24 ώρες

365 ημέρες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ 210 97 00 003

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ βρίσκεται πάντα κοντά σας! Εάν οι σωλήνες σας έχουν βουλώσει, μπορεί να χρειαστούν υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης. Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Βάρκιζα έχουν πολλές επιλογές όταν πρόκειται για τον καθαρισμό, τη συντήρηση ή την απόφραξη της αποχέτευσης στην Βάρκιζα και δεν θα ξεκουραστούν μέχρι να σας παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Εάν χρειάζεστε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, καλέστε μας αμέσως. Στις επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού σωληνώσεων της Αποφράξεις Βάρκιζα χρησιμοποιούμε τη μέθοδο της υδροβολής. Αυτή είναι μια διαδικασία όπου χρησιμοποιούμε εξοπλισμό σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να καθαρίσουμε τους σωλήνες σας. Στο τέλος θα έχετε πολύ καθαρούς σωλήνες για πολλά χρόνια χωρίς κίνδυνο έκτακτης ζημιάς.

Ουσιαστικά η υδροβολή διοχετεύει νερό υψηλής πίεσης μέσω των σωλήνων σας. Μπορείτε να σκεφτείτε μετά από αυτή την απλή εξήγηση ότι μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, αλλά θα κάνατε λάθος. Μόνο ένας άριστα εκπαιδευμένος επαγγελματίας της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ θα πρέπει να εκτελέσει έναν καθαρισμό με υδροβολή. Εάν η πίεση είναι πολύ χαμηλή, δεν καθαρίζει το σωλήνα, αλλά αν είναι πολύ υψηλή μπορεί να σπάσει το σωλήνα και υπάρχει περίπτωση, χωρίς την κατάλληλη εμπειρία, γνώσεις και ικανότητα να βλάψετε την υγεία σας και να κάνετε ζημιά στην περιουσία σας.
Καλέστε την Αποφράξεις Βάρκιζας σήμερα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΒΑΡΚΙΖΑΣ, μπορεί να εξυπηρετήσει αποχετεύσεις οποιουδήποτε μεγέθους, από μπανιέρες, νεροχύτες μπάνιου και νεροχύτες κουζίνας, καθώς και αποχετεύσεις δαπέδων και υδρορροών. Η Αποφράξεις Βάρκιζας, είναι διαθέσιμη για εμπορικούς και οικιακούς πελάτες.

Εάν η αποχέτευσή σας τρέχει αργά ή απλώς έχει φράξει, ξέρετε ποιον να καλέσετε. Έχουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα σε συνδυασμό με την εμπειρία και την τεχνολογία για να σας παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες καθαρισμού και απόφραξης. Θα αποκαταστήσουμε το σύστημα του αποχετευτικού σας δικτύου και θα επαναφέρουμε την άνεση και την ευκολία πίσω στο σπίτι σας ή στο κατάστημά σας. Καλέστε σήμερα κιόλας την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ …, και ένα εξειδικευμένο συνεργείο μας θα σας επισκεφθεί μέσα σε 15’ λεπτά για να λύσει το πρόβλημά σας.

Μπορούμε να καθαρίσουμε κάθε αποχέτευση! 24 ώρες το 24ωρο & καθημερινά, Κυριακές και αργίες. Προγραμματίστε την απόφραξη σας σήμερα!

Με την Βάρκιζα Αποφράξεις, ξέγνοιαστε μια για πάντα σήμερα κιόλας. Στη διάθεσή σας για:
Υπηρεσίες απόφραξης & καθαρισμού αποχέτευσης. Διάγνωση με κάμερα υψηλής ευκρίνειας.
Απομάκρυνση των ριζών από σωλήνες αποχετεύσεων.
Βουλωμένη αποχέτευση ντους.
-Βουλωμένο σωλήνα αποχέτευσης.
-Βουλωμένο νεροχύτη κουζίνας.
-Βουλωμένες εξωτερικές αποχετεύσεις.
-Μηνιαία συντήρηση και προληπτικό καθαρισμό αποχετεύσεων.
-Φραγμένη τουαλέτα και φραγμένο νιπτήρα.
-Φραγμένη μπανιέρα.

Προσφέρουμε τις πιο οικονομικές και επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού σωληνώσεων στην περιοχή των νότιων προαστίων της Αττικής.

