Διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα
Διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα
2 Ιανουαρίου, 2019
Καθαρισμός των σωλήνων
Καθαρισμός των σωλήνων
15 Μαρτίου, 2019
Άντληση υδάτων

Άντληση υδάτων

Άντληση υδάτων

Άντληση υδάτων

Άντληση υδάτων

Τα ακαθόριστα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή της Αττικής έχουν γίνει πλέον ένα σύνηθες γεγονός. Έτσι πολύ συχνά ένα κτήριο μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα συγκέντρωσης υδάτων στους υπόγειους χώρους ή στις αποθήκες ύστερα από μια ισχυρή καταιγίδα.

Η Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος προσφέρει άμεσες λύσεις σε προβλήματα που απαιτούν αντλήσεις υδάτων. Με την μέγιστη δυνατή ταχύτητα και ασφάλεια ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Τα σύγχρονα μηχανήματα άντλησης που διαθέτουμε, αποστραγγίζουν τα νερά από υπόγεια, χώρους στάθμευσης και ανελκυστήρες. Λύνουν μέσα σε λίγες ώρες το μεγάλο ανεπιθύμητο αυτό πρόβλημα.

Εάν έσπασε κάποιος σωλήνας ή πλημμύρισε το ακίνητό σας, θα χρειαστείτε αντληση υδατων. Η Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος αναλαμβάνει όλων των ειδών αντλήσεις υδάτων. Από πλημμύρες, βουλωμένες αποχετεύσεις, κακή ρυμοτομία, κακή συντήρηση από τον δήμο και διαρροές αγωγών και σωληνώσεων.

Χωρίς την άντληση υδάτων τα νερά λιμνάζουν, καταστρέφουν υλικά και έπιπλα ενώ αποτελούν κίνδυνο για την υγιεινή μας γενικότερα.

Άντληση υδάτων – Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος

Διαθέτουμε ειδικά βυτιοφόρα οχήματα και ειδικά εξοπλισμένα συνεργεία για άντληση λυμάτων και ομβρίων υδάτων. Τα συνεργεία μας είναι έμπειρα, καταρτισμένα και εξοπλισμένα με σύγχρονα μέσα και κυρίως πρόθυμα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.

Σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας ή της Αττικής κι αν βρίσκεστε, σε οποιοδήποτε σημείο κι αν έχετε πλημμυρίσει (φρεάτια ασανσέρ, φωταγωγοί, γκαράζ, υπόγεια), είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, με επαγγελματισμό και συνέπεια, περιορίζοντας στο ελάχιστο τις ενδεχόμενες ζημιές.

Βρισκόμενοι σε μια τέτοια κατάσταση, λαμβάνουμε υπ’ ‘όψιν  ότι είναι πολύ σημαντική για αυτό και η έλευση των συνεργείων μας στον χώρο σας γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα και η άντληση των υδάτων γίνεται άμεσα, καταβάλλοντας το μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Ενδεχομένως ίσως μετά την άντληση των όμβριων υδάτων ή των λυμάτων χρειαστείτε επιπλέον απόφραξη κάποιου φρεατίου ή βόθρου. Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Αγ. Δημήτριος με την άριστη επαγγελματική συμπεριφορά, θα σας προσφέρουν άμεσα τις απαιτούμενες υπηρεσίες, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί οριστικά το πρόβλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.