Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις - Μυοκτονίες - Άγιος Δημήτριος

Απολυμανσεις Άγιος Δημήτριος

Κρατάμε το περιβάλλον σας καθαρό

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να απολυμάνει των χώρο σας και να σας προσφέρει ένα ασφαλές οικιακό ή εργασιακό περιβάλλον απαλλαγμένο από παθογόνους μικροοργανισμούς όπως μικρόβια, ιούς και βακτηρίδια. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας και σαφώς εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ. Με γνώμονα πάντα την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε και πληρώντας όλες τις προδιαγραφές (αρ. Αδείας Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, 4432-20/05/2015 ) η εταιρεία μας διαθέτει το κατάλληλο καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό. Η φιλοσοφία μας είναι η ατέρμονη επένδυση σε νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες, φιλικές προς τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον, με όσο το δυνατόν λιγότερη χρήση χημικών.

  • Suspendisse a pellentesque dui, non felis.
  • Quisque lorem tortor fringilla sed.
  • Quisque cursus et, porttitor risus.
  • Nulla ipsum dolor lacus, suscipit adipiscing.

Απεντομωση

κατσαρίδες, κοριοί, ψύλλοι, κουνούπια, μυρμήγκια, ακάρεα, τσιμπούρια, μύγες

Απεντόμωση είναι η καταπολέμηση εντόμων όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψύλλοι, κοριοί, τσιμπούρια, μυριάποδα, μύγες, κουνούπια, σκνίπες, σαράκι ξύλου, τερμίτες, κ.α. .

Οι ανεπιθύμητοι αυτοί επισκέπτες σηματοδοτούν την έναρξη του καλοκαιριού, καθώς μπορούμε να πούμε πως πραγματικά είναι η εποχή τους! Είναι μια έμμεση απολύμανση, αφού τα έντομα είναι φορείς παθογόνων μικροοργανισμών για τον άνθρωπο και υπεύθυνα για πολλές μολυσματικές ασθένειες..

Σκοπός της εφαρμογής των διαφόρων χημικών σκευασμάτων δεν είναι μόνο η καταπολέμηση των εντόμων στον χώρο όπου είναι ορατό το πρόβλημα αλλά και η καταστροφή των φωλιών τους που μπορεί να βρίσκονται ακόμα και στο πιο απίθανο σημείο. Έτσι πετυχαίνουμε καλύτερο αποτέλεσμα στη μείωση του πληθυσμού των εντόμων μέσω της μείωσης του ρυθμού παραγωγής νέων..

Έτσι η εταιρεία μας είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος για την εξουδετέρωση όλων αυτών των κινδύνων και διενεργεί για εσάς:


Μυοκτονία

Μυοκτονία καλείται το σύνολο των ενεργειών, που αποβλέπει στην απαλλαγή του χώρου από τρωκτικά.

Τα τρωκτικά αποτελούν πολύ μεγάλο πρόβλημα στις δραστηριότητες του ανθρώπου. Μεταφέρουν επικίνδυνες και σοβαρές ασθένειες αφού είναι μηχανικοί φορείς μικροοργανισμών, μολύνουν το περιβάλλον και τα τρόφιμα με τα κόπρανά τους (σαλμονέλες, παράσιτα όπως Hymenolepis diminuta) και με τα ούρα τους (λεπτόσπειρες). Η καταπολέμηση αρουραίων και ποντικιών είναι μια ιδιαίτερα πολύπλοκη διαδικασία και μπορεί να εφαρμοστεί μόνο υπό την επίβλεψη ειδικών επιστημόνων - γεωπόνων.

Εδώ και 40 περίπου χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Η ομάδα μας εξειδικεύεται σε όλους τους τομείς που έχουν σχέση με το αποχετευτικό σας δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων του καθαρισμού αποχετεύσεων, φραγμένες τουαλέτες και πολλά άλλα. Μπορούμε επίσης να σας προτείνουμε με βάση τις δικές σας ανάγκες, προληπτικά τακτικά προγράμματα συντήρησης του δικτύου σας, ώστε να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα. Όποιο και αν είναι το θέμα που αντιμετωπίζετε εμπιστευτείτε μας, θα ξεπεράσουμε κάθε σας προσδοκία. Καλέστε μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, σε όλη την διάρκεια του 24ώρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Όταν συνεργάζεστε μαζί μας θα λάβετε πάντα την πιο αποδοτική λύση στο πρόβλημά σας. Θα γίνει η εργασία που πρέπει να γίνει και όχι κάτι που δεν χρειάζεστε ώστε να χρεωθείτε κάτι χωρίς λόγο. Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται άρτια αποκλειστικά από εμάς και τα φορτηγά των συνεργείων μας φέρουν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Η δίκαιη και έντιμη εξυπηρέτηση είναι ο πρωταρχικός μας στόχος σε όλους τους πελάτες μας.

Οι μέθοδοι που ακολουθούνται είναι οι πιο αποτελεσματικοί αναλύοντας όλες τις παραμέτρους που θα οδηγήσουν στη σωστή διαχείριση του προβλήματος. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι δολώματα σε διάφορες μορφές, αντιπηκτικά « νέας γενιάς» των οποίων οι δραστικές ουσίες εμποδίζουν την πήξη του αίματος στο συκώτι του τρωκτικού και έχουν την ιδιότητα να ελκύουν τα τρωκτικά με την οσμή τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το τρωκτικό να πεθαίνει 3 – 10 ημέρες αργότερα και στη συνέχεια να μουμιοποιείται, χωρίς να δημιουργεί δυσάρεστες οσμές.

Μάιος 19, 2017

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Βάρκιζα

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Βάρκιζα 210 97 00 003 Η Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Βάρκιζα βρίσκεται πάντα κοντά σας! Στις επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού σωληνώσεων της Αποφράξεις Βάρκιζα χρησιμοποιούμε τη μέθοδο της υδροβολής. Αυτή είναι μια διαδικασία όπου χρησιμοποιούμε εξοπλισμό σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για […]
Μάιος 18, 2017
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Βουλιαγμένη

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Βουλιαγμένη 210 97 00 003 Η Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Βουλιαγμένη είναι εδώ για εσάς! Για οποιονδήποτε ιδιοκτήτη σπιτιού ή επιχείρησης, μία βουλωμένη αποχέτευση ή ένα πλημμυρισμένο υπόγειο είναι ένας πραγματικός εφιάλτης, που πρέπει να αντιμετωπίσει. Το κόστος καθαρισμού και επισκευής των ζημιών […]
Μάιος 17, 2017
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Βούλα

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Βούλα 210 97 00 003 Η Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Βούλα πάντα κοντά σας! Οι σωλήνες της αποχέτευσης σας είναι πάντα εκεί. Δεν είναι ορατοί και δε θα σας πουν ποτέ ότι χρειάζονται επιδιόρθωση ή συντήρηση. Απλώς λειτουργούν και συνήθως δεν τους δίνεται […]
Μάρτιος 22, 2017
Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Βάρη

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Βάρη

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Βάρη Στην Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Βάρη είμαστε περήφανοι που αποτελούμε την νούμερο 1 επιλογή σας στον τομέα των αποχετεύσεων και των αποφράξεων. Παρέχουμε γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για τους ιδιοκτήτες οικιακών και επαγγελματικών χώρων σε όλες της περιοχές των νοτίων […]

© 2015 https://apofraxeis-agiosdimitrios.gr.
All Rights Reserved.

Απολυμανσεις Άγιος Δημήτριος 210 97 00 003

Η τεχνική ομάδα της Απολυμάνσεις Άγιος Δημήτριος είναι αφοσιωμένη στην κατανόηση συμπεριφορών παρασίτων και τη διερεύνηση νέων μεθόδων πρόληψης κατά των παρασίτων και δίνει έμφαση στην υγεία, την ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος με αποτελεσματικές και καινοτόμες λύσεις.

ΝΕΚΡΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Με νέες καινοτομίες που αυξάνουν συνεχώς τα πρότυπα για τον έλεγχο και την προστασία από τους επιβλαβείς οργανισμούς σε συνδυασμό με την αυξανόμενη προσαρμοστικότητα των παρασίτων και των σχετικών ασθενειών, η ανάγκη για νέες τεχνολογίες και καινοτομίες είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Ως αποτέλεσμα, πρωταρχικός στόχος είναι η εξεύρεση έξυπνων και αποτελεσματικότερων μεθόδων καταπολέμησης των παρασίτων.

Στην Απολυμανσεις Άγιος Δημήτριος διαθέτουμε μια ειδική ομάδα για να παρακολουθούμε το συνεχώς μεταβαλλόμενο κανονιστικό πλαίσιο. Αυτό εξασφαλίζει τη συμμόρφωση των υπηρεσιών μας (π.χ. απολύμανση) και προϊόντων (π.χ. φυτοφάρμακα, εντομοκτόνα) με τις αυξανόμενες απαιτήσεις της νομοθεσίας που απαιτεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις των χημικών ουσιών στη δημόσια υγεία και το περιβάλλον.

Ο έλεγχος των παρασίτων αποτελεί βασικό στοιχείο των αυξανόμενων απαιτήσεων προτύπων για τα τρόφιμα που καθοδηγούνται από παγκόσμιους οργανισμούς.

Στην Απολυμάνσεις Άγιος Δημήτριος αναλαμβάνουμε έρευνα για να προσαρμοζόμαστε στις μεταβαλλόμενες κανονιστικές απαιτήσεις. Αυτό θα διασφαλίσει την προστασία των πελατών μας, της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος μέσω μιας υπεύθυνης προσέγγισης για τη διαχείριση επιβλαβών οργανισμών.

Μετατρέπουμε τα δεδομένα σε γνώση

Το μοναδικό μας σύστημα αναφοράς και αναλύσεων της Απολυμανσεις Άγιος Δημήτριος είναι διαθέσιμο σε όλους τους πελάτες μας.

Βοηθώντας τη διευκόλυνση της προληπτικής προσέγγισης στην πρόληψη και τον έλεγχο των επιβλαβών οργανισμών και την εκπλήρωση των απαιτήσεων ελέγχου από τρίτους, συνιστάται ιδιαίτερα σε όλες τις επιχειρήσεις, ώστε να διασφαλίσουν τη συμμόρφωση του ελέγχου.

Αυτά τα συστήματα αναφοράς μας παρέχουν βασικά δεδομένα και τάσεις που σχετίζονται με τις επιχειρησιακές εγκαταστάσεις σας, ακόμη και αν βρίσκονται σε διάφορες τοποθεσίες.

Μετατρέπουμε αυτά τα δεδομένα σε χρήσιμες πληροφορίες που μας επιτρέπουν να παρέχουμε πρακτικές συστάσεις για διαχείριση κινδύνων και βελτιωμένες λύσεις πρόληψης επιβλαβών οργανισμών.

Παρέχουμε μια συστηματική προσέγγιση στον έλεγχο παρασίτων.

Η προσέγγιση της ολοκληρωμένης διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών εξασφαλίζει μακροπρόθεσμη προστασία για την επιχείρησή και το σπίτι σας μια συστηματική προσέγγιση της διαχείρισης των επιβλαβών οργανισμών.

Απολύμανση – Απεντόμωση για κατσαρίδες

Το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να απαλλαγεί το σπίτι σας από προσβολή από κατσαρίδες εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το είδος και το μέγεθος της μόλυνσης. Πολλές μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι ιδιοκτήτες συχνά αποδεικνύονται αναποτελεσματικές κατά την προσβολή από κατσαρίδες. Αυτά τα παράσιτα είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμα και είναι ανθεκτικά σε πολλές μεθόδους εξόντωσης τους.
Οι πιο γρήγορες και αποτελεσματικές μέθοδοι καταπολέμησης των κατσαρίδων είναι εκείνες που εφαρμόζονται από τους εκπαιδευμένους τεχνικούς της Απολυμάνσεις Άγιος Δημήτριος. Υπάρχουν αρκετές τεχνικές και εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή να σας προτείνουν οι επαγγελματίες τεχνικοί μας για να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες. Μια στρατηγική είναι να συνεργαστούμε με τον ιδιοκτήτη σπιτιού για να μειώσουμε την προσέλκυση του ανεπιθύμητου παράσιτου. Πρέπει να συντηρούνται, να καθαρίζονται και να αποθηκεύονται:

  • τα πιάτα τροφής των κατοικίδιων ζώων
  • οι αποχετεύσεις
  • τα πλυντήρια πιάτων
  • οι κάδοι απορριμμάτων κλπ.

Ένα άλλο βήμα είναι να εντοπιστεί η πηγή και το σημείο εισόδου τους, καθώς κάποιες κατσαρίδες, όπως η γερμανική κατσαρίδα, μεταφέρονται κυρίως στο σπίτι. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού πρέπει να είναι προσεκτικοί και να επιθεωρούν αντικείμενα όπως τα μεταχειρισμένα έπιπλα ή συσκευές πριν τα μεταφέρουν στο σπίτι, για τυχόν κατσαρίδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *