Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στον Υμηττό

Αποφράξεις - Απολυμάνσεις στον Υμηττό

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Υμηττός

Αποφράξεις Υμηττός

Η ΑποφράξειςΑπολυμάνσεις Υμηττός είναι η δική σας εταιρεία αποχετεύσεων με πολύχρονη εμπειρία και επαγγελματική γνώση. Από το 1970, προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Στην επιχείρησή μας δουλεύουμε πολύ σκληρά και προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο απαράμιλλης εξυπηρέτησης στους πελάτες μας – είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα μας.

Ξέρουμε ότι όταν έχετε ένα έκτακτο πρόβλημα στην αποχέτευσή σας το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι ένα εχθρικό πρόσωπο στην άλλη άκρη του τηλεφώνου.

Υποσχόμαστε να σας υποδεχτούμε με μια ζεστή φιλική φωνή που θα καταλάβει την κατάστασή σας.

Για μας αποτελείτε προτεραιότητα και θα προγραμματίσουμε το ραντεβού την ώρα που ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Όταν χρειάζεστε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε λογικές τιμές, παρακαλώ καλέστε μας 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Θα ξεπεράσουμε κάθε σας προσδοκία.

Στην Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Υμηττός οι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι και πλήρως καταρτισμένοι στην διάγνωση προβλημάτων διαρροής και γενικότερα στον καθαρισμό και την απόφραξη αποχετεύσεων.

Οι περιπτώσεις που αντιμετωπίζουμε και επιλύουμε κατά την διάρκεια ενός έτους μας έχουν αναδείξει από τις καλύτερες εταιρείες αποφράξεων στον τομέα μας, αφού με την πάροδο των 30 και πλέον ετών έχουμε αποκτήσει εμπειρία και πείρα.

Είμαστε ειδικοί στις αποφράξεις παντός τύπου και αυτό φαίνεται στους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες μας.

Παρέχουμε λύσεις ειδικά επικεντρωμένες στις περιπτώσεις που κάτι συμβεί ξαφνικά στο αποχετευτικό σας δίκτυο, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε να αποτραπεί από το να συμβεί ξανά στο μέλλον.

Οι τακτικοί καθαρισμοί των αποχετεύσεων σας θα μειώσουν σημαντικά την πιθανότητα βουλώματος, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ανθυγιεινές συνθήκες στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με μηνιαία, τριμηνιαία και ετήσια προγράμματα προληπτικής συντήρησης για να ταιριάζει στις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Καλέστε μας για μια δωρεάν επίσκεψη επιτόπιας επιθεώρησης.

Στην Αποφράξεις Υμηττός το προσωπικό της εταιρείας μας απαρτίζεται από τεχνικούς οι οποίοι είναι πάντα ικανοί να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα προσφέροντας μόνιμες λύσεις απέναντι σε όλες τις ανάγκες σας.

Η εταιρεία μας, το προσωπικό μας εξυπηρετεί εδώ και 30 χρόνια στον τομέα των αποφράξεων, καθαρισμών και συντηρήσεων, τον Υμηττό και τις γύρω περιοχές.

Στόχος μας είναι να καταλαβαίνουμε και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας με την επίλυση των θεμάτων που αντιμετωπίζουν.

Αν έχετε κάποιο βούλωμα σε κάποιο φρεάτιο, νιπτήρα, τουαλέτα, μπανιέρα ή οπουδήποτε αλλού στο σπίτι σας, καλέστε την Αποφρακτική Υμηττός για να σας βγάλει από το αδιέξοδο.

Ο στόλος μας αποτελείται από εξειδικευμένο εξοπλισμό όπως πιεστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης νερού, κάμερες διάγνωσης σωλήνων και ριζοκοπτικά μηχανήματα.Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση σήμερα.

Σας εγγυόμαστε την πλήρη αντιμετώπιση του προβλήματος στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Η ανταπόκριση μας είναι άμεση μετά το τηλεφώνημα σας και είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Διαβεβαιώνουμε ότι οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι σε όλες τις πτυχές των αποφράξεων, καθαρισμών και συντηρήσεων.

Είμαστε τυπικοί στο χρονοδιάγραμμα της κάθε εργασίας μας με τακτοποιημένη εμφάνιση και πάντα ευγενικοί. Από την περιγραφή του προβλήματος και τον επιτόπιο έλεγχό του ενημερώνουμε, συμβουλεύουμε και προτείνουμε τον καλύτερο και όσο το δυνατόν οικονομικότερο τρόπο αντιμετώπισης.

Καλέστε μας αμέσως για θέματα σχετικά με την αποχέτευση σας , πριν προκληθεί ακόμη μεγαλύτερη ζημιά. Μην σπαταλάτε άσκοπα χρόνο και χρήματα, καλέστε απλά τους επαγγελματίες. Είμαστε έτοιμοι να διεκπεραιώσουμε κάθε άσχημη κατάσταση που σας απασχολεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Αποφράξεις Υμηττός

 

Αποφράξεις Υμηττός – Video

 

 

 

Απολυμάνσεις Υμηττός

Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας οτι έντομο η ζούδι έχετε δει στο σπίτι σας ή στην επιχείριση σας. Η απολυμάνσεις Υμηττού είναι εδώ για να σας προσφέρει την λύση.

Οι επαγγελματίες εξολοθρευτές μας με την κατάλληλη κατάρτιση που διαθέτουν θα εκτελέσουν απεντόμωση και απολύμανση καθώς και μυοκτονία οπού χρειάζεται χωρίς να σας βγάλουν από την φυσιολογική ροή της καθημερινότητας σαςΑποφράξεις_Απολυμάνσεις_Υμηττό

Ο Υμηττός είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Δάφνης-Υμηττού στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής,

Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα του λεκανοπεδίου. Ο δήμος Υμηττού ήταν ένας από τους μικρότερους δήμους της Αθήνας, έκτασης περίπου 1 τετρ. χλμ. Υπάρχουν 5 σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (1ο Δημοτικό Υμηττού, 2ο Δημοτικό Υμηττού, 3ο Δημοτικό Υμηττού, 4ο Δημοτικό Υμηττού & 5ο Δημοτικό Υμηττού) και 3 δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (1ο Γυμνάσιο & Λύκειο Υμηττού, 2ο Γυμνάσιο & Λύκειο Υμηττού, 3ο Γυμνάσιο & Λύκειο Υμηττού).

Οι κάτοικοι είναι 10.715 σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Το φεστιβάλ του Δ.Υ. θεωρείται από τα σημαντικότερα στην Ελλάδα και λαμβάνει χώρα στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη». Δήμαρχος στις εκλογές του Οκτωβρίου 2007 αναδείχθηκε ο ιατρός κ. Σπ. Ζούπας, πρώην καλαθοσφαιριστής, διαδεχόμενος τον κ. Δ. Αργιαννά. Στις εκλογές του 2010 ο Δήμος Υμηττού συνενώθηκε με τον Δήμο Δάφνης και ο νέος ενιαίος Δήμαρχος είναι ο Μιχαήλ Σταυριανουδάκης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *