24 ώρες

365 ημέρες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Αποστολή μας στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ είναι να αναλάβουμε την φροντίδα του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Επιτρέψτε μας να σας κάνουμε να μας εμπιστευτείτε. Εδώ και 40 περίπου χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Καταφέραμε με σκληρή δουλειά να γίνουμε η νούμερο ένα εταιρεία στον τομέα των αποχετεύσεων. Στεκόμαστε δίπλα σας και σας παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση.

Όλοι μας γνωρίζουμε πόσο ενοχλητικό και τρομακτικό μπορεί να είναι αν έχει πλημμυρίσει το υπόγειο. Όταν δε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τουαλέτα ή το μπάνιο μας. Ή όταν δε μπορούμε να πλύνουμε τα ρούχα ή τα πιάτα μας εξαιτίας ενός βουλώματος.

Ένας βουλωμένος νεροχύτης μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία για όλους. Το βρώμικο νερό από τη λάντζα μπορεί να καθυστερεί να απορροφηθεί. Να αφήνει λεκέδες στα τοιχώματα του νεροχύτη σας και να προκαλεί δυσάρεστες οσμές . Ευτυχώς, η απόφραξη νεροχύτη είναι μία από τις πολλές υπηρεσίες της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ. Καλέστε μας τώρα και θα επαναφέρουμε την αποστράγγιση του νερού στο νεροχύτη σας στο σωστό ρυθμό.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ – ΕΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ –  Καλέστε μας οποιαδήποτε στιγμή

Είναι πολύ σημαντικό για το νοικοκυριό σας, το κύριο αποχετευτικό δίκτυο να λειτουργεί σωστά. Δυστυχώς, οι περισσότεροι δεν δίνουν τη δέουσα προσοχή, μέχρι κάτι να πάει στραβά. Οι ρίζες των δέντρων μπορεί να βρουν τρόπο να εισχωρήσουν στη κύρια γραμμή της αποχέτευσης και να προκαλέσουν μία εμπλοκή. Παρομοίως, στην κύρια γραμμή της αποχέτευσης πολλών νοικοκυριών συσσωρεύονται μεγάλες ποσότητες οργανικών και μη υλικών (λίπη, τρίχες, λάσπη, κατάλοιπα τροφίμων κλπ ) και δημιουργούν μπλοκάρισμα. Αφαιρούμε τις ρίζες δέντρων και τα συσσωρευμένα υλικά από την κύρια γραμμή σας και επαναφέρουμε τη σωστή λειτουργίας της.

Οι επιθεωρήσεις της γραμμής της αποχέτευσης με ειδική ψηφιακή κάμερα από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ, μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε την κατάσταση των σωλήνων σας. Αυτό είναι χρήσιμο αν έχετε σκοπό να αγοράσετε ένα σπίτι ή να ελέγξετε την κατάσταση των σωλήνων του σπιτιού σας. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούμε να προετοιμαστούμε, για να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ξέρουμε ότι όταν μας καλείτε χρειάζεστε την επαγγελματική μας εμπειρία και βοήθεια στη Γλυφάδα

Μπορούμε να χειριστούμε οποιαδήποτε κατάσταση, ανεξαρτήτου μεγέθους και περιοχής. Μπορούμε να διαγνώσουμε το πρόβλημα και να το διορθώσουμε αμέσως σε λογικές πάντα τιμές. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ολοκληρώσουμε την εργασία που μας έχει ανατεθεί. Μέσα από την πολύτιμη εμπειρία μας, είμαστε εξοικειωμένοι με τα πιο κοινά και ασυνήθιστα προβλήματα που παρουσιάζονται.
Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των πελατών μας όσο πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά γίνεται.

Εάν η αποχέτευσή σας τρέχει αργά ή απλώς έχει φράξει, ξέρετε ποιον να καλέσετε. Έχουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα σε συνδυασμό με την εμπειρία και την τεχνολογία για να σας παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες καθαρισμού και απόφραξης. Θα αποκαταστήσουμε το σύστημα του αποχετευτικού σας δικτύου και θα επαναφέρουμε την άνεση και την ευκολία πίσω στο σπίτι σας ή στο κατάστημά σας. Καλέστε σήμερα κιόλας την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ και ένα εξειδικευμένο συνεργείο μας θα σας επισκεφθεί μέσα σε 15’ λεπτά για να λύσει το πρόβλημά σας.

Η  Αποφράξεις ΓλυφάδαΑπολυμάνσεις Γλυφάδα προσφέρει υπηρεσίες 30 χρόνια τώρα στη Γλυφάδα και σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Είναι μια τοπική οικογενειακή επιχείρηση που έχει επικεντρωθεί στην παροχή τίμιων και επαγγελματικών υπηρεσιών σε σχέση με τις αποχετεύσεις. Στον τομέα των αποφράξεων έχουμε φτάσει στην κορυφή της προτίμησης σας χάρη στην ποιότητα, την άμεση ανταπόκριση και το μεράκι που έχουμε για όλα αυτά που σας παρέχουμε. Είμαστε κοντά σας 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Καλέστε μας ώστε να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε να ξεμπλέξετε από το πρόβλημα κατά τη διάρκεια αυτών των άβολων στιγμών. Τα τηλέφωνα μας 24 ώρες το 24ωρο θα απαντηθούν από κάποιο άτομο και όχι από αυτοματοποιημένο σύστημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ- Επιθεωρήσεις με κάμερα υψηλής ευκρίνειας

Οι επιθεωρήσεις με την κάμερα θα μας επιτρέψουν να εντοπίσουμε τα σημεία της γραμμής των σωληνώσεων σας, όπου υπάρχει το πρόβλημα. Όταν το βούλωμα δεν είναι απλό και δεν μπορούμε να αποφύγουμε την αναγκαστική αντικατάσταση του σωλήνα τότε βάζουμε την κάμερα μέσα στον σωλήνα ώστε να μπορέσουμε να εντοπίσουμε το ακριβές σημείο όπου υπάρχει το πρόβλημα και να κάνουμε ευκολότερη την δουλειά και του υδραυλικού αλλά και του ιδιοκτήτη ώστε να μην χρειαστεί να πληρώσει άσκοπα ένα υπέρογκο ποσό για το σκάψιμο και την αλλαγή του σωλήνα. Είναι μια διαδικασία που απαιτεί εξειδικευμένη χρήση αλλά και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό ώστε να έλθει εις πέρας. Μετά τον καθαρισμό η διάγνωση με κάμερα μας επιτρέπει να δούμε την ποιότητα του καθαρισμού και ενδεχομένως να σας προσφέρει μια καλύτερη εγγύηση.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ

Αποφράξεις Γλυφάδα Μέθοδος Υδροβολής

Η μέθοδος απόφραξης με υδροβολή είναι μία από τις επιλογές καθαρισμού αποχέτευσης που προσφέρουμε. Χρησιμοποιούμε πιεστικά μηχανήματα υδροβολής, τα οποία είναι εφοδιασμένα με αντλίες υψηλής πίεσης, που με κατάλληλα μπεκ, (ακροφύσια), μπορούν να αποφράξουν οποιοδήποτε μέγεθος αγωγού. Επιπροσθέτως διαθέτουν λάστιχα κατάλληλα για αγωγούς κάθε διαμέτρου, τα οποία έχουν μήκος έως και 120 μέτρα το καθένα για να μας επιτρέπουν να φθάσουμε σε αποχετεύσεις που βρίσκονται σε οποιαδήποτε θέση. Αυτό το είδος της υπηρεσίας είναι πολύ βολικό και σε περιπτώσεις όπου υπάρχει πολύ λίπος.
Καθαρό, ασφαλές και ευγενικό προσωπικό.
Οι τεχνικοί μας φορούν καλύμματα μποτών κατά την είσοδο και την εργασία στο σπίτι ή την επιχείρηση σας για να προστατεύσουν τα πατώματα σας και να κρατήσουν τον χώρο καθαρό. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και θα αφήσουμε τα πάντα όπως ακριβώς πριν εργαστούμε. Οι τεχνικοί μας είναι φιλικοί, καταρτισμένοι, σεβάσμιοι και πρωτίστως επαγγελματίες.

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Γλυφάδα – ο στόχος μας

Στόχος μας είναι να σας κάνουμε να αισθανθείτε όσο το δυνατόν πιο άνετα με την εταιρεία μας ώστε να μας προτείνετε σε συγγενείς και φίλους σας καθώς και να μας προτιμήσετε ξανά. Σας ενημερώνουμε για την πορεία της εργασίας μας και τι ακριβώς κάναμε ώστε φεύγοντας να μην έχετε καμία απορία. και τι θα βρούμε. Όταν η εργασία μας σε εσάς ολοκληρωθεί θα σας δώσουμε κάποιες συμβουλές ώστε να ελαχιστοποιήσετε μελλοντικά προβλήματα.

Η αποτροπή των μπλοκαρισμάτων στην αποχέτευση είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισής τους και τις περισσότερες φορές είναι δικό σας λάθος όταν συμβαίνουν. Μερικές φορές, οι ρίζες των δέντρων θα πλήξουν τους υπόγειους σωλήνες και θα προκαλέσουν σοβαρό φράξιμο, αλλά τις περισσότερες φορές οι εμπλοκές της αποχέτευσης προκαλούνται από υπερβολικό χαρτί υγείας, προϊόντα γυναικείας υγιεινής περιποίησης, τρίχες, υπολείμματα φαγητού, σωματίδια σαπουνιού, λίπη μαγειρέματος και άλλα αντικείμενα. Τελικά, αυτές οι ουσίες θα συσσωρευτούν και θα σχηματίσουν μια μάζα μέσα στους σωλήνες σας που μπορεί να προκαλέσουν σοβαρή εμπλοκή. Με την προσοχή σας σε ότι επιτρέπετε να πέσει στις αποχετεύσεις, μπορείτε να αποφύγετε οποιαδήποτε προβλήματα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Γενικά καλό είναι να αποφεύγετε το τελείως βραστό νερό (100 βαθμούς Κελσίου) ιδιαίτερα σε πλαστικούς σωλήνες αποχέτευσης αλλά και σε παλαιές σωληνώσεις ακόμα και αν είναι μεταλλικές όπως από χάλυβα, σίδηρο ή χαλκό. Η ασφαλέστερη θερμοκρασία του νερού δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 80 βαθμούς Κελσίου και αν έχετε πλαστικούς σωλήνες όχι πάνω από τους 70.

Η πάροδος του χρόνου και οι φθορές δημιουργούν αλλοιώσεις οι οποίες μετατρέπονται σε μικρές τρύπες και από εκεί εισχωρούν αναζητώντας νερό. Οι μετατοπίσεις του εδάφους μπορεί να προκαλέσουν ελαφριά μετατόπιση των σωλήνων αποχέτευσης, επιφέροντας μικρά κενά και ρωγμές στις αρθρώσεις των σωλήνων. Οι ρίζες δέντρων περίπου στο μέγεθος μίας ανθρώπινης τρίχας, αναπτύσσονται έπειτα σε αυτές τις ρωγμές και σε κενά λόγω αναζήτησης νερού και θρεπτικών ουσιών.

Ο τεχνικός μας μπορεί να εισχωρήσει την κάμερα για να επιθεωρήσει τις γραμμές αποχέτευσης μέσα από τις τρύπες αποστράγγισης στο ντους, στην μπανιέρα, στους νεροχύτες, στις λεκάνες και στα σιφώνια. Βρίσκουμε πάντα την κατάλληλη δίοδο ανάλογα με την περίπτωση. Για να αποκαλυφθεί το πρόβλημα, ο πομπός της κάμερας μεταδίδει την εικόνα στην οθόνη μέσα από την οποία ο τεχνικός βλέπει το εσωτερικό του σωλήνα σε πραγματικό χρόνο.

Οι βουλωμένες υδρορροές μπορούν να προκαλέσουν ζημιές σε τοίχο και οροφή καθώς και διαρροές νερού στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Αν η υπερχείλιση του νερού εισέλθει στο σπίτι, το παγιδευμένο νερό μπορεί να σαπίσει τα ξύλινα πατώματα. Τους δε χειμερινούς μήνες, τα φράγματα πάγου μπορούν να οδηγήσουν το χιόνι να λιώσει κάτω από την ταβανοσανίδα.

Απολυμάνσεις  Γλυφάδα αμεσα

https://youtu.be/_uQNsZrQ9lQ
apolymanseisglyfada.wordpress.com ένα κατατοπιστικότατο blog για Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Γλυφαδα καθώς και ένα blogspot  apolymanseis-glyfada.blogspot.gr

Με την απολύμανση και την απεντόμωση στη Γλυφάδα έχουμε ως στόχο την αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με τα έντομα και τα τρωκτικά στη Γλυφάδα . Ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες μπορούν να γίνουν από πολύ ενοχλητικά μέχρι επικίνδυνα.

Το πιο σημαντικό στάδιο μιας απολύμανσης ή απεντόμωσης στη Γλυφάδα εκτός από τα αυτονόητα, όπως εγκεκριμένα φάρμακα ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα είναι η ταχύτητα με την οποία αντιμετωπίζεται το προβλήματα.  Εμείς θα έρθουμε άμεσα μόλις εσείς δείτε το παραμικρό έντομο ή τρωκτικό και με την μεγίστη επαγγελματικότητα θα προβούμε στα απαραίτητα ώστε το πρόβλημα που έχετε να βρει μια οριστική λύση.

Η Γλυφάδα είναι καλλικρατικός δήμος και παραλιακό προάστιο στα νότια του πολεοδομικού συγκροτήματος της Αθήνας, στην Άκρα Πούντα του Σαρωνικού. Από την Αθήνα απέχει περίπου 14 χλμ. και από το Φάληρο περίπου 7,5. Διοικητικά ανήκει στην περιφέρεια Αττικής και στη Νομαρχία Αθηνών. Σήμερα, θεωρείται κοσμοπολίτικο κέντρο της Αθήνας, με πολλά καταστήματα, χώρους εστίασης και διασκέδασης και ακριβές κατοικίες.

Ο δήμος της Γλυφάδας κατά την αρχαιότητα ονομαζόταν Αιξωνή και ήταν γνωστός για την αιξωνική τρίγλη (μπαρμπούνι). Η ονομασία Γλυφάδα είναι πρόσφατη και προέρχεται από τα πηγάδια της περιοχής που το νερό τους είναι υφάλμυρο, δηλαδή γλυφό. Αποφράξεις Γλυφάδα | Χρυσός Οδηγός