24 ώρες

365 ημέρες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 210 97 00 003

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. Με πολύ σκληρή εργασία και αγάπη για την δουλειά μας έχουμε καταφέρει να γίνουμε η νούμερο ένα επιλογή σας στον κλάδο των αποχετεύσεων. Εδώ και 40 περίπου χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Για τους άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς μας και το επαγγελματικό προσωπικό του γραφείου μας, κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε αποτελεί προσωπική μας προτεραιότητα. Κάθε φορά που λαμβάνουμε μια κλήση θα ανταποκριθούμε άμεσα και θα σας στείλουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κάποιο από τα συνεργεία μας. Έχουμε κερδίσει μια εξαιρετική φήμη για την αξιόπιστη και απαράμιλλη εξυπηρέτησή σας και δουλεύουμε πολύ σκληρά για να την διατηρήσουμε.

Με σχεδόν 4 δεκαετίες εμπειρίας, γνωρίζετε ότι μπορείτε να βασίζεστε στην Αποφράξεις Νέος Κόσμος για όλες τις ανάγκες καθαρισμού των αποχετεύσεων και των φρεατίων. Η 24ωρη υπηρεσία έκτακτης ανάγκης για αποφράξεις οικιακών αποχετεύσεων είναι διαθέσιμη όλες τις ημέρες του χρόνου, Κυριακές και αργίες.
Χρησιμοποιώντας την εμπειρία και τα χρόνια εργασίας είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε και να επιλύσουμε κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχετε. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας είναι στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Αποφράξεις Αθήνα - Υπηρεσίες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ εδώ και πολλά χρόνια προσφέρονται σε κάθε κτίριο με εξειδικευμένο προσωπικό και τον καλύτερο τεχνικό εξοπλισμό. Απευθύνονται σε ιδιοκτήτες και ενοίκους σπιτιών είτε πρόκειται για πολυκατοικία είτε για μονοκατοικία. Πολύ χρήσιμη θα σας φανεί η σοβαρότητα και δραστικότητα της εταιρείας μας, που μπορεί με την ίδια ευκολία να εκτελέσει αποφράξεις σε σωληνώσεις και αποχετεύσεις με επαγγελματική ικανότητα και συμπεριφορά.

Δεν είναι τυχαίο που μας προτιμούν πελάτες όπως εστιατόρια, καταστήματα, ξενοδοχεία. Ανήκουμε στις εταιρείες που διαρκώς βελτιώνει τον τεχνολογικό της εξοπλισμό, ανανεώνουμε τις υπηρεσίες φροντίζοντας να πραγματοποιούμε αποφράξεις αποτελεσματικές και αξιόπιστες. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τις αποχετεύσεις του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου τα συνεργεία της εταιρείας μας είναι διαθέσιμα και έτοιμα να δράσουν Αποφράξεις στο Νεο Κοσμο

Τι δεν πρέπει να κάνετε σε περίπτωση βουλωμένης αποχέτευσης;

1. Μη χρησιμοποιείτε ΠΟΤΕ σκληρά χημικά διαλύματα για να καθαρίσετε τους φραγμένους αγωγούς σας. Δεν είναι μόνο μια λανθασμένη λύση, αλλά θέτει επίσης τα υδραυλικά σας σε μεγάλο κίνδυνο ζημίας άμεσα ή ακόμα χειρότερα να περάσουν απαρατήρητα με μακροπρόθεσμες βλάβες και συνέπειες.
2. Ακόμη και φυσικές λύσεις, όπως η μαγειρική σόδα και ξύδι κλπ, πρέπει να αποφευχθεί, δεδομένου ότι δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε φραγμένες αποχετεύσεις.
3. Σταματήστε να χρησιμοποιείτε τον αγωγό εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο ή επείγον.
Επίσης συνιστάται να ακολουθήσετε μερικά προληπτικά μέτρα στην καθημερινή σας ζωή, ώστε να παρεμποδίζετε δεν εμφανίζονται συχνά τέτοιες καταστάσεις.

Μερικά από αυτά τα μέτρα είναι:

1. Χρήση προστατευτικού πλέγματος πάνω από το κάλυμμα αποστράγγισης, έτσι ώστε να εμποδίζεται η είσοδος των ανεπιθύμητων αντικείμενων από τον αγωγό εντελώς.
2. Ποτέ μην πετάτε υλικά, όπως μαλλιά, τρόφιμα, έλαια κλπ κάτω σε μια αποχέτευση.
3. Δώστε προσοχή σε μια αργή κίνηση αποχέτευσης, αυτά μπορεί να εντοπιστεί εύκολα σε πολύ πρώιμα στάδια.
4. Ρίξτε ζεστό νερό βράζει μία φορά το μήνα για να επιβραδύνει ή να περιορίσει τη δημιουργία συσσώρευσης υλικών στις αποχετεύσεις.

Να θυμάστε πάντα ότι ο χρυσός κανόνας για την πρόληψη βουλωμένης αποχέτευσης είναι να μην χρησιμοποιείται ποτέ σαν κάδος σκουπιδιών. Μία τέτοια κακή συνήθεια μπορεί να αποδειχθεί πολύ επιβλαβής για τις υδραυλικές εγκαταστάσεις και αποχετεύσεις σας.

Για ειδικές συμβουλές και λύσεις καλέστε τώρα Αποφράξεις Νέος Κόσμος, για την άμεση επίσκεψη των έμπειρων τεχνικών μας.

Οι τηλεφωνικοί μας αντιπρόσωποι είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο της ημέρας και όλες τις ημέρες του χρόνου, συμπεριλαμβανομένων Σαββατοκύριακων και αργιών.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Αποφράξεις Νεος Κοσμος με κάμερα υψηλής ανάλυσης

Με την κάμερα υψηλής ανάλυσης και τεχνολογίας μπορούμε να διαγνώσουμε, να εντοπίσουμε και να επιλύσουμε όλα τα προβλήματα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Η εγγύηση που παρέχουμε αξιόπιστα αγγίζει το 100%.

Είμαστε δίπλα σας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση αντιμετωπίζοντας πάσης φύσεως προβλήματα αποχετεύσεων, φτάνοντας αισίως τα 30 χρόνια λειτουργίας. Έχουμε στην διάθεση μας τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για να λύσουμε όποια προβλήματα μπορεί να έχετε.

Τιµοκατάλογος Υπηρεσιών Αποφράξεις Απολυμάνσεις Νεο Κοσμο

 1. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Νεος Κοσμος
 2. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ Νεος Κοσμος
 3. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
 4. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
 5. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
 6. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
 7. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
 8. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΩΝΙΟΥ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
 9. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΟΗΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
 10. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
 11. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
 12. ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Ανταποκρινόμαστε σε κάθε περίπτωση, οικιστικών, εμπορικών και δημοσίων χώρων.
Οι τεχνικοί μας φέρουν ευδιάκριτα το σήμα της εταιρείας στις στολές και είναι στην διάθεση σας οποιαδήποτε στιγμή τους χρειαστείτε.

Η Αποφράξεις Απολυμάνσεις Νεο Κοσμο καταλαβαίνει απόλυτα πόσο σημαντικός είναι ο διαθέσιμος χρόνος σας για αυτό και η προγραμματισμένη επίσκεψή μας θα είναι στο εύλογο χρονικό περιθώριο που έχουμε κανονίσει.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Αν δεν έχετε έμβολο στο σπίτι μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε μια βούρτσα τουαλέτας ή ένα φίδι υδραυλικού (ατσαλίνα) για να σπάσετε τη φραγή. Μπορείτε επίσης να ρίξετε σαπούνι και ζεστό (αλλά όχι βραστό) νερό στη λεκάνη της τουαλέτας για να προσπαθήσετε να διαλύσετε το φράγμα και να το μετακινήσετε.

Η φραγή της λεκάνης της τουαλέτας είναι φυσικό επακόλουθο όταν δε γνωρίζετε τι πρέπει να αποφεύγετε. Δεν πρέπει να ρίχνετε στη λεκάνη το χαρτί υγείας. Επίσης, ρυθμίστε σωστά το επίπεδο έκπλυσης. Προσπαθήστε να καθαρίζετε συχνά το μέσα μέρος του χείλους της λεκάνης σας για να αποφύγετε τυχόν βουλώματα.όταν δε γνωρίζετε τι πρέπει να αποφεύγετε. Δεν πρέπει να ρίχνετε στη λεκάνη το χαρτί υγείας. Επίσης, ρυθμίστε σωστά το επίπεδο έκπλυσης. Το επιπλέον νερό στη λεκάνη της τουαλέτας σας δεν είναι καλό. Επίσης, προσπαθήστε να καθαρίζετε συχνά τη λεκάνη της τουαλέτας σας για να αποφύγετε τυχόν βουλώματα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι νιπτήρες του μπάνιου σταματούν να στραγγίζουν εξαιτίας του ίδιου πράγματος, δηλαδή, συσσώρευσης μαλλιών και αφρού σαπουνιού. Ευτυχώς, οι διορθώσεις για αυτό είναι όλες εύκολες και γρήγορες και μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνοι σας σε μόλις 15 λεπτά.

Μπορείτε να καθαρίζετε τις αποχετεύσεις μία φορά την εβδομάδα χρησιμοποιώντας ζεστό νερό και υγρό σαπούνι πιάτων. Εάν παρατηρήσετε ότι το νερό δεν κατεβαίνει γρήγορα στην αποχέτευση, χρησιμοποιήστε τη μέθοδο μαγειρικής σόδας για να το καθαρίσετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα για μηνιαία συντήρηση.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Απολυμάνσεις στο Νεο Κοσμο

Επιτελούμε απολυμάνσεις με εγκεκριμένα φάρμακα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και αν το πρόβλημα έχει προχωρήσει εφαρμόζουμε εντατικές απολυμάνσεις, σε οποιοδήποτε χώρο, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!

Η εταιρεία μας έχει δραστηριότητα την αντιμετώπιση των παρασίτων και των εντόμων που δημιουργούν προβλήματα στον άνθρωπο και στα κατοικίδια του.

Αντιμετωπίζουμε έντομα και τρωκτικά εφαρμόζοντας ολοκληρωμένα προγράμματα ελέγχου παρασίτων και αναγνώρισης τους.

Εκτελούμε εφαρμογές με την άδεια του Υπουργείου Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων από εξειδικευμένο συνεργείο με μεγάλη εμπειρία και μακρόχρονη παρουσία στο χώρο της απολύμανσης απεντομώσεις και μυοκτονίας προστατεύοντας τη δημόσια υγεία με φάρμακα φιλικά προς το περιβάλλον και μη τοξικά για την ανθρωπότητα κατοικίδια ζώα.

Μυοκτονία Νέος Κόσμος

Τα ποντίκια είναι ένα κοινό είδος τρωκτικού που συνήθως συμβολίζονται στα βιβλία των παιδιών ως χαρούμενα πλάσματα με μυτερή μύτη, στρογγυλά αυτιά και μια λεπτή ουρά. Αυτό δεν είναι τόσο μακριά από την αλήθεια, καθώς τα ποντίκια είναι γενικά αρκετά ευέλικτα, διακριτικά και χαριτωμένα όταν τα βλέπουμε.

Τα ποντίκια σε όλο τον κόσμο θεωρούνται παράσιτα που επηρεάζουν αρνητικά και την οικονομία αλλά και την δημόσια υγεία, καθώς προκαλούν ζημιές σε αποθέματα τροφίμων και κτίρια και μεταφέρουν επικίνδυνες ασθένειες στον άνθρωπο.

Με τα ποντίκια μεταδίδονται ασθένειες και αποτελούν σοβαρή απειλή για τη δημόσια υγεία. Εκείνοι που διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο είναι τα παιδιά, οι έγκυες γυναίκες, οι ηλικιωμένοι και τα άτομα σε ανάρρωση.

 • Salmonella – Σοβαρές και μερικές φορές θανατηφόρες τροφικές δηλητηριάσεις.
 • Τουλαραιμία – Αν σας δαγκώσει ένα τρωκτικό αυτό το βακτήριο μπορεί να επιτεθεί στο ανοσοποιητικό σύστημα και τους πνεύμονές σας.
 • Λεπτοσπείρωση – νόσος Weil – ένα νόσημα, που οδηγεί σε πολυοργανική ανεπάρκεια και θάνατο.
 • E.coli 0157 – Αυτή η τρομακτική ασθένεια από περιττώματα τρωκτικών προκαλεί νεφρική ανεπάρκεια και εντερική αιμορραγία.
 • Λεμφοκυτταρική χοριομηνιγγίτης – Ιογενής μηνιγγίτιδα.
 • Πανούκλα – Πολύ σπάνια, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί.
  Οι πιο κοινοί τρόποι μετάδοσης είναι:
 • Με το δάγκωμα – εσάς, τα παιδιά σας, τα κατοικίδια ζώα
 • Ούρα & Περιττώματα – μολύνουν διάφορες επιφάνειες με ούρα και τα περιττώματα.
 • Να φαγωθούν από τα κατοικίδια ζώα σας.
 • Μολύνουν το νερό και το φαγητό των κατοικίδιων ζώων σας.
 • Μολύνουν δεξαμενές νερού