24 ώρες

365 ημέρες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Κοπή ριζών – καθαρισμός αποχετεύσεων από ρίζες

Κοπή ριζών – καθαρισμός αποχετεύσεων από ρίζες

Η εισχώρηση ριζών στους αγωγούς αποχέτευσης από τυχόν κενά που δημιουργούνται στις ενώσεις των αγωγών είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο. Χρησιμοποιώντας ελατήρια – ριζοκόπτες τελευταίας τεχνολογίας με ειδικές κοπτικές κεφαλές έχοντας την δυνατότητα να μπαίνουν μέσα στον αγωγό, το πεπειραμένο προσωπικό μας σας βοηθά σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σε σχέση με την κοπή ριζών που εμποδίζουν την λειτουργία της αποχέτευσής σας.

Τα δέντρα και άλλα φυτά που αναπτύσσονται γύρω από ένα κτήριο είναι επιρρεπή στο να εισβάλλουν από τις ρίζες τους στα συστήματα αποχέτευσης. Μπορούν να προκαλέσουν μπλοκαρίσματα καθώς και ζημιές στους αρμούς των σωλήνων. Μερικές φορές μπορεί να οδηγήσουν μακροχρόνια σε καταστροφές και μεγάλα έξοδα.

Κοπή και απομάκρυνση ριζών

Οι ρίζες των δέντρων εισέρχονται στις υπόγειες σωληνώσεις σε αναζήτηση νερού. Καθώς αναπτύσσονται στο αποχετευτικό δίκτυο, ο σωλήνας μπορεί να σπάσει και σε ακραίες περιπτώσεις να καταστραφεί ολοσχερώς. Οι προβληματικές ρίζες μπορούν συνήθως να αφαιρεθούν με εξοπλισμό υψηλής πίεσης νερού ή ισχυρά ριζοκοπτικά μηχανήματα της Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος.

Η διείσδυση των ριζών είναι ένα μεγάλο πρόβλημα σε αποχετεύσεις που βρίσκονται κοντά σε δέντρα και θάμνους. Εάν διαγνωστεί ένα τέτοιο πρόβλημα, θα χρησιμοποιήσουμε έναν περιστρεφόμενο κόπτη ρίζας για να αφαιρέσουμε την ινώδη ύλη και τις ρίζες μαζών από την αποχέτευση.
Μόλις αφαιρεθούν όλες οι ρίζες,  συνήθως προτείνεται ένας επαγγελματικός καθαρισμός με υδροβολή στην επηρεαζόμενη διαδρομή. Έτσι θα αποφευχθεί η εκ νέου ανάπτυξη των ριζών, εξαλείφοντας έτσι τις εμπλοκές και τη διαρροή στο έδαφος.

Κοπή ριζών

Η κοπή και η απομάκρυνση των ριζών από το εσωτερικό του σωλήνα μπορεί να σας γλιτώσει από χάος, σκάψιμο και χάσιμο χρόνου.

Για να συζητήσετε πως οι σωλήνες σας θα επωφεληθούν από τις υπηρεσίες κοπής και απομάκρυνσης ριζών, καλέστε την Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος σήμερα. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι και έτοιμοι να βοηθήσουμε.

Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα προτού να είναι αργά με τον εξοπλισμό κοπής ριζών που λειτουργεί με υψηλή ισχύ. Θα αποκόψουμε οποιεσδήποτε ρίζες δέντρων και άλλα ινώδη φυτικά υλικά που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων.

Τα ριζοκοπτικά μηχανήματά μας επίσης εύκολα απομακρύνουν τα μπλοκαρίσματα που προκαλούνται από λίπη, άμμο και χώμα, μεταξύ άλλων εμποδίων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.