24 ώρες

365 ημέρες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Αποφραξεις στον Αγιο Δημητριο

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Μια όαση πηγάζει από τη δυτική πλευρά του Υμηττού και καταλήγει στο Σαρωνικό στα σύνορα Παλαιού Φαλήρου και Καλαμακίου. Καθώς είναι το τρίτο μεγαλύτερο σε μήκος ποτάμι της Αττικής μετά τον Κηφισό και τον Ιλισσό αποτελεί κάθε χρόνο καταφύγιο για πολλά αποδημητικά πουλιά επειδή έχει νερό και το καλοκαίρι. Ένα πολύ μεγάλο μέρος του βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, το επονομαζόμενο Μπραχάμι. Αποφραξεις στον Αγιο Δημητριο

Το ρέμα της Πικροδάφνης είναι από τα λίγα ρέματα που περνάνε μέσα από τον αστικό ιστό ωστόσο η πολιτεία δεν φρόντισε ποτέ ώστε να παραμείνει παρθένο. Πολλά τμήματά του είναι μπαζωμένα με αποτέλεσμα τα λήμματα πολλών σπιτιών στον Άγιο Δημήτριο να καταλήγουν σε αυτό. Έτσι το σκηνικό ολοκληρώνεται με τη θέαση σκουπιδιών και μπαζών. Αυτό είχε και έχει ως συνέπεια μια τεράστια οικολογική καταστροφή ενώ στην περιοχή δημιουργούνται εστίες μικροβίων που είναι και αιτία πολλών επιδημιών και μολύνσεων.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι οι αποχετεύσεις στη συγκεκριμένη περιοχή επιβαρύνουν την κατάσταση. Γεγονός είναι ότι πολλά κτήρια και σπίτια διαθέτουν παμπάλαιες αποχετεύσεις . Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες τους δεν δίνουν τη δέουσα προσοχή σε αυτές με αποτέλεσμα να βουλώνουν πολύ συχνά. Καθημερινά μέσα από τους σωλήνες σπιτιών και καταστημάτων περνάνε διάφορα υλικά. Ενδεικτικά, μερικά από αυτά είναι: τρίχες, σαπούνια, υπολείμματα τροφών, μωρομάντηλα…

Καθαρισμός φρεατίου με πιεστικό -Αποφραξεις στον Αγιο Δημητριο
Καθαρισμός φρεατίου με πιεστικό -Αποφραξεις στον Αγιο Δημητριο

Όλα αυτά με το πέρασμα των ετών γίνονται μια άμορφη συμπαγής μάζα. Αυτή μπορεί να σπάσει τους σωλήνες οπότε θα υπάρξει διαρροή νερού ή να τους μπλοκάρει οπότε θα δημιουργηθούν πλημμύρες από την υπερχείλιση. Φανταστείτε λοιπόν τι μπορεί να συμβαίνει όταν βρέχει, σε μια περιοχή με μπαζωμένα σημεία ρέματος και βουλωμένες παλιές ή ανύπαρκτες αποχετεύσεις.

Αποφραξεις στον Αγιο Δημητριο

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που προκύπτει είναι στην κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στους δρόμους αλλά και πλημμυρισμένα σπίτια, γκαράζ και καταστήματα. Παραλύει δηλαδή όλη η περιοχή ενώ είναι πολύ πιθανή και η ύπαρξη κινδύνου της σωματικής μας ακεραιότητας.

Θα πρέπει οι κάτοικοι να δώσουν μεγαλύτερη σημασία στη σωστή συντήρηση των αποχετευτικών τους δικτύων προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα καθαρότερο περιβάλλον χωρίς τέτοιου είδους προβλήματα…
Η Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος είναι εδώ και χρόνια πολύτιμος σύμμαχος εκατοντάδων ανθρώπων της περιοχής. Η πολύχρονη εμπειρία των συνεργείων της σε συνδυασμό με τα τελευταίας γενιάς πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα, σας προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες αποφράξεων.

Η Αποφράξεις Μπραχάμι λειτουργεί καθημερινά Κυριακές και αργίες και σας προσφέρει 24ωρη κάλυψη.
Αναλαμβάνει:

  • Αποφράξεις
  • Kαθαρισμούς και συντηρήσεις αποχετεύσεων, φρεατίων, σιφονιών και υδρορροών
  • Αντλήσεις υδάτων από κάθε χώρο
  • Επιθεώρηση αγωγών και δικτύων με κάμερα υψηλής ευκρίνειας.

Η Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος προσφέρει: εγγυημένο αποτέλεσμα χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία και το σημαντικότερο… καθαρό, και υγιές για όλους περιβάλλον!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.