24 ώρες

365 ημέρες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Προβλήματα στην αποχέτευση

Προβλήματα στην αποχέτευση

Το μπαλκόνι σας συχνά πλημμυρίζει από νερά; Ο νεροχύτης στην κουζίνα μήπως δεν αποστραγγίζει τα νερά κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα; Έχετε αναρωτηθεί γιατί να συμβαίνει αυτό;
Οι αποχετεύσεις των περισσότερων κτηρίων με την πάροδο των χρόνων παρουσιάζουν πολλά προβλήματα. Αυτά μπορεί να είναι από αστεία έως και πολύ σοβαρά. Οι λόγοι που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην αποχέτευση ποικίλλουν.

Προβλήματα στην αποχέτευση
Προβλήματα στην αποχέτευση

Λίπη, σαπούνια, τρίχες και διάφορα μικροαντικείμενα, χαρτιά και μωρομάντηλα, συσσωρεύονται με τα χρόνια στους σωλήνες της αποχέτευσης. Το να πετάμε μέσα στο σιφόνι διάφορα πράγματα είναι μία κακιά καθημερινή συνήθεια που έχουμε όλοι μας, τις περισσότερες φορές από απροσεξία και κεκτημένη ταχύτητα.

Σκεφτείτε ότι στην κεντρική αποχέτευση καταλήγουν όλοι οι αγωγοί των διαμερισμάτων. Ενώνονται μεταξύ τους μέσω της κεντρικής κατακόρυφης στήλης. Από εκεί λοιπόν περνάνε όλα τα λήμματα που καταλήγουν στο δίκτυο. Το να φράξουν αυτές οι στήλες είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο δεδομένου ότι δέχονται καθημερινά ένα μεγάλο όγκο λημμάτων. Όμως, προβλήματα στις αποχετεύσεις δημιουργούνται και από άλλους λόγους…

Πολλές φορές όταν κατασκευάζεται ένα κτήριο οι κατασκευαστές δεν δίνουν την ιδιαίτερη προσοχή στα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν για την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου. Προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα χρησιμοποιούν υλικά β ή γ διαλογής. Εξάλλου ποιος υποψήφιος αγοραστής θα τσεκάρει την αποχέτευση και με ποιον τρόπο; Βέβαια υπάρχει τρόπος και θα σας τον αναφέρουμε παρακάτω.
Καταρχήν φωνάζετε μία εξειδικευμένη εταιρεία αποφράξεων. Φροντίστε να επιλέξετε την καλύτερη για να λυθεί κάθε ενδεχόμενο πρόβλημα επιτόπου. Τα προβλήματα των αποχετεύσεων είναι συνήθως πολύπλοκα και είναι αδύνατον να τα αντιμετωπίσετε μόνοι σας καθώς απαιτούνται ειδικά μηχανήματα και τεχνικές γνώσεις.

Για προβλήματα στην αποχέτευση – Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος

Η Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος δραστηριοποιείται στο χώρο για πάνω από τέσσερις δεκαετίες. Τα μηχανήματα που διαθέτει είναι τα πιο εξελιγμένα πιεστικά και ηλεκτροκίνητα που υπάρχουν στην Ελληνική αγορά.

Όπως αναφέραμε παραπάνω όταν είστε έτοιμοι να αγοράσετε κάποιο κτήριο, κατάστημα ή διαμέρισμα φωνάξτε την Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος προτού προβείτε στην ολοκλήρωση της αγοράς..
Όποια κι αν είναι η αιτία του προβλήματος στο διαμέρισμα ή την πολυκατοικία σας αναλαμβάνουμε να διορθώσουμε γρήγορα, άμεσα και αποτελεσματικά τη βλάβη στο σύστημα της αποχέτευσης χρησιμοποιώντας ειδικό πιεστικό μηχάνημα και με άλλα εξελιγμένα ειδικά εργαλεία αποφράξεων χωρίς να προκληθούν φθορές στον αγωγό.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.