Οι βουλωμένοι νεροχύτες είναι μια ταλαιπωρία για όλους. Το βρώμικο νερό των πιάτων μπορεί να παραμείνει και να αφήσει δυσάρεστους λεκέδες στα τοιχώματα του νεροχύτη σας. Ευτυχώς, εμπλοκές του νεροχύτη δε φοβίζουν τις υπηρεσίες μας. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ και μπορούμε να απομακρύνουμε το νερό από το νεροχύτη σας με το σωστό τρόπο.
Αφαιρέστε τα λίπη και τις ρίζες δέντρων από την κύρια γραμμή της αποχέτευσής σας.

Ο κεντρικός αγωγός αποχέτευσης αποτελεί σημαντικό μέρος των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων. Δυστυχώς, πιθανότατα δεν θα το ξέρετε μέχρι κάτι να πάει στραβά. Οι ρίζες των δέντρων μπορούν να βρουν τρόπο εισροής στην κύρια γραμμή, να αποτρέψουν τη ροή και να προκαλέσουν εμπλοκή. Παρόμοια, όταν τα μαγειρικά λίπη συσσωρευθούν στην κύρια γραμμή σκληραίνουν και δημιουργούν μπλοκάρισμα. Η Αποφράξεις Βάρκιζας μπορεί να αφαιρέσει τις ρίζες των δέντρων και τα λίπη από την κύρια γραμμή της αποχέτευσής σας για να σας επαναφέρει την ελεύθερη ροή του νερού στους σωλήνες σας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Απολυμάνσεις Βάρκιζα

Οι υπηρεσίες ελέγχου επιβλαβών οργανισμών και τρωκτικών που παρέχει η Απολυμάνσεις Βάρκιζα είναι πάντα εγγυημένες για να σας προσφέρουμε την καλύτερη αξία στα χρήματά σας. Η Απολυμανσεις Βαρκιζα χειρίζεται όλες τις ανάγκες σας για την αντιμετώπιση των παράσιτων γρήγορα και σε προσιτές τιμές. Σας προσφέρουμε την υπηρεσία που θέλετε, όταν την θέλετε, και όπως τη θέλετε. Μπορείτε πάντα να περιμένετε άμεση, φιλική εξυπηρέτηση και θα σας εξηγήσουμε όλα όσα κάνουμε και τον λόγο για τον οποίο το κάνουμε, έτσι θα κατανοήσετε πάντα την υπηρεσία για την οποία πληρώνετε. Όλες μας οι υπηρεσίες είναι πιστοποιημένες και σύμφωνες με τις διατάξεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι εσείς, η οικογένειά και η περιουσία σας είναι σε καλά χέρια.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Η λάσπη είναι πιο παχύρρευστη ουσία από το νερό και αυξάνει αυτόματα τους κινδύνους απόφραξης των σωλήνων σας. Μπορεί να προκαλέσει την υπερχείλιση του νερού, να αυξήσει την πιθανότητα κακών οσμών, ακόμη και να φράξει εντελώς το σιφόνι του πατώματος.

Εάν αντιμετωπίζετε επαναλαμβανόμενα προβλήματα φραξίματος ή αργές τουαλέτες έκπλυσης κ.λπ. τότε μια έρευνα με κάμερα, είναι απαραίτητη για να φτάσετε στη βασική αιτία του προβλήματος. Η έρευνα αποχέτευσης με κάμερα μπορεί να εντοπίσει ζητήματα που διαφορετικά θα παρέμεναν κρυμμένα, οπότε είναι σίγουρα χρήσιμο να γίνει μια έρευνα αν νομίζετε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Η περίσσεια ρίψη χαρτιού υγείας ή αντικειμένων που δεν μπορούν να αποστραγγιστούν όπως πάνες, μωρομάντιλα. Όταν υπάρχει μία σημαντική μάζα παγιδευμένη στο σιφόνι της τουαλέτας, η λεκάνη συνεχίζει να βουλώνει καθώς το σύνηθες αποστραγγιζόμενο υλικό είναι πιθανό να παγιδευτεί και αυτό και να φράξει τελείως.

Συνήθως η αιτία μιας μπανιέρας με αργή αποστράγγιση είναι ένα φράξιμο που περιορίζει τη ροή του νερού. Τα βουλώματα συνήθως αποτελούνται από τρίχες με κόμπους, βρομιά, λίπος και/ή σαπούνι. Μπορεί να είναι δύσκολο να αφαιρεθούν επειδή τα μαλλιά μπορεί να τυλιχτούν γύρω από διάφορα σημεία της αποχέτευσης. Ίσως όμως οι τρίχες απλά να έχουν μπλοκάρει το εσωτερικό της τάπας, οπότε την ξεβιδώνετε και βγάζετε τις τρίχες.