Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Ελληνικό

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Ελληνικό

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Ελληνικό

210 97 00 003

Η ΑποφράξειςΑπολυμάνσεις Ελληνικό παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες αποχέτευσης στο Ελληνικό και τις γύρω περιοχές και υπερηφανευόμαστε για την ικανότητά μας να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πελατών μας. Οι παροχές μας αφορούν όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα.

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Ελληνικό

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ που πηγαίνουν τα νερά όταν ανοίγετε την βρύση ή όταν κάνετε μπάνιο; Μελέτες έχουν δείξει ότι πολλά νοικοκυριά δεν ξέρουν καν από πού το νερό τους προέρχεται ή πηγαίνει. Στην Αποφράξεις Ελληνικό, δουλειά μας είναι να εξυπηρετήσουμε όλους τους πελάτες μας και μπορούμε με τις εργασίες μας να παρατείνουμε την διάρκεια ζωής των αποχετεύσεων σας.

Είναι υπέροχο να γνωρίζετε ότι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης αποστράγγισης, οι τεχνικοί της Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Ελληνικό είναι εκεί για σας, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Προληπτική συντήρηση αποχέτευσης Ελληνικό

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις, οι πλημμύρες αλλά και οι δυσάρεστες μυρωδιές είναι κάτι που προκαλούν μεγάλη αναστάτωση και μπορεί να σας κοστίσει χρόνο και χρήματα. Σε μια επιχείρηση μπορεί να σας κοστίσει και την καλή σας φήμη και αυτό είναι το χειρότερο.

Δεν θα ήταν όμως καλύτερα να προλαμβάνουμε τέτοιες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, πριν καν ξεκινήσουν με μια προγραμματισμένη συντήρηση ή καθαρισμό; Η Αποφράξεις Ελληνικό σας καλύπτει και σε αυτό το κομμάτι.

Θα πραγματοποιηθεί δωρεάν μελέτη του χώρου για να ελέγξουμε την κατάσταση των αποχετεύσεων προτού διενεργήσουμε προκαταρκτικό πλήρη καθαρισμό όλων των σωληνώσεων της αποχέτευσης σας. Στη συνέχεια, θα σχεδιάσουμε ένα λεπτομερές πρόγραμμα φροντίδας που δείχνει ποια μέρη του συστήματός σας πρέπει να καθαρίζονται σε τακτική βάση. Κάθε πρόγραμμα συντήρησης καθαρισμού αποστράγγισης έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του δικού σας οικήματος.

Καλέστε δωρεάν τώρα για να απαντήσουμε σε κάθε σας απορία και να κανονίσετε την επίσκεψή μας.

Απολυμάνσεις Ελληνικό

Τα παράσιτα έχουν εισβάλλει για τα καλά στην ζωή μας! Και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Οι κατσαρίδες, αυτά τα αηδιαστικά πλάσματα μπαίνουν στον χώρο μας και περπατάνε παντού, μεταφέροντας και ασθένειες. Τα ποντίκια τρυπώνουν και καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμα τους και απειλούν την δημόσια υγεία. Αναφέραμε δυο από τα παράσιτα που κυκλοφορούν! Η Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Ελληνικό με την τεχνογνωσία, την επιστημονική αντιμετώπιση και την εμπειρία των τεχνικών μας, εξολοθρεύει κάθε ανεπιθύμητο επισκέπτη.

Απολυμάνσεις Ελληνικό

Απεντόμωση για ψύλλους

Οι ψύλλοι υπάρχουν εδώ και εκατομμύρια χρόνια, με περίπου δύο χιλιάδες είδη σε όλο τον κόσμο.

Οι ψύλλοι και θεραπείες ψύλλων

Οι ψύλλοι είναι ξεχωριστά έντομα. Είναι αρκετά μικρά, μερικών χιλιοστών, καφέ χρώματος με τρίχες που τους επιτρέπουν να κινούνται εύκολα μέσα από τα θύματα για να τραφούν με αίμα.

Το πιο σημαντικό του χαρακτηριστικό είναι τα απίστευτα άλματα που κάνουν οι ψύλλοι για να φτάσουν στα θύματά τους. Οι ανθρώπινοι ψύλλοι (Pulix irritans) είναι μεγαλύτεροι από τα υπόλοιπα είδη.

Οι ψύλλοι είναι πολλοί γνωστοί για τα τσιμπήματα και αν πιστεύετε ότι τσιμπάνε μεμονωμένα άτομα, κάνετε λάθος. Απλά ο οργανισμός του κάθε ανθρώπου αντιδρά διαφορετικά στα τσιμπήματα των ψύλλων. Κάποιοι άνθρωποι είναι και αλλεργικοί.

Οι ψύλλοι μεταφέρουν και ασθένειες, όπου κάποιες από αυτές είναι και πολύ σοβαρές. Σε γενικότερες γραμμές προκαλούν έντονη φαγούρα, κοκκινίλες και αλλεργίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *