Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Αθήνα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Αθήνα

210 97 00 003

Τα περισσότερα προβλήματα αποχέτευσης είναι αποτέλεσμα της συσσώρευσης λίπους και σωματιδίων τροφίμων. Τα ξένα αντικείμενα μπορεί να προκαλέσουν μπλοκαρίσματα σε μια αποχέτευση νεροχύτη, την αποχέτευση δαπέδου, την τουαλέτα ή τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Ορισμένα αντικείμενα που πρέπει να προσέξετε μπορεί να είναι καλαμάκια, πλαστικά σκεύη, διάφορα παιχνίδια ή χοντρές χαρτοπετσέτες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Καθαρισμός αποχέτευσης Αθήνα

Η Αποφράξεις Αθήνα προσφέρει κάθε είδος υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης:

 • Αποφράξεις νιπτήρα, νεροχύτη και τουαλέτας
 • Αποφράξεις ντους και αποχετεύσεων δαπέδων
 • Καθαρισμό αποχετευτικών αγωγών με εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης (υδροβολή)
 • Επιθεωρήσεις γραμμής αποχέτευσης με κάμερα
 • Καθαρισμός αποχέτευσης ομβρίων υδάτων
 • Καθαρισμός φρεατίων
 • Προσαρμοσμένα προγράμματα τακτικής, προληπτικής συντήρησης
 • Αποχετεύσεις νεροχύτη κουζίνας – Καθημερινά φαγητά μαζί με γράσο και σαπούνι μπορούν να συσσωρευθούν στη δική σας αποχέτευση, προκαλώντας το φράξιμο του νεροχύτη της κουζίνας σας. Χωρίς καθαρισμό, ο νεροχύτης της κουζίνας σας θα φράξει και θα τρέξει πιο αργά με την πάροδο του χρόνου.
 • Αποχετεύσεις νεροχύτη μπάνιου – Η αργή αποστράγγιση και τα φράγματα είναι συχνά αποτέλεσμα οδοντόκρεμας, σαπουνιού, βρωμιάς ή κάποιου περιστασιακού ξένου αντικειμένου που λανθασμένα έπεσε στην αποχέτευση. Αν χάσετε κάτι κάτω από την αποχέτευση, μην ρίξετε άλλο νερό. Καλέστε την Αποφράξεις Αθήνας Θα είμαστε σε θέση να ανακτήσουμε το χαμένο στοιχείο χωρίς καμία δυσκολία.
 • Αποχέτευση μπανιέρας και ντους – Το νερό θα πρέπει να αποστραγγίζεται αμέσως όταν κάνετε ντους και μόλις λίγα λεπτά μετά το μπάνιο. Αν αποστραγγίζεται αργά, η μπανιέρα ή το ντους και η σωλήνα αποχέτευσης είναι πιθανώς φραγμένα με σαπούνι ή μαλλιά. Η μπανιέρα και η αποχέτευση ντους μπορεί να χρειαστούν καθαρισμό.
 • Αποχετεύσεις δαπέδων – Οι αποχετεύσεις δαπέδων βρίσκονται γενικά σε υπόγεια, πλυσταριά, γκαράζ, αίθρια και δρόμους για να αποφευχθεί η πλημμύρα. Απαιτείται κανονικός καθαρισμός αποχέτευσης για την αποφυγή σημαντικών φραγμών στις αποχετεύσεις δαπέδου
 • Αποχέτευση τουαλέτας – Μια βουλωμένη τουαλέτα προκαλείται συχνά από τη χρήση διάφορων προϊόντων χαρτιού και κυρίως από μωρομάντηλα. Οι ειδικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ δεν έχουν κανένα πρόβλημα να φτάσουν στη ρίζα του προβλήματος και να καθαρίσουν την αποχέτευση της τουαλέτας σας.
 • Κύριες γραμμές αποχέτευσης – Όλες οι αποχετεύσεις οικιακής χρήσης σας οδηγούν στην κύρια αποχέτευσή σας, η οποία συνδέεται με το δίκτυο αποχέτευσης της πόλης ή τη σηπτική δεξαμενή (βόθρο). Έχουμε πολλές επιλογές για να διορθώσουμε την κύρια γραμμή αποχέτευσης. Ελέγξτε τις υπηρεσίες δικτύων αποχέτευσης της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ με ένα τηλεφώνημα.

Καθαρισμός με υδροβολή Αθήνα

Η υδροβολή αποτελεί βασικό κομμάτι των υπηρεσιών καθαρισμού αποχετεύσεων της Αποφραξεις Αθηνας. Μπορούμε να αφαιρέσουμε κάθε λίπος, λάσπη, άμμο και συσσώρευση συντριμμάτων από το δίκτυο αποχέτευσης στο σπίτι σας ή την επιχείρησή σας. Είμαστε σε θέση να διαλύσουμε τη λάσπη και τα συντρίμμια, να απομακρύνουμε πλήρως τις λιπαρές συσσωρεύσεις και να ξεπλύνουμε ολόκληρο το σύστημα. Οι υπηρεσίες μας είναι αποτελεσματικές, οικονομικές για τον καθαρισμό των αγωγών και περιβαλλοντικά ασφαλείς. Χρησιμοποιούμε σύγχρονες αντλίες και εύκαμπτους σωλήνες για να προωθούμε το νερό με διάφορες ποσότητες πίεσης στη γραμμή αποχέτευσης και τα φρεάτια. Το ακροφύσιο στο τέλος ενός εύκαμπτου εύκαμπτου σωλήνα κατευθύνει εξαιρετικά ισχυρά ρεύματα νερού μέχρι τα τοιχώματα των σωλήνων. Κάνουμε την πιο σκληρή δουλειά να φανεί εύκολη. Έχουμε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στις υπηρεσίες των δικτύων αποχέτευσης σε όλη την Αττική.

Η διαδικασία υδροβολής είναι αρκετά απλή, αλλά απαιτεί κάποιο εξειδικευμένο εξοπλισμό για την αποτελεσματική εκτέλεση της εργασίας. Ο μεγάλης ισχύος κινητήρας θα παραδώσει ένα ρεύμα νερού κάτω από τη γραμμή αποχέτευσης, διασπώντας το εμπόδιο και σπρώχνοντας τα θραύσματα έξω και κάτω από τη γραμμή, αφαιρώντας τα πλήρως από τους σωλήνες σας. Οι αποχετεύσεις και οι αγωγοί σας θα είναι ελεύθεροι και θα είναι σαν καινούργιοι. Η υδροβολή όχι μόνο απομακρύνει τα φράγματα και άλλα εμπόδια κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας, αλλά επίσης θα αφαιρέσει τα συντρίμμια που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μελλοντικό μπλοκάρισμα.

Οι επαγγελματικοί χώροι συνήθως απαιτούν συχνή εκτόξευση για να απομακρύνουν τη συσσώρευση λίπους, τη λάσπη, τα συντρίμμια και τα ορυκτά που τείνουν να συσσωρεύονται στις γραμμές αποχέτευσης. Εάν η αποχέτευσή σας είναι φραγμένη, θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα έχετε διαστήματα διακοπής λειτουργίας της εταιρείας σας. Όταν υπάρχει διακοπή στην επιχείρησή σας, συνήθως προκύπτουν απώλειες εσόδων και πελατών. Οι κάτοικοι σε όλο το λεκανοπέδιο μας εμπιστεύονται εδώ και 40 χρόνια. Έχουμε πολύ γρήγορο χρόνο απόκρισης και θα κάνουμε την αποχέτευσή σας να ρέει ξανά σε χρόνο μηδέν. Πολλοί πελάτες μας επιθυμούν επαναλαμβανόμενα την υπηρεσία υδροβολής, η οποία διατηρεί τις αποχετεύσεις τους καθαρές, σε σταθερή βάση. Οι επαγγελματίες τεχνικοί της Αποφράξεις Αθήνας θα συνεργαστούν μαζί σας για να βρουν την κατάλληλη στιγμή για να προγραμματίσουν την υπηρεσία καθαρισμού με υδροβολή. Μια καθαρή και ελεύθερη ροή αποχέτευσης έχει ως αποτέλεσμα τα χρήματα που εξοικονομούνται και περισσότερος κερδισμένος χρόνος.

Απολυμάνσεις Αθήνα

Πώς θα ξέρετε αν χρειάζεστε μια εταιρεία ελέγχου παρασίτων

Υπάρχουν διάφορες ερωτήσεις που οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να ζητήσουν να είναι σίγουροι ότι χρειάζονται τη βοήθεια μιας εταιρείας ελέγχου παρασίτων:

 • Είναι το θέμα ευρέως διαδεδομένο;
 • Δεν μπορείτε να καθορίσετε την έκταση της εισβολής παρασίτων;
 • Αυτά τα παράσιτα είναι επικίνδυνα;
 • Αυτά τα παράσιτα απειλούν να βλάψουν τα μέλη της οικογένειας με αλλεργίες ή κάποια ασθένεια;
 • Οι εισβολείς βλάπτουν την οροφή, τους τοίχους ή το δάπεδο;
 • Έχουν ήδη δοκιμαστεί οι βασικές μέθοδοι καταπολέμησης των παρασίτων;
 • Είναι δύσκολο να αφαιρεθεί το είδος των παρασίτων, όπως τα μυρμήγκια, οι κατσαρίδες ή οι ψύλλοι;
 • Θα μπορούσε αυτή η εισβολή να δείξει ένα πιο σοβαρό ζήτημα στο σπίτι σας;

Αν απαντήσατε «ναι» σε κάποια από αυτές τις ερωτήσεις, τότε το πρόβλημα ελέγχου των παρασίτων σας είναι αρκετά σοβαρό ώστε να δικαιολογεί την επιθεώρηση από μια επαγγελματική εταιρεία ελέγχου παρασίτων. Τα μέλη της Απολυμάνσεις Αθήνα μας έχουν πολυετή πείρα στον τομέα της καταπολέμησης των παρασίτων και μπορούν να παρέχουν γρήγορες, προσεκτικές και προσιτές υπηρεσίες.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Υπάρχουν διάφορα παράσιτα που είναι κοινά στα σπίτια σε όλη την Αττική, συμπεριλαμβανομένου της Αθήνας και των γύρω περιοχών. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού με σοβαρά προβλήματα παρασίτων ενθαρρύνονται να απευθυνθούν σε μια επαγγελματική εταιρεία ελέγχου παρασίτων για επιθεώρηση.

Τα τρωκτικά όπως τα ποντίκια και οι αρουραίοι είναι ιδιαίτερα καταστρεπτικά παράσιτα, που είναι γνωστό ότι μασούν τη μόνωση, τα ξύλινα κουφώματα και τα καλώδια. Οι ειδικοί συστήνουν να έρθετε σε επαφή με υπηρεσίες ελέγχου παρασίτων τρωκτικών όταν εμφανίζονται πολλές φωλιές στο σπίτι σας και τα τρωκτικά συνεχίζουν να εμφανίζονται, παρά την επιτυχή παγίδευση.

Η Απολυμάνσεις Αθήνα εξειδικεύεται στις υπηρεσίες μυοκτονίας για την αποτελεσματική εξολόθρευση των ποντικιών και των αρουραίων με ειδικούς δολωματικούς σταθμούς που τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού σας. Όλες οι εφαρμογές γίνονται σύμφωνα με τις οδηγίες πτυχιούχου γεωπόνου και είναι εναρμονισμένες με τις διατάξεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Πληροφορίες περιοχής Αθήνα

Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Είναι από τις παλαιότερες πόλεις του κόσμου, με την καταγεγραμμένη ιστορία της να φθάνει ως το 3.200 π.Χ.[1] Η Αρχαία Αθήνα, μια περιτοιχισμένη πόλη, ήταν μία πανίσχυρη πόλη-κράτος, που αναπτύχθηκε παράλληλα με το λιμάνι της, το οποίο αρχικά ήταν το Φάληρο και αργότερα ο Πειραιάς. Κέντρο των τεχνών, της γνώσης και της φιλοσοφίας, έδρα της Ακαδημίας του Πλάτωνα και το Λυκείου του Αριστοτέλη, αναφέρεται ευρέως ως λίκνο του Δυτικού πολιτισμού και γενέτειρα της δημοκρατίας, κυρίως λόγω της επίδρασης των πολιτιστικών και πολιτικών επιτευγμάτων της κατά τους 5ο και 4ο αιώνες π.Χ. στο υπόλοιπο της τότε γνωστής Ευρωπαϊκής ηπείρου. Μια κοσμοπολίτικη μητρόπολη σήμερα, η σύγχρονη Αθήνα είναι το κέντρο της οικονομικής, χρηματοπιστωτικής, βιομηχανικής, πολιτικής και πολιτιστικής ζωής της Ελλάδας. Το 2012 η Αθήνα κατατασσόταν ως η 39η πλουσιότερη πόλη στον κόσμο ως προς την αγοραστική δύναμη και ως 77η ακριβότερη σε μελέτη της UBS.

Το πολεοδομικό συγκρότημα των Αθηνών, δηλαδή η περιοχή της Αθήνας και των προαστίων της, έχει πληθυσμό 3.181.872 κατοίκων σύμφωνα με την απογραφή του 2011[2] και έκταση 462 τετραγωνικών χιλιομέτρων, η οποία περιλαμβάνει συνολικά 35 Δήμους κατανεμημένους σε τέσσερις περιφερειακές ενότητες (Κεντρικού, Βορείου, Νοτίου, Δυτικού Τομέα Αθηνών με συνολικό πληθυσμό 2.641.511 κατοίκων ), και άλλοι έξι ανήκουν στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς. Ο Δήμος Αθηναίων που καταλαμβάνει το κέντρο της, έχει πληθυσμό 664.046 κατοίκους (απογραφή 2011) και έκταση 39 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Ο Πειραιάς, ιστορικά γνωστός ως το επίνειο των Αθηνών, είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας. Τα κέντρα των δύο πόλεων απέχουν 9 χιλιόμετρα και παλαιότερα ο Πειραιάς χωριζόταν με την Αθήνα από άκτιστες ή αραιοκατοικημένες εκτάσεις, αλλά σήμερα, μετά από την μεγάλη οικιστική ανάπτυξη της πρωτεύουσας τον 19ο και 20ό αιώνα, ο Πειραιάς έχει ενωθεί πολεοδομικά με την Αθήνα.

Η Αθήνα και ο Πειραιάς είναι τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα της Αττικής. Υπάρχουν όμως διάσπαρτες μικρότερες πόλεις στην Αττική με σημαντικούς πληθυσμούς, όπως η Ελευσίνα (περίπου 25.000 κάτοικοι) στο Θριάσιο Πεδίο, τα Μέγαρα (περίπου 25.000 κάτοικοι) και η Λούτσα (περίπου 21.000 κάτοικοι) στην Ανατολική Αττική, οι οποίες έχουν στενές οικονομικές σχέσεις με τις δύο μεγάλες πόλεις. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία η Ευρύτερη Αστική Περιοχή της Αθήνας, η οποία ουσιαστικά συμπίπτει με την Περιφέρεια Αττικής, είναι η 7η πολυπληθέστερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση (η 4η πολυπληθέστερη πρωτεύουσα της ΕΕ) με πληθυσμό να εκτιμάται το 2004 στα 4.013.368.

wikipedia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *