24 ώρες

365 ημέρες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ: Μέρος της διατήρησης των βέλτιστων προδιαγραφών απόδοσης και καθαριότητας για τους σωλήνες της αποχέτευσής σας περιλαμβάνει την τακτική και προληπτική συντήρηση των αποχετεύσεων. Πριν από μία προληπτική συντήρηση για το αποχετευτικό σας δίκτυο, είναι σημαντικό να καταλάβετε γιατί είναι απαραίτητη. Όταν κάποιοι άνθρωποι χρησιμοποιούν τον ίδιο χώρο ταυτόχρονα για την προετοιμασία των τροφίμων, το πλύσιμο των πιάτων και τις καθημερινές τους ανάγκες, μπορεί να είναι δύσκολο να συμβαδίσει με όλα όσα πηγαίνουν κάτω από τις αποχετεύσεις σας. Συχνά, οι αποχετεύσεις των κτηρίων καθίστανται φραγμένες με γράσο και λάσπη. Το λίπος είναι ένας τρομερός δράστης όταν πρόκειται να φράξει τους σωλήνες του δικτύου αποχέτευσης.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν οι σωλήνες έχουν παραμεληθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, επειδή το γράσο μπορεί να στερεοποιηθεί στους σωλήνες καθιστώντας το εξαιρετικά δύσκολο να καθαριστεί, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα δυσλειτουργίας και εμπλοκών της αποχέτευσης. Οι συνεχείς εμπλοκές μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα υγιεινής και ασφαλείας που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο το ακίνητό σας. Με την συντήρηση της αποχέτευσής σας μπορείτε να αποφεύγετε τη δημιουργία συσσώρευσης υλικών και εμπλοκών. Για μέγιστη πρόληψη, θα πρέπει να καθαρίζετε σας σε μηνιαία βάση, από έναν αξιόπιστο, επαγγελματία τεχνικό καθαρισμού αποχετεύσεων.

Οφέλη της τακτικής, προληπτικής συντήρησης των αποχετεύσεων

Με την τακτική συντήρηση των σωλήνων και των φρεατίων της αποχέτευσής σας, θα έχετε πάντα την επίγνωση της κατάστασής τους, επιτρέποντάς σας να προγραμματίσετε επισκευές ή άλλα ζητήματα προτού προκαλέσουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Τα περισσότερα προληπτικά προγράμματα συντήρησης των αποχετευτικών δικτύων έχουν ανοιχτή διαθεσιμότητα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προγραμματίσετε αυτήν την υπηρεσία ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει τη βέλτιστη λειτουργία του αποχετευτικού σας δικτύου.

Οι περισσότερες υπηρεσίες συντήρησης αποχέτευσης, περιλαμβάνουν καθαρισμό σωληνώσεων. Χρησιμοποιούμε συμβατικά εργαλεία και μηχανήματα. Ωστόσο, σε ένα επιβαρυμένο αποχετευτικό δίκτυο, όπως αυτό ενός εστιατόριου, που συναντάμε μια ασυνήθιστα υψηλή ποσότητα λίπους που τείνει να προκαλέσει προβλήματα ανά πάσα στιγμή, τότε η τακτική συντήρησή σας μπορεί να περιλαμβάνει χρήση πιεστικών μηχανημάτων με εκτόξευση νερού.Όμως, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε και μόνοι σας, όπως:

  • Προστατεύστε όλες τις αποχετεύσεις με ειδικά φίλτρα για να αποφύγετε τις εμπλοκές από τυχαία αντικείμενα
  • Κάντε σωστή χρήση των αποθεμάτων τροφίμων και των υδραυλικών εγκαταστάσεων
  • Αποφύγετε τη χρήση σκληρών χημικών για καθαρισμό, καθώς μπορεί να βλάψουν τους σωλήνες σας
  • Επιλέξτε μία πιστοποιημένη και επαγγελματική εταιρεία καθαρισμού αποχέτευσης για τις ανάγκες συντήρησης των σωληνώσεων σας