24 ώρες

365 ημέρες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Άγιος Δημήτριος – Αποφράξεις

Άγιος Δημήτριος – Αποφράξεις

Ο Άγιος Δημήτριος είναι μια μεγάλη περιοχή της Αθήνας. Ουσιαστικά πρόκειται για την αρχή των Νοτίων Προαστίων η οποία είναι γνωστή και ως Μπραχάμι. Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος
Το Μπραχάμι έχει μια ιδιαίτερη δόμηση κι αυτό οφείλεται στο περιβόητο ρέμα της Πικροδάφνης αφού το ρέμα αυτό κόβει την περιοχή στα δύο. Ενώ είναι ωραίο για μια περιοχή να διαθέτει ρέμα εδώ θα συναντήσουμε πολλές αρνητικές επιπτώσεις. Πολλοί κάτοικοι προκειμένου να χτίσουν σπίτια μπάζωσαν πολλά σημεία του ρέματος. Επιπλέον ο Άγιος Δημήτριος είναι μια περιοχή που διαθέτει παλιά συστήματα αποχέτευσης.

Άγιος Δημήτριος - Αποφράξεις
Βουλωμένο φρεάτιο από ρίζες

Αντιλαμβάνεστε πόσες αρνητικές συνέπειες έχουν όσα αναφέραμε παραπάνω. Συνέπειες στην ομαλή λειτουργία της πόλης αλλά και στην υγεία των κατοίκων της!
Κάθε φορά που βρέχει, λίγο ή πολύ δεν έχει σημασία, η κατάληξη είναι η ίδια. Το ρέμα φουσκώνει και ξεχειλίζει με αποτέλεσμα να έχουμε τεράστιες πλημμύρες. Επίσης, στο σημείο που εκβάλλουν οι αγωγοί των όμβριων υδάτων, υπάρχει έντονη δυσοσμία αφού από εκεί περνάνε όλα τα λήμματα πριν καταλήξουν στη θάλασσα. Λήμματα και σκουπίδια που πολλές φορές μπλοκάρουν όλο το αποχετευτικό δίκτυο…

Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος

Η Αποφραξεις Αγιος Δημητριος δραστηριοποιείται στην περιοχή πάνω από 40 χρόνια. Πολλοί κάτοικοι της πόλης την εμπιστεύονται και την θεωρούν πολύτιμο συνεργάτη τους. Η Αποφραξεις Αγιος Δημητριος λειτουργεί καθημερινά και είναι στη διάθεσή σας ολόκληρο το 24ωρο. Τα συνεργεία της αποτελούνται από ανθρώπους εξειδικευμένους σε κάθε πρόβλημα αποχέτευσης. Αναλαμβάνουν παντός είδους αποφράξεις όπως: φρεατίων, σιφονιών, υδρορροών και κάθετων στηλών κτηρίων. Τα μηχανήματα που χειρίζονται είναι αυτή τη στιγμή τα καλύτερα και πιο σύγχρονα ηλεκτροκίνητα και πιεστικά.
Επιπλέον, διαθέτει κάμερες υψηλής ευκρίνειας για την διάγνωση και καταγραφή προβλημάτων στα αποχετευτικά δίκτυα. Έτσι βρίσκει ακριβώς που είναι το πρόβλημα χωρίς εικασίες και άσκοπες ενέργειες όπως κάνουν άλλοι –ανάμεσά τους- και πολλοί υδραυλικοί.

Είναι πολύ σημαντικό για τους κατοίκους του Αγίου Δημητρίου να υπάρχει η συγκεκριμένη αποφρακτική εταιρεία στην περιοχή. Είναι πολλοί εκείνοι που της έχουν αναθέσει την τακτική συντήρηση και τον καθαρισμό της αποχέτευσής τους προκειμένου να προλάβουν άσχημες καταστάσεις και προβλήματα.

Καλέστε σήμερα κιόλας την Αποφραξεις Αγιος Δημητριος για μια πρώτη γνωριμία και έναν έλεγχο των αγωγών σας και σε 20 μόλις λεπτά θα βρίσκεται στην πόρτα σας!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.