λεπτομερή, επαγγελματικό καθαρισμό των αποχετεύσεων τους ανά τακτά, χρονικά διαστήματα από την Αποφράξεις Βουλιαγμένης. Αυτό θα εξαλείψει τη συσσώρευση στερεών αποβλήτων που μπορούν γρήγορα να προκαλέσουν εμπλοκή στην αποχέτευσή σας.
Στην Αποφράξεις Βουλιαγμένη πραγματοποιούμε τακτικές υπηρεσίες καθαρισμού καθώς και υπηρεσίες των αποχετευτικών συστημάτων έκτακτης ανάγκης, αν παρατηρήσετε ξαφνικά μια συσσώρευση νερού γύρω από τις αποχετεύσεις σας ή στο υπόγειο σας. Για τον καθαρισμό των αποχετευτικών αγωγών από ένα από τα καλύτερα ονόματα της περιοχής των νοτίων προαστίων της Αττικής, στις υπηρεσίες δικτύων αποχέτευσης, καλέστε την Αποφραξεις Βουλιαγμενη.

Μόλις προσδιορίσουμε την έκταση της εργασίας που θα απαιτήσει το αποχετευτικό σας σύστημα, μπορούμε να σας δώσουμε μια σαφή εκτίμηση του κόστους του τακτικού καθαρισμού και του βαθμού στον οποίο θα απαιτηθεί ο καθαρισμός. Μπορείτε να εμπιστευτείτε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ότι πάντα θα σας προσφέρει μια ειλικρινή εκτίμηση και ότι θα διατηρήσουμε το συμφέρον σας στο μυαλό μας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας εξυπηρετούν τις περιοχές της νότιας Αττικής από τη δεκαετία του 1970, παρέχοντας σε κάθε πελάτη την μέγιστη δυνατή προσωπική εξυπηρέτηση και αξιόπιστη και μοναδική εξυπηρέτηση.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Απολυμάνσεις Βουλιαγμένη

Η Απολυμάνσεις Βουλιαγμένη είναι ένας πλήρως πιστοποιημένος πάροχος υπηρεσιών ελέγχου παρασίτων στα νότια προάστια της Αττικής. Είμαστε ειδικοί στον εντοπισμό των παρασίτων και την αντιμετώπισή τους, χρησιμοποιώντας ανθρώπινες και περιβαλλοντικά συνειδητές μεθόδους ελέγχου που είναι ασφαλείς για εσάς, τα παιδιά σας και τα κατοικίδια ζώα. Προσφέρουμε υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονιών, τόσο σε κατοικίες όσο και σε επιχειρήσεις.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Τα λύματα που στέλνετε στην αποχέτευση ταξιδεύουν μέσω του δικτύου σωληνώσεων στο σπίτι σας. Το δίκτυο αποχέτευσης του σπιτιού σας ενώνεται με έναν κοινόχρηστο σωλήνα αποχέτευσης που βρίσκεται κάτω από το δρόμο. Εκεί ενώνονται τα λύματα σας με όλα τα λύματα από τα γειτονικά κτίρια.

Το σύστημα αποχέτευσης του σπιτιού χρησιμοποιεί τη βαρύτητα για να τραβήξει το νερό (με τα λύματα) μέσα από το σπίτι και να το αποστραγγίσει προς τα κάτω, έξω από σπίτι. Τα απόβλητα και το βρόμικο νερό διοχετεύονται μέσω ενός αγωγού, ο οποίος με τη σειρά του τα μεταφέρει μέσω μιας κύριας γραμμής αποχέτευσης στον κεντρικό αγωγό του δήμου που βρίσκεται κυρίως κάτω από το δρόμο.

Γενικά δεν υπάρχουν σταθερές ή κατ΄ αποκοπή τιμές χωρίς πρώτα να εξετασθεί η ζημιά. Οι τιμές που δίνουμε από το τηλέφωνο είναι κατά προσέγγιση και ποικίλουν ανάλογα με το εύρος του προβλήματος αλλά και το πόσος χρόνο απαιτείται για την πραγματική εργασία.

Ο στόχος της βεντούζας είναι να απορροφήσει την απόφραξη. Γεμίστε την μπανιέρα με τουλάχιστον 10 εκατοστά νερό έτσι ώστε να μπορεί βυθισθεί όλο το πώμα της μπανιέρας με νερό, αλλά και το μπολ (κάτω μέρος) της βεντούζας. Αυτό γίνεται γιατί η βεντούζα παίρνει δύναμη αναρρόφησης από το νερό αλλά και το νερό επίσης δημιουργεί κενό αέρος το οποίο απαιτείται για να δημιουργηθεί πίεση. Τοποθετήστε το μπολ της βεντούζας πάνω από την τρύπα αποστράγγισης της μπανιέρας και αρχίστε να κουνάτε τη βεντούζα πάνω και κάτω έντονα περίπου 10 φορές. Επαναλάβετε μερικές φορές όλο τον κύκλο και αν δε λυθεί το πρόβλημα, θα πρέπει να προχωρήστε σε άλλες μεθόδους.