24 ώρες

365 ημέρες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Στην ΑποφράξειςΑπολυμάνσεις Βάρη είμαστε περήφανοι που αποτελούμε την νούμερο 1 επιλογή σας στον τομέα των αποχετεύσεων και των αποφράξεων. Παρέχουμε γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για τους ιδιοκτήτες οικιακών και επαγγελματικών χώρων σε όλες της περιοχές των νοτίων προαστίων της Αττικής. Με την πάροδο του χρόνου, συσσωρευμένες ποσότητες από τρίχες, λίπη, υπολείμματα τροφίμων, σαπούνι κλπ στο εσωτερικό των σωλήνων μιας αποχετευτικής γραμμής, μπορεί να φράξουν εντελώς το δίκτυό σας. Αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα και δραστικά μπορεί να σας προκαλέσει ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Συνήθως μία τέτοια κατάσταση φαντάζει απλή και πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων προσπαθούν να την αντιμετωπίσουν μόνοι τους. Χρησιμοποιούν συμβατικές μεθόδους με τη χρήση κάποιου εμβόλου ή ενός χημικού καθαριστικού του λιανικού εμπορίου. Σπάνια όμως έχει ουσιαστικά αποτελέσματα και πολλές φορές μπορεί να έχει και δυσάρεστες συνέπειες. Τα προϊόντα αυτά λόγω της ισχυρής τους δράσης, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να βλάψουν ή ακόμα και να καταστρέψουν τους σωλήνες σας. Μπορούν ακόμα και να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στην υγεία σας. Γι’ αυτό το λόγο είναι προτιμότερο να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες του κλάδου των αποχετευτικών συστημάτων. Η ιδανικότερη και πιο αξιόπιστη επιλογή είναι να καλέσετε ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ.

Με τη λήψη του τηλεφωνήματος από τους πεπειραμένους και καταρτισμένους εκπροσώπους μας, αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη του προβλήματος και σας βρίσκουμε τις πιο συμφέρουσες και κατάλληλες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ: Για κάθε πρόβλημα του αποχετευτικού σας δικτύου

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ είναι σε θέση να δώσει αποτελεσματικές και σίγουρες λύσεις απόφραξης. Παρέχουμε 24ωρη τηλεφωνική και τεχνική κάλυψη, όλες τις ημέρες του χρόνου, από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Αντιμετωπίζουμε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ακόμα και ανήμερα των Χριστουγέννων ή του 15αύγουστου. Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, όποια ημέρα του χρόνου μας χρειαστείτε. Θα έχετε την πιο άμεση και φιλική εξυπηρέτηση.

Εάν η αποχέτευσή σας τρέχει αργά ή απλώς έχει φράξει, ξέρετε ποιον να καλέσετε. Έχουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα σε συνδυασμό με την εμπειρία και την τεχνολογία. Σας παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες καθαρισμού και απόφραξης. Θα αποκαταστήσουμε το σύστημα του αποχετευτικού σας δικτύου. Θα επαναφέρουμε την άνεση και την ευκολία πίσω στο σπίτι σας ή στο κατάστημά σας. Καλέστε σήμερα κιόλας την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ. Ένα εξειδικευμένο συνεργείο μας θα σας επισκεφθεί μέσα σε 15’ λεπτά για να λύσει το πρόβλημά σας.

Η Απολυμάνσεις Βάρη λύνει προβλήματα παρασίτων για πάνω από 40 χρόνια. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε, καθώς με την προηγμένη εκπαίδευση και τον εξοπλισμό, τα κορυφαία προϊόντα και τις ευσυνείδητες τεχνικές, σας εγγυόμαστε αποτελεσματικές λύσεις. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε είναι φιλικές προς τα παιδιά, τα κατοικίδια ζώα και το περιβάλλον και τα ήπια υλικά μας εγγυώνται προστασία της οικογένειας και του χώρου σας.

Καθαρισμός αποχέτευσης – Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Βάρη

Μία από τις πιο συνηθισμένες μεθόδους απόφραξης της αποχέτευσης είναι με ένα ηλεκτροκίνητο περιστροφικό μηχάνημα. Όταν οι προσπάθειες σας δεν έχουν τα αποτελέσματα που θέλετε, ο τεχνικός της Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Βάρη θα χρησιμοποιήσει ένα ηλεκτροκίνητο μηχάνημα, το οποίο είναι ένα μακρύ, εύκαμπτο και λεπτό τρυπάνι, για να βοηθήσει να ανοίξετε και να απομακρύνετε το φράγμα.

Αν το περιστροφικό μηχάνημα δεν λειτουργεί ή εάν υπάρχουν περισσότερες από μία εμπλοκές, μπορεί να έχετε ένα σοβαρότερο πρόβλημα. Δεν είναι ασυνήθιστο η κύρια γραμμή αποχέτευσης να φράξει ή να χρειαστεί καθαρισμό. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να χρειαστείτε έλεγχο με κάμερα, για να προσδιορίσετε το πρόβλημα. Οι επαγγελματίες μας θα τοποθετήσουν μια μικροσκοπική, ψηφιακή κάμερα διάγνωσης στους σωλήνες σας, για να εντοπίσουν, να διαγνώσουν και να καθορίσουν τον καλύτερο τρόπο επίλυσης του προβλήματος.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Υπηρεσίες Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Βάρη

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ αναλαμβάνει με πλήρη επιτυχία και αποτελεσματικότητα κάθε είδους απόφραξη.

 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων, σιφονιών, αποχετεύσεων.
 • Απόφραξη και καθαρισμός υδρορροών, λεκανών, μπανιερών, νιπτήρων.
 • Άντληση υδάτων από υπόγειους χώρους.
 • Διάγνωση με κάμερα.
  Η Αποφράξεις Βάρης με τα πιο σύγχρονα ηλεκτροκίνητα και πιεστικά μηχανήματα κοντά σας μόλις σε 15΄.

Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να λυθεί το πρόβλημά σας για πάντα.

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στη Βάρη

Η Απολυμάνσεις Βάρη λύνει προβλήματα παρασίτων για πάνω από 40 χρόνια. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε, καθώς με την προηγμένη εκπαίδευση και τον εξοπλισμό, τα κορυφαία προϊόντα και τις ευσυνείδητες τεχνικές, σας εγγυόμαστε αποτελεσματικές λύσεις. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε είναι φιλικές προς τα παιδιά, τα κατοικίδια ζώα και το περιβάλλον και τα ήπια υλικά μας εγγυώνται προστασία της οικογένειας και του χώρου σας.

Ανακαλύπτοντας τα παράσιτα που ζουν στο σπίτι σας είναι αποθαρρυντικό και απογοητευτικό. Η διαδικασία εντοπισμού, ταυτοποίησης και προσεκτικής αντιμετώπισής τους είναι συχνά δύσκολη και χρονοβόρα. Η Απολυμάνσεις Βάρη παρέχει γρήγορες, λεπτομερείς και προσιτές υπηρεσίες ελέγχου παρασίτων σε όλες τις περιοχές των νοτίων προαστίων Αττικής.

Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες εντοπισμού παρασίτων όπως:

 • Σφήκες
 • Κοριοί
 • Μυρμήγκια
 • Ψύλλοι
 • Σκαθάρια
 • Κατσαρίδες
 • Αράχνες
 • Τρωκτικά κλπ

Στην Αποφραξεις Βαρη πιστεύουμε ότι κάθε οικογένεια πρέπει να αισθάνεται άνετη και ασφαλής στο σπίτι της. Ποντίκια, μυρμήγκια και κατσαρίδες καταστρέφουν αυτήν την ατμόσφαιρα, καταπατώντας το σπίτι σας και καταστρέφοντας την ιδιοκτησία σας. Στόχος μας είναι να αφαιρέσουμε αυτά τα παράσιτα για να βοηθήσουμε στην αποκατάσταση της ακεραιότητας και της ασφάλειας του σπιτιού σας. Οι υπηρεσίες ελέγχου παρασίτων περιλαμβάνουν επιθεωρήσεις, εξοντώσεις και προληπτικές θεραπείες.

Η προτίμησή μας στην Απολυμάνσεις Βάρης είναι να χρησιμοποιούμε τις πιο ασφαλείς λύσεις ελέγχου παρασίτων. Επειδή οι συνθήκες υπαγορεύουν τη χρήση χημικών σκευασμάτων, κάνουμε ότι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι χρησιμοποιούμε τη χαμηλότερη τοξικότητα που είναι απαραίτητη και μόνο αν αυτά είναι πιστοποιημένα και ασφαλή για εσάς και το περιβάλλον.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

ΑΜΕΣΑ! Διαθέτουμε πολλά συνεργεία απόφραξης σε διάφορες περιοχές της Αττικής και έχουμε τη δυνατότητα άμεσης αναχώρησης προς το χώρο σας. Εσείς απλά τηλεφωνήστε μας στο τηλέφωνο 6931 03 03 03.

Για παλαιότερα σπίτια ή σπίτια με γνωστό ιστορικό προβλημάτων αποστράγγισης, συνιστάται σίγουρα μια έρευνα με κάμερα απόφραξης cctv. Αυτό θα εντοπίσει τα υπάρχοντα προβλήματα καθώς και πιθανά προβλήματα στο μέλλον. Επίσης αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την τιμή πώλησης ή ακόμη και να επηρεάσει την τελική σας απόφαση για το ακίνητο.

Η απάντηση είναι ότι το ξίδι δε θα βλάψει τους σωλήνες εάν χρησιμοποιηθεί σε μικρές δόσεις, όπως συνιστάται σε πολλές από τις συνταγές που βρίσκετε στο διαδίκτυο. Ανεξάρτητα από τι κατασκευάζονται οι σωλήνες σας, pex, pvc, χαλκός κ.λπ. το ξίδι δε θα βλάψει τους σωλήνες.

Υπάρχουν κάποια σημάδια που μαρτυρούν το ενδεχόμενο επερχόμενου βουλώματος. Αργή αποστράγγιση νερών και λυμάτων. Περίεργοι ήχοι σαν γουργούρισμα που προέρχονται από τις σωληνώσεις. Δυσοσμία η οποία αναδύεται από τα σιφώνια. Μικρές υπερχειλίσεις από τα σιφόνια του πατώματος.

Η Απολυμανσεις Βαρη είναι η καλύτερη επιλογή για τον έλεγχο παρασίτων.