24 ώρες

365 ημέρες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Η ΑποφράξειςΑπολυμάνσεις Ελληνικό παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες αποχέτευσης στο Ελληνικό και τις γύρω περιοχές και υπερηφανευόμαστε για την ικανότητά μας να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πελατών μας. Οι παροχές μας αφορούν όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ που πηγαίνουν τα νερά όταν ανοίγετε την βρύση ή όταν κάνετε μπάνιο; Μελέτες έχουν δείξει ότι πολλά νοικοκυριά δεν ξέρουν καν από πού το νερό τους προέρχεται ή πηγαίνει. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ δουλειά μας είναι να εξυπηρετήσουμε όλους τους πελάτες μας και μπορούμε με τις εργασίες μας να παρατείνουμε την διάρκεια ζωής των αποχετεύσεων σας.

Είναι υπέροχο να γνωρίζετε ότι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης αποστράγγισης, οι τεχνικοί της Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Ελληνικό είναι εκεί για σας, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Όταν η αποχέτευση βουλώνει πρέπει να καλέσετε έναν επαγγελματία τεχνικό, αντί να διακινδυνεύσετε πιο εκτεταμένες και δαπανηρές ζημιές στο σπίτι σας. Ένας καταρτισμένος τεχνικός θα εργαστεί επιμελώς για να προσδιορίσει την πηγή του προβλήματος και να το εξαλείψει με τον πλέον προσιτό τρόπο. Όσο πιο σοβαρό είναι το πρόβλημα, τόσο πιο εξειδικευμένες είναι οι υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Αποφράξεις στο Ελληνικό αναλαμβάνουν με συνέπεια και αποτελεσματικότητα να αντιμετωπίσουν μέσα σε ελάχιστο χρόνο:

  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΕΚΑΝΩΝ – ΝΙΠΤΗΡΩΝ – ΜΠΑΝΙΕΡΩΝ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ ΚΑΙ ΣΙΦΟΝΙΩΝ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΘΕΤΩΝ ΚΟΥΖΙΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΩΝ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ
  • ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ
  • ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ
  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ

Εάν η αποχέτευσή σας τρέχει αργά ή απλώς έχει φράξει, ξέρετε ποιον να καλέσετε. Έχουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα σε συνδυασμό με την εμπειρία και την τεχνολογία. Σας παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες καθαρισμού και απόφραξης. Θα αποκαταστήσουμε το σύστημα του αποχετευτικού σας δικτύου. Θα επαναφέρουμε την άνεση και την ευκολία πίσω στο σπίτι σας ή στο κατάστημά σας. Καλέστε σήμερα κιόλας την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Ένα εξειδικευμένο συνεργείο μας θα σας επισκεφθεί μέσα σε 15’ λεπτά για να λύσει το πρόβλημά σας.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ με την πείρα, τα σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα και το έμπειρο προσωπικό που διαθέτει, αντιμετωπίζει γρήγορα και αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει και αποκαθιστά τη βλάβη μέσα σε λίγα λεπτά.

Η αποφράξεις Ελληνικό παρέχουν και τη δυνατότητα ελέγχου αγωγών με κάμερα για τυχόν διαρροές ή περαιτέρω φθορές στα αποχετευτικά δίκτυα αποκαθιστώντας άμεσα κάθε είδους ζημιά. Δίπλα σας σε 15’ λεπτά! Καθημερινά όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες!!

Προληπτική συντήρηση αποχέτευσης από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις, οι πλημμύρες αλλά και οι δυσάρεστες μυρωδιές είναι κάτι που προκαλούν μεγάλη αναστάτωση και μπορεί να σας κοστίσει χρόνο και χρήματα. Σε μια επιχείρηση μπορεί να σας κοστίσει και την καλή σας φήμη και αυτό είναι το χειρότερο.

Δεν θα ήταν όμως καλύτερα να προλαμβάνουμε τέτοιες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, πριν καν ξεκινήσουν με μια προγραμματισμένη συντήρηση ή καθαρισμό; Η Αποφράξεις Ελληνικό σας καλύπτει και σε αυτό το κομμάτι.

Θα πραγματοποιηθεί δωρεάν μελέτη του χώρου για να ελέγξουμε την κατάσταση των αποχετεύσεων προτού διενεργήσουμε προκαταρκτικό πλήρη καθαρισμό όλων των σωληνώσεων της αποχέτευσής σας. Στη συνέχεια, θα σχεδιάσουμε ένα λεπτομερές πρόγραμμα φροντίδας που δείχνει ποια μέρη του συστήματός σας πρέπει να καθαρίζονται σε τακτική βάση. Κάθε πρόγραμμα συντήρησης καθαρισμού αποστράγγισης έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του δικού σας οικήματος.

Καλέστε δωρεάν τώρα για να απαντήσουμε σε κάθε σας απορία και να κανονίσετε την επίσκεψή μας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Ελληνικό

Τα παράσιτα έχουν εισβάλλει για τα καλά στην ζωή μας! Και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Οι κατσαρίδες, αυτά τα αηδιαστικά πλάσματα μπαίνουν στον χώρο μας και περπατάνε παντού, μεταφέροντας και ασθένειες. Τα ποντίκια τρυπώνουν και καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμα τους και απειλούν την δημόσια υγεία. Αναφέραμε δυο από τα παράσιτα που κυκλοφορούν! Η Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Ελληνικό με την τεχνογνωσία, την επιστημονική αντιμετώπιση και την εμπειρία των τεχνικών μας, εξολοθρεύει κάθε ανεπιθύμητο επισκέπτη.

Απεντόμωση για ψύλλους

Οι ψύλλοι υπάρχουν εδώ και εκατομμύρια χρόνια, με περίπου δύο χιλιάδες είδη σε όλο τον κόσμο.

Οι ψύλλοι και θεραπείες ψύλλων

Οι ψύλλοι είναι ξεχωριστά έντομα. Είναι αρκετά μικρά, μερικών χιλιοστών, καφέ χρώματος με τρίχες που τους επιτρέπουν να κινούνται εύκολα μέσα από τα θύματα για να τραφούν με αίμα.

Το πιο σημαντικό του χαρακτηριστικό είναι τα απίστευτα άλματα που κάνουν οι ψύλλοι για να φτάσουν στα θύματά τους. Οι ανθρώπινοι ψύλλοι (Pulix irritans) είναι μεγαλύτεροι από τα υπόλοιπα είδη.

Οι ψύλλοι είναι πολλοί γνωστοί για τα τσιμπήματα και αν πιστεύετε ότι τσιμπάνε μεμονωμένα άτομα, κάνετε λάθος. Απλά ο οργανισμός του κάθε ανθρώπου αντιδρά διαφορετικά στα τσιμπήματα των ψύλλων. Κάποιοι άνθρωποι είναι και αλλεργικοί.

Οι ψύλλοι μεταφέρουν και ασθένειες, όπου κάποιες από αυτές είναι και πολύ σοβαρές. Σε γενικότερες γραμμές προκαλούν έντονη φαγούρα, κοκκινίλες και αλλεργίες.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Το κόστος μίας απόφραξης διαμορφώνεται κυρίως από την αιτία που την προκάλεσε, η οποία αρχικά δεν είναι ορατή. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη τιμή, μπορείτε όμως να έχετε ένα κατά προσέγγιση κόστος όταν μας καλέσετε για να μιλήσετε με έναν τεχνικό μας. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που διαμορφώνουν το κόστος, όπως το μήκος της σωλήνας, η θέση και το είδος του βουλώματος. Σας εγγυόμαστε τις καλύτερες τιμές με υπεύθυνη, επαγγελματική και οριστική λύση. Δε μας αρέσει η προσωρινή και πρόχειρη αντιμετώπιση. Θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας.

Τα περισσότερα χημικά απόφραξης του εμπορίου ενδεχομένως να βλάψουν εσάς, όπως επίσης και τους σωλήνες σας. Πολλά από αυτά περιέχουν ισχυρές τοξικές ουσίες. Χρειάζεται προσοχή στη χρήση γιατί μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά εξανθήματα και εγκαύματα εάν έρθουν σε επαφή με το δέρμα σας. Επίσης, προσέξετε να μην εισπνεύσετε τα αέρια που θα εκπέμψουν από τη χημική αντίδραση, κυρίως αν αντιμετωπίζετε αναπνευστικά προβλήματα. Πέραν της υγείας υπάρχει και η περίπτωση να φθείρουν ή ακόμα και να καταστρέψουν τις παλαιές σωληνώσεις. Αν δεν ξεβουλώσει η αποχέτευσή σας με χημικό αποφρακτικό εμπορίου, μην το εφαρμόσετε δεύτερη φορά επειδή προφανώς υπάρχει βούλωμα που δεν μπορεί να το ξεβουλώσει.

ΑΜΕΣΩΣ! Ναι, ισχύει και θα το διαπιστώσετε. Διαθέτουμε κινητά συνεργεία τα οποία επεμβαίνουν αμέσως μετά την κλήση σας. Εσείς απλώς καλέστε μας στο 210 70 18 135 και αναφέρετε το πρόβλημά σας.

Η απόφραξη με κάμερα είναι μια επιπλέον διαδικασία, η οποία εφαρμόζεται μόνο όταν απαιτείται. Η χρήση κάμερας υψηλής ευκρίνειας και ακρίβειας επιβάλλεται όταν ο εντοπισμός του βουλώματος είναι δύσκολος. Με τον μηχανισμό διάγνωσης του αποχετευτικού προβλήματος θα εντοπισθεί εύκολα οτιδήποτε εμποδίζει την ομαλή αποστράγγιση και φυσικά χωρίς να χρειαστεί σκάψιμο. Ανακαλύπτουμε το ακριβές σημείο όπως επίσης και το είδος του προβλήματος